Vergelijk 397 verzekeringen van 80 verzekeraars, 100% onafhankelijk!

Ardanta

Informatie over Ardanta Verzekeringen

Klantenservice, telefoonnummers, adressen, schade melden, declareren en andere informatie over Ardanta

iPad actie iPad winnen?
Deel uw ervaring over een verzekeraar en maak automatisch kans op een iPad 3!

Deel zelf uw ervaring
Gegevens Ardanta

Bezoek de website


Klantenservice Ardanta
053 488 11 22


Ardanta
Postbus 346
7500 AH Enschede

Bezoekadres:
De Ruyterlaan 8
7511 JH Enschede

Zakelijke gegevens
  • KvK-nummer:
    30000847
  • BTW-nummer:
    NL001028716B01
Doelgroep van Ardanta

Ardanta richt zich op consumenten die voor een persoonlijke begrafenis kiezen. U kiest zelf hoe uw uitvaart wordt geregeld. Ook als u een vreugdevolle en mooie uitvaart wenst, staat Ardanta voor u klaar. Uw uitvaart is immers een uiterst persoonlijke keuze. U kiest helemaal zelf op welke manier deze zal plaatsvinden. Ardanta neemt u en uw nabestaanden al het gedoe uit handen en zal u eveneens beschermen tegen onvoorziene kosten die vaak voorkomen bij een begrafenis. U bepaalt zelf wie uw uitvaart zal verzorgen omdat u van een vrije keuze geniet in het kiezen van een uitvaartverzorger.

Prijzen / premie's van Ardanta

Wat prijs betreft ligt Ardanta rond het gemiddelde van Nederland; het gaat hier niet om de goedkoopste, maar ook niet om de duurste uitvaartverzekeraar die we kennen. Ardanta richt zich vooral op een zo optimale uitvaart mogelijk, die geheel door de verzekerde zelf is samengesteld. U kunt zelf kiezen voor de uitvaartverzorging die u wenst en kiest zelf wie het zal uitkeren.

Waarom kiezen klanten voor Ardanta?

In 1997 werd de ASR verzekeringsgroep opgericht doordat de Stad Rotterdam de Europeesche Verzekeringen en De Amersfoortse overnam. In totaal heeft deze groep een ervaring op weten te doen van ruim 160 jaar. Klanten staan door deze ervaringen bij Ardanta centraal. Zij bepalen helemaal zelf hoe een uitvaart geregeld zal worden. De uitvaartverzekering en de dienstverlening moeten geheel duidelijk zijn voor de verzekerde, en dat is ook het idee achter de uitvaartverzekering van Ardanta. U mag altijd een uitstekende service verwachten van deze uitvaartverzekeraar. Omdat Ardanta in al deze punten geloofd, kunt u een verzekering verwachten met goede communicatie, vaste richtlijnen, een optimale dienstverlening en een goede telefonische bereikbaarheid.

Ons pand Verzekeraar.nl
Vergelijk, kies en bespaar
Contact
Over Verzekeraar.nl:
Zij gingen u voor

Aantal vergelijkingen
door bezoekers in de
afgelopen 7 dagen:

17307
Vergelijk op Verzekeraar.nl o.a.: Monuta ANWB Ohra Inshared Centraal Beheer Achmea Unive Hema