Besured

Beoordeling Besured
Besured verzekeringen
Scoort gemiddeld een 6.7 (7 reviews)

Verzekeringen van Besured

Ervaringen met Besured Verzekeringen (7)



Sorteer recensies op:
Prettig verzekerd met zorgverzekering van Besured Totaalscore: 7.2
Maandpremie: 8  
Eigen risico: 7  
Dekking: 7  
Klantenservice: 7  
Voorwaarden: 7  
Totaalscore: 7.2
Door de Lange op donderdag 13 oktober 2016 over Besured Zorgverzekering

In de eerste paar weken leek het er op dat ik de overstap naar Besured sterk zou berouwen omdat de boel administratief niet verwerkt en op orde was. Toen ik belde voor vragen kon mijn klantinformatie namelijk niet gevonden worden in hun systeem.

Gelukkig duurde het niet lang voordat bovenstaande wel juist verwerkt was. Vervolgens heeft Besured zich van een veel betere kant laten zien waar ik wel positief over mag zijn.

Ik ben in ieder geval erg benieuwd naar de nieuwe premies van Besured voor 2017. Voor mijn gevoel zit ik wel goed bij ze.

Belabberde service, vriendelijk maar niet efficient Totaalscore: 5.0
Maandpremie: 6  
Eigen risico: 6  
Dekking: 6  
Klantenservice: 1  
Voorwaarden: 6  
Totaalscore: 5.0
Door Onbekend op dinsdag 27 mei 2014 over Besured Zorgverzekering

Besured maakt regelmatig fouten met het afschrijven van bedragen. Ook als je door je eigen risico heen bent worden er nog vrolijk bedragen afgeschreven. Uiteraard hierover klantenservice gesproken, deze is vaak erg druk en dan word er beloofd dat je binnen 2 uur wordt teruggebeld, dit hebben ze bij mij nog nooit in de praktijk gebracht. Daarnaast moeten er vaak dingen uitgezocht worden, logisch. Er wordt dan duidelijk afgesproken over een datum waarop teruggebeld wordt, en jawel, weer geen gehoor. Ik heb inmiddels zo vaak gebeld om opheldering te krijgen over bepaalde zaken (Bijvoorbeeld een factuur van mei 2013 waar ik op 20 mei 2014 pas bericht van kreeg, ruim een jaar na dato, belachelijk) dat ze inmiddels mijn telefoonrekening ook zouden kunnen uitbetalen.

Veel en duidelijke informatie gehad Totaalscore: 7.8
Maandpremie: 9  
Eigen risico: 7  
Dekking: 7  
Klantenservice: 9  
Voorwaarden: 7  
Totaalscore: 7.8
Door Ria op dinsdag 10 september 2013 over Besured Zorgverzekering

Samen met mijn man zijn wij op zoek gegaan naar een goede zorgverzekering. We hebben van meerdere verzekeraars informatie opgevraagd. Besured kwam als beste uit de bus. Wij kregen hier ook de meeste informatie van, wat ook allemaal erg duidelijk was. Nu zijn we inmiddels al een goed half jaar verzekerd en we zijn zeer tevreden.

Lekker goedkoop, goede service Totaalscore: 9.0
Maandpremie: 10  
Eigen risico: 9  
Dekking: 9  
Klantenservice: 8  
Voorwaarden: 9  
Totaalscore: 9.0
Door Leo ten Huize op donderdag 25 juli 2013 over Besured Zorgverzekering

Op zoek gegaan naar de goedkoopste zorgverzekering, ik kwam bij Besured terecht. Dekking is uitstekend. Deze verzekering is een echte aanrader voor iedereen. Mijn vrouw is zwanger en heb gevraagd wat de beste opties waren ivm kraamzorg etc. Ik ben helemaal naar wens geholpen!!!

Eigen risico zorgverzekering 2013 is 400 euro Totaalscore: 7.6
Maandpremie: 10  
Eigen risico: 3  
Dekking: 9  
Klantenservice: 8  
Voorwaarden: 8  
Totaalscore: 7.6
Door Lize89 op vrijdag 14 september 2012 over Besured Zorgverzekering

ik hoorde dat de eigen risico van 2013 400 euro wordt. Dit is echt niet normaal meer. Als je student bent heb je echt een groot probleem als er nu iets gebeurd dan kan je even 400 euro aftikken, net alsof studenten dat geld zomaar hebben ofzo.

De premie van besured is wel lekker laag, omdat het voor studenten is dus daarmee wordt er al wel wat gecompenseerd maar niet genoeg in mijn ogen.

Probleem is dat alle zorgverzekeraars dit eigen risico moeten hanteren omdat het vanuit de overheid bepaald is.

Goedkope studenten zorgverzekering Totaalscore: 6.0
Maandpremie: 8  
Eigen risico: 6  
Dekking: 5  
Klantenservice: 5  
Voorwaarden: 6  
Totaalscore: 6.0
Door chrisje lot op vrijdag 7 september 2012 over Besured Zorgverzekering

Zat op internet te speuren naar een goedkope studenten zorgverzekering en die heb ik gevonden (de goedkoopste zelfs) namelijk besured. Hun ziektekostenverzekering kost nog geen 90 euro per maand (dan heb je wel de basisverzekering hoor) maar als je na gaat dat je nog zon 69 euro aan zorgtoeslag terug krijgt betaald dus mara 21 piek voor je verzekering en dat kan elke studenten wel betalen.

Hoor trouwens ook goede verhalen over
ZEKUR die is iets duurder ofzo (alsnog goedkoop hoor) maar schijnt wel wat beter te zijn omdat het van UNIVE is. Op de site van besured staat ergens zo'n vergelijklijst (natuurlijk hebben ze zichzelf bovenaan gezet) maar daar staan premies van verschillende zorgverzekeraars op voor studenten.

18 jaar zorgverzekering kiezen voor jongeren Totaalscore: 6.6
Maandpremie: 8  
Eigen risico: 7  
Dekking: 7  
Klantenservice: 5  
Voorwaarden: 6  
Totaalscore: 6.6
Door Michala op dinsdag 14 augustus 2012 over Besured Zorgverzekering

Houdo,

Ben net 18 jaar en moest nu me eigen zorgverzekering gaan kiezen van me ouders. Heb gekozen voor een jongeren / studenten zorgverzekering van Besured (niet al te bekend) maar het is voor mij als 18 jarige een goed keuze vanwege de lage zorg premie.

Wel jammer dat het eigen risico dan weer omhoog gaat in 2013 maar goed dat hebben ze niet voor het zeggen. Las overigens op deze site dat Besured onderdeel is van Academica / Studentenwerk dan zal het helemaal wel snor zitten! Wel een minpuntje is de klantenservice want die had een wachttijd van 11 minuten.

Ons pand Verzekeraar.nl
Vergelijk, kies en bespaar
Contact
Over Verzekeraar.nl:
Zij gingen u voor

Aantal vergelijkingen
door bezoekers in de
afgelopen 7 dagen:

12422
Vergelijk op Verzekeraar.nl o.a.: Monuta ANWB Ohra Inshared Centraal Beheer Achmea Unive Hema