Ardanta Verzekeringen

Ardanta Verzekeringen

Zorg voor een bijzonder afscheid

Informatie over Ardanta Verzekeringen

Ardanta is een handelijksnaam van ASR Levensverzekering en is landelijk actief in het verzekeren van uitvaarten. ASR Levensverzekering is één van de grootste verzekeraars van Nederland. Zo beheert de verzekeraar de namen Ardanta, De Amersfoortse, Europeesche Verzekeringen en Ditzo. Bij Ardanta staan uw wensen in het daglicht. Zo kunt u zelf bepalen of uw uitvaart een kleine, stijlvolle, grote, indrukwekkende, vreugdevolle, ceremoniële en / of mooie gebeurtenis zal worden. Ardanta is er namelijk heilig van overtuigd dat uw uitvaart een heel persoonlijk iets is, net zoals uw leven. Daarom is het goed om er alvast goed over na te denken zodat uw nabestaanden met de juiste zorg te maken krijgen.

Bezoek de website


Ardanta Levensverzekeringen
Grote keuzevrijheid bij geld garant uitvaartplan Totaalscore: 7.4
Maandpremie: 7  
Eigen risico: 7  
Dekking: 8  
Klantenservice: 7  
Voorwaarden: 8  
Totaalscore: 7.4
Door André op maandag 15 december 2014 over Ardanta Uitvaartverzekering

Het geld garant uitvaartplan van ardanta geeft de optie om gewoon een bedrag uit te laten keren bij overlijden in plaats van dat er voor een dienstenpakket wordt gekozen. Voordeel hiervan is dat het geld vrij te besteden is en alles dus helemaal zelf geregeld kan worden. Deze optie komt bij meer uitvaartverzekeraars voor dus is ardanta niet de enige die deze mogelijkheid biedt, hoewel ze wel probeert deze indruk te wekken. Dat terzijde hebben wij voor het geld garant uitvaartplan van ardanta gekozen omdat er onder andere emotionele nazorg t.w.v. 500 euro inbegrepen is en de voorwaarden over het algemeen ons beter aanspraken.

Wij hebben nog geen idee hoe we onze uitvaarten willen laten verlopen, dan is het beter om gewoon te kiezen voor de keuzevrijheid van zo'n uitvaartplan en hoeven er geen plannen gewijzigd te worden zodra iemand hier van gedachten veranderd over hoe de uitvaart er uit moet komen te zien.

De verzekeraar heeft verder een goede indruk afgegeven en de premie voor de uitvaartverzekering is niet te hoog.

Beoordeling Ardanta Verzekeringen
Maandpremie: 8.0  
Eigen risico: 7.0  
Dekking: 7.5  
Klantenservice: 7.5  
Voorwaarden: 8.0  
Totaalscore: 7.1
Er zijn nog geen ervaringen geplaatst over Ardanta verzekeringen
Voordelen
  • Krijg een begrijpelijke verzekering aangeboden
 
Ons pand Verzekeraar.nl
Vergelijk, kies en bespaar
Contact
Over Verzekeraar.nl:
Zij gingen u voor

Aantal vergelijkingen
door bezoekers in de
afgelopen 7 dagen:

13207
Vergelijk op Verzekeraar.nl o.a.: Monuta ANWB Ohra Inshared Centraal Beheer Achmea Unive Hema