Azivo Verzekeringen

Azivo Verzekeringen

Azivo verbindt

Informatie over Azivo Verzekeringen

Azivo is in de omgeving van Den Haag een bekende partij op het gebied van de zorgverzekering. Het is goed mogelijk dat je deze zorgverzekeraar niet kent wanneer je daar niet vandaan komt, aangezien de verzekeraar zich heel duidelijk richt op deze regio. Dit doen ze bij Azivo al meer dan 100 jaar, waardoor ze wat dat betreft een uitgebreide ervaring hebben op het gebied van verzekeringen. Ze zijn om die reden dus ook uitstekend in staat om de verzekeringen op een goede manier in te richten. Azivo heeft er in die 100 jaar voornamelijk voor gezorgd dat de zorgverlening voor iedereen beschikbaar is gemaakt, waar ze uiteraard best een beetje trots op zijn. Voorlopig ziet het er echter niet naar uit dat de verzekeraar ook de rest van Nederland gaat veroveren, maar in de regio Den Haag zijn ze van groot belang.

Azivo Vakantieverzekeringen

Azivo
Reisverzekering

v.a. € 3,12 p/m
Ik beveel deze verzekering aan Totaalscore: 8.0
Maandpremie: 6  
Eigen risico: 8  
Dekking: 8  
Klantenservice: 9  
Voorwaarden: 9  
Totaalscore: 8.0
Door Doll op dinsdag 13 augustus 2013 over Azivo Zorgverzekering

Hoewel Azivo niet de goedkoopste is, ben ik wel erg tevreden. Vorig jaar informatie opgevraagd, omdat ik niet veel verstand heb van verzekeringen, ik ben niet meer zo jong. Het is allemaal zo onduidelijk vaak. De informatie die ik heb opgevraagd heb ik direct gekregen. Ik vind de factuur ook duidelijk. Ik ben zeer tevreden en zou deze verzekering ook aanbevelen aan iedereen.

Van zorgverzekering overstappen? Kies voor Azivo Totaalscore: 7.6
Maandpremie: 8  
Eigen risico: 8  
Dekking: 8  
Klantenservice: 7  
Voorwaarden: 7  
Totaalscore: 7.6
Door Ursula op dinsdag 27 maart 2012 over Azivo Zorgverzekering

Wil je overstappen van zorgverzekering? Kies dan voor Azivo. Ik heb al enkele jaren gezondheidsproblemen waarvoor ik alternatieve medicijnen moet gebruiken (uitgeschreven door mijn antroposofische huisarts). Het pluspakket van Azivo (niet het basispakket) vergoedt de medicijnen die ik gebruik.

Ben je dus in overweging om overstappen van zorgverzekering (kan trouwens alleen aan het einde van het jaar) stap dan over naar Azivo. Lage premies, goede uitgebreide pakketten en geen gezeur.

Een beetje hagenees kent Azivo wel Totaalscore: 7.0
Maandpremie: 6  
Eigen risico: 6  
Dekking: 7  
Klantenservice: 8  
Voorwaarden: 8  
Totaalscore: 7.0
Door Patrick op vrijdag 2 december 2011 over Azivo Zorgverzekering

Gek veel hagenezen zijn zorgverzekerd bij azivo omdat het gewoon de beste verzekeraar is voor onze omgeving. Val daar zelf ook onder en ken er genoeg die er ook verzekerd zijn. Over azivo word niet veel geklaagd voor zover ik weet. Zie daar ook weinig reden voor want je krijgt altijd een aardig mens aan de telefoon die goed kan helpen. Een nadeel van azivo is dat de premie per maand niet de allerlaagste is maar goed je betaald in dit geval ook niet voor niks. Door azivo kun je terecht bij alle tandartsen en ziekenhuizen in de omgeving wat een groot voordeel is en reden waarom zoveel hagenezen er verzekerd zijn. Uit mn hoofd werkt azivo alleen voor den haag zoetermeer en rijswijk.

Beoordeling Azivo Verzekeringen
Maandpremie: 7.4  
Eigen risico: 8.0  
Dekking: 7.2  
Klantenservice: 7.8  
Voorwaarden: 8.0  
Totaalscore: 7.4
Er zijn nog geen ervaringen geplaatst over Azivo verzekeringen
Voordelen
  • Dé zorgverzekeraar van Den Haag, Zoetermeer, Rijswijk en omgeving
  • Persoonlijke, servicegerichte zorgverzekeraar
  • Eigen apotheek
Nieuws
Azivo Zorgverzekering iets duurder in 2013 Geplaatst op dinsdag 30 oktober
 
Ons pand Verzekeraar.nl
Vergelijk, kies en bespaar
Contact
Over Verzekeraar.nl:
Zij gingen u voor

Aantal vergelijkingen
door bezoekers in de
afgelopen 7 dagen:

17404
Vergelijk op Verzekeraar.nl o.a.: Monuta ANWB Ohra Inshared Centraal Beheer Achmea Unive Hema