Besured Verzekeringen

Besured Verzekeringen

De voordeligste studentenzorgverzekering met de beste dekking

Informatie over Besured Verzekeringen

Besured is ontstaan uit een samenwerking van Studentenwerk en Academica, twee partijen die een uitstekende naam hebben binnen de studentenwereld. Men is er samen met National Academic in geslaagd om een zorgverzekering samen te stellen, die op een voordelige manier beschikbaar is voor iedereen die student is. Men kan terugvallen op 40 jaar ervaring, waardoor de diensten er op een uitstekende manier worden ontwikkeld en u er aan de andere kant een scherp tarief voor betaalt. Uiteraard staat men ingeschreven bij de AFM en is het daarmee een verzekeraar waar u op een vertrouwde manier terecht kunt voor de zorgverzekering.

Bezoek de website


Besured Levensverzekeringen
Prettig verzekerd met zorgverzekering van Besured Totaalscore: 7.2
Maandpremie: 8  
Eigen risico: 7  
Dekking: 7  
Klantenservice: 7  
Voorwaarden: 7  
Totaalscore: 7.2
Door de Lange op donderdag 13 oktober 2016 over Besured Zorgverzekering

In de eerste paar weken leek het er op dat ik de overstap naar Besured sterk zou berouwen omdat de boel administratief niet verwerkt en op orde was. Toen ik belde voor vragen kon mijn klantinformatie namelijk niet gevonden worden in hun systeem.

Gelukkig duurde het niet lang voordat bovenstaande wel juist verwerkt was. Vervolgens heeft Besured zich van een veel betere kant laten zien waar ik wel positief over mag zijn.

Ik ben in ieder geval erg benieuwd naar de nieuwe premies van Besured voor 2017. Voor mijn gevoel zit ik wel goed bij ze.

Belabberde service, vriendelijk maar niet efficient Totaalscore: 5.0
Maandpremie: 6  
Eigen risico: 6  
Dekking: 6  
Klantenservice: 1  
Voorwaarden: 6  
Totaalscore: 5.0
Door Onbekend op dinsdag 27 mei 2014 over Besured Zorgverzekering

Besured maakt regelmatig fouten met het afschrijven van bedragen. Ook als je door je eigen risico heen bent worden er nog vrolijk bedragen afgeschreven. Uiteraard hierover klantenservice gesproken, deze is vaak erg druk en dan word er beloofd dat je binnen 2 uur wordt teruggebeld, dit hebben ze bij mij nog nooit in de praktijk gebracht. Daarnaast moeten er vaak dingen uitgezocht worden, logisch. Er wordt dan duidelijk afgesproken over een datum waarop teruggebeld wordt, en jawel, weer geen gehoor. Ik heb inmiddels zo vaak gebeld om opheldering te krijgen over bepaalde zaken (Bijvoorbeeld een factuur van mei 2013 waar ik op 20 mei 2014 pas bericht van kreeg, ruim een jaar na dato, belachelijk) dat ze inmiddels mijn telefoonrekening ook zouden kunnen uitbetalen.

Veel en duidelijke informatie gehad Totaalscore: 7.8
Maandpremie: 9  
Eigen risico: 7  
Dekking: 7  
Klantenservice: 9  
Voorwaarden: 7  
Totaalscore: 7.8
Door Ria op dinsdag 10 september 2013 over Besured Zorgverzekering

Samen met mijn man zijn wij op zoek gegaan naar een goede zorgverzekering. We hebben van meerdere verzekeraars informatie opgevraagd. Besured kwam als beste uit de bus. Wij kregen hier ook de meeste informatie van, wat ook allemaal erg duidelijk was. Nu zijn we inmiddels al een goed half jaar verzekerd en we zijn zeer tevreden.

Beoordeling Besured Verzekeringen
Maandpremie: 7.4  
Eigen risico: 6.5  
Dekking: 6.9  
Klantenservice: 6.2  
Voorwaarden: 6.8  
Totaalscore: 6.7
Op basis van 7 ervaringen
 
Ons pand Verzekeraar.nl
Vergelijk, kies en bespaar
Contact
Over Verzekeraar.nl:
Zij gingen u voor

Aantal vergelijkingen
door bezoekers in de
afgelopen 7 dagen:

13207
Vergelijk op Verzekeraar.nl o.a.: Monuta ANWB Ohra Inshared Centraal Beheer Achmea Unive Hema