Vergelijk 397 verzekeringen van 80 verzekeraars, 100% onafhankelijk!

Aon

Informatie over Aon Verzekeringen

Klantenservice, telefoonnummers, adressen, schade melden, declareren en andere informatie over Aon

iPad actie iPad winnen?
Deel uw ervaring over een verzekeraar en maak automatisch kans op een iPad 3!

Deel zelf uw ervaring
Gegevens Aon

Klantenservice Aon
071 364 3501 (lokaal tarief)


Beschikbaarheid klantenservice
werkdagen tussen 8:00 tot 18:00 uur.

Aon
Postbus 1919
3000 BX Rotterdam

Bezoekadres:
Admiraliteitskade 62
3063ED Rotterdam

Doelgroep van Aon

De doelgroep van Aon verzekeringen bestaat voornamelijk uit zakelijke klanten die interesse hebben in risicomanagement. De verzekeringen maken deel uit van een totaal werkgebied waarop men probeert risico’s in kaart te brengen en die op een zo goed mogelijke manier af te dekken. Klanten van Aon verzekeringen willen vooral hun ambities waarmaken en daarbij goed kijken naar de mogelijke risico’s waar zij mee te maken kunnen krijgen. Door deze allereerst goed in kaart te brengen en ze vervolgens af te dekken kan er worden toegewerkt naar de uiteindelijke doelen.

Prijzen / premie's van Aon

De prijzen en premies van Aon verzekeringen zijn zeker niet de laagste, maar dat betekent aan de andere kant niet dat er geen goede verhouding bestaat tussen de prijs en de kwaliteit. Er wordt gewerkt met degelijke producten en diensten, waardoor veel klanten van mening zijn dat dit ook wat mag kosten. Aon verzekeringen is duidelijk geen prijsvechter binnen de markt, maar houdt zich graag op een professionele wijze bezig met het afdekken van risico’s waar klanten mee te maken kunnen krijgen. Door de risico’s op de juiste manier af te dekken kan er uiteindelijk immers geld worden bespaard.

Waarom kiezen klanten voor Aon?

Aon verzekeringen is om verschillende redenen een aantrekkelijke keuze voor iedereen die risico’s in kaart wil brengen en die op een effectieve manier af wil dekken. Het woord aon is allereerst geen afkorting, maar het is het Keltische woord voor ‘eenheid’. Aon verzekeringen probeert dat uit te stralen door altijd respect te hebben voor de zelfstandigheid van de verschillende individuen, maar samen toe te werken naar de uiteindelijke resultaten. Op die manier is het mogelijk om de krachten van de verschillende individuen te bundelen en tot het behalen van de uiteindelijke doelen te komen.

Als klant van Aon verzekeringen staat u er dus in ieder geval niet alleen voor en weet u zeker dat u terug kunt vallen op de schouders van reuzen. Zo kan ieder individu zich vanuit zijn of haar eigen kracht ontwikkelen en zal dat leiden tot het behalen van de gestelde doelen. Bij Aon verzekeringen profiteer je van een heldere aanpak, waarbij er samen naar een geschikte en passende oplossing gezocht wordt.

Ons pand Verzekeraar.nl
Vergelijk, kies en bespaar
Contact
Over Verzekeraar.nl:
Zij gingen u voor

Aantal vergelijkingen
door bezoekers in de
afgelopen 7 dagen:

16311
Vergelijk op Verzekeraar.nl o.a.: Monuta ANWB Ohra Inshared Centraal Beheer Achmea Unive Hema