Bewuzt Verzekeringen

Bewuzt Verzekeringen

Een lage premie heb je zelf in de hand

Informatie over Bewuzt Verzekeringen

Per 1 januari 2013 gaat VGZ-zorglabel Blue verder onder de naam Bewuzt Zorgverzekerd. Een aantal van de punten waar de online zorgverzekeraar voor staat zal hetzelfde blijven. Daarnaast zullen er ook enkele dingen veranderen om de kwaliteit en aantrekkingskracht van de voormalige Blue Zorgverzekering te verbeteren. Zo zal de Bewuzt Zorgverzekerd Zorgverzekering een no-claimkorting introduceren waarmee verzekerden per jaar 10 procent korting kunnen ontvangen op de zorgpremie - met een maximum van 40 procent. De no-claimkorting geldt voor klanten die de extra opties van hun zorgverzekering niet gebruiken.

Bewuzt Levensverzekeringen
Online zorgverzekeraar met voordelen en nadelen Totaalscore: 7.0
Maandpremie: 9  
Eigen risico: 7  
Dekking: 7  
Klantenservice: 6  
Voorwaarden: 6  
Totaalscore: 7.0
Door R.T M. op zaterdag 22 november 2014 over Bewuzt Zorgverzekering

Het grootste nadeel aan de bewuzt zorgverzekeraar is dat er gebruik moet worden gemaakt van de online apotheek. Bewuzt is natuurlijk een online verzekeraar voor een reden.
Het voordeel hiervan is dat de premie lager is dan bij andere zorgverzekeraars (op jaarbasis bespaar je met de zorgverzekering van bewuzt al snel ruim 100 euro).
Declaraties heb ik nog geen moeite mee gehad. Deze worden meestal direct door de zorgverlener naar de verzekeraar gestuurd.

Perfecte zorgverzekering als je weinig kosten maakt Totaalscore: 6.8
Maandpremie: 9  
Eigen risico: 7  
Dekking: 6  
Klantenservice: 6  
Voorwaarden: 6  
Totaalscore: 6.8
Door Erik op donderdag 20 november 2014 over Bewuzt Zorgverzekering

Van bewuzt moet niet te veel verwacht worden omdat de voorwaarden, dekking en klantenservice duidelijk van een goedkope verzekeraar zijn.

Ik lees net dat bewuzt de zorgpremie in 2015 op 85 euro zal houden en dat ze dus weer de goedkoopste zorgverzekeraar zijn. Als iemand die weinig zorgkosten maakt en dus geen uitgebreide dekking nodig heeft krijgt bewuzt mijn voorkeur.

De laagste zorgpremie in combinatie met een voldoende verzekeraar Totaalscore: 7.2
Maandpremie: 9  
Eigen risico: 7  
Dekking: 7  
Klantenservice: 6  
Voorwaarden: 7  
Totaalscore: 7.2
Door Ron op zondag 2 november 2014 over Bewuzt Zorgverzekering

Bewuzt / Blue is zeker niet de beste zorgverzekeraar die je op het internet zult vinden. MAAR Bewuzt / Blue is wel de goedkoopste die je zult vinden.

Zorg kost in Nederland al klauwen vol met geld. Ik zie daarom geen reden om meer te betalen dan nodig is. Ik zit maandelijks onder de 80 euro met goede tandzorg en zorg in het buitenland inbegrepen. Ik heb zeer bewust gekozen voor een maximaal vrijwillig eigen risico. Weinig mensen kiezen hiervoor wat ik persoonlijk enorm stom vind, tenzij iemand nou echt bij elk sneeuwvlokje gelijk op bed blijft liggen.

Deze verzekeraar doet wat het moet doen en houdt het daar bij. Voor de laagste premie op een zorgverzekering zou ik ook echt geen zilveren bediening verwachten. Zolang alles maar voldoende verloopt, en dat doet het ook, vind ik het allemaal best!

Beoordeling Bewuzt Verzekeringen
Maandpremie: 8.6  
Eigen risico: 7.4  
Dekking: 7.3  
Klantenservice: 4.6  
Voorwaarden: 5.0  
Totaalscore: 6.6
Op basis van 7 ervaringen
Nieuws
Bewuzt houdt zorgpremie in 2015 gelijk Geplaatst op donderdag 20 november
 
Ons pand Verzekeraar.nl
Vergelijk, kies en bespaar
Contact
Over Verzekeraar.nl:
Zij gingen u voor

Aantal vergelijkingen
door bezoekers in de
afgelopen 7 dagen:

17404
Vergelijk op Verzekeraar.nl o.a.: Monuta ANWB Ohra Inshared Centraal Beheer Achmea Unive Hema