Vergelijk 397 verzekeringen van 80 verzekeraars, 100% onafhankelijk!

Azivo

Informatie over Azivo Verzekeringen

Klantenservice, telefoonnummers, adressen, schade melden, declareren en andere informatie over Azivo

iPad actie iPad winnen?
Deel uw ervaring over een verzekeraar en maak automatisch kans op een iPad 3!

Deel zelf uw ervaring
Gegevens Azivo

Klantenservice Azivo
070-4402400 (Lokaal tarief)
070-4402401 (fax)


Beschikbaarheid klantenservice
Op werkdagen bereikbaar van 8.30 tot 17.30 uur.

Azivo
Postbus 13731
2501 BP Den Haag

Bezoekadres:
Laan van Nieuw Oost-Indië 127
2593 BM Den Haag

Zakelijke gegevens
  • KvK-nummer:
    50568337
  • AFM-nummer:
    12020809
Doelgroep van Azivo

Azivo richt zich op iedereen die woont in de omgeving Den Haag, Zoetermeer en Rijswijk. Zij kennen hier iedere huisarts en hebben goede contacten met bijvoorbeeld de tandartsen en de ziekenhuizen. Op die manier zijn ze in staat om je een goede verzekering aan te bieden, die aan de andere kant ook nog eens tegen een scherpe prijs beschikbaar is. Zo kun je alle kanten op met de verzekering en weet je aan de andere kant toch zeker dat je de beste zorg uit de omgeving zal krijgen. Om die reden hoef je dus ook nooit ver te reizen wanneer je een keer naar het ziekenhuis moet, of bij de tandarts langs wilt gaan. Azivo is er wat dat betreft heel duidelijk voor iedereen in deze omgeving, waarbij je dit laatste natuurlijk zo ruim mag nemen als je zelf wilt.

Prijzen / premie's van Azivo

De premies van Azivo zijn over het algemeen niet direct de laagste. Dit betekent niet dat je hier duur uit bent, maar het is doorgaans wel mogelijk om ergens een goedkopere verzekering te vinden. Het is in dat geval natuurlijk wel van belang om goed te kijken naar de voorwaarden bij de verschillende verzekeraars, aangezien de kans bestaat dat die minder gunstig zijn. In dat geval is het natuurlijk alsnog verstandig om voor Azivo te kiezen. Verder vinden veel mensen het geen probleem om iets meer premie te betalen, aangezien ze bij Azivo in ieder geval zeker weten dat ze in de buurt geholpen zullen worden en dat dit op een goede manier gebeurt. Wat dat betreft lijkt de premie dan ook uitstekend gerechtvaardigd.

Waarom kiezen klanten voor Azivo?

Azivo is om een aantal redenen heel aantrekkelijk als verzekering. Zo zorgen ze niet alleen voor het feit dat ze je huisarts, tandarts en het ziekenhuis in de buurt kennen, maar gaan ze veel verder. Ze organiseren bijvoorbeeld cursussen op het gebied van EHBO en doen op een aantal verschillende manieren aan preventie van eventuele problemen met betrekking tot de zorgverzekering. Wat dat betreft is Azivo een heel actieve verzekeraar die er alles aan doet om je zo goed mogelijk van dienst te zijn.

Ons pand Verzekeraar.nl
Vergelijk, kies en bespaar
Contact
Over Verzekeraar.nl:
Zij gingen u voor

Aantal vergelijkingen
door bezoekers in de
afgelopen 7 dagen:

15216
Vergelijk op Verzekeraar.nl o.a.: Monuta ANWB Ohra Inshared Centraal Beheer Achmea Unive Hema