Bewuzt

Informatie over Bewuzt Verzekeringen

Klantenservice, telefoonnummers, adressen, schade melden, declareren en andere informatie over Bewuzt

iPad actie iPad winnen?
Deel uw ervaring over een verzekeraar en maak automatisch kans op een iPad 3!

Deel zelf uw ervaring
Gegevens Bewuzt

Klantenservice Bewuzt
0900 - 749 04 99 (lokaal tarief)


Beschikbaarheid klantenservice
elke werkdag van 8:00 tot 20:00 uur en op zaterdag van 9:00 tot 13:00 uur.

Bewuzt
Postbus 25030
5600 RS Eindhoven

Bezoekadres:
Kennedyplein 300
5611 ZV Eindhoven

Doelgroep van Bewuzt

Bewuzt Zorgverzekerd richt zich op de doelgroep die de voorkeur geeft aan een niet-traditionele verzekeraar. In tegenstelling tot traditionele verzekeraars, biedt Bewuzt Zorgverzekerd veel online mogelijkheden bij de zorgpolis. Haar motto luidt dan ook “Wat we online kunnen doen, doen we ook online”. Bovendien heeft Bewuzt veel ervaring en expertise opgedaan op de zorgmarkt als onderdeel van één van de grootste zorgverzekeraars van Nederland: VGZ. De doelgroep van Bewuzt bestaat daarom ook uit consumenten die graag zelf hun zaken regelen en op die manier flink geld kunnen besparen.

Prijzen / premie's van Bewuzt

Mede doordat Bewuzt Zorgverzekerd zoveel mogelijk online regelt, behoren de prijzen en premies van de verzekeraar tot de laagste van het land. De verzekeraar weet een hoop kosten te besparen door klanten bijvoorbeeld online nota’s te laten declareren. Klanten profiteren door deze besparingen van een scherpere premie voor de zorgverzekering. Vergeleken met de traditionele zorgverzekeraars, zijn de premies van zowel de basisverzekering als de aanvullende opties zeer scherp geprijsd bij online zorgverzekeraar Bewuzt. Hier tegenover staat echter wel dat er minder sprake is van persoonlijke service, omdat de meeste zaken online afgehandeld worden.

Waarom kiezen klanten voor Bewuzt?

Voor veel klanten zijn er meerdere redenen om voor de zorgverzekering van Bewuzt te kiezen. Bewuzt Zorgverzekerd is vooral interessant voor klanten die hun zorgzaken online willen regelen, zoals bijvoorbeeld het online declareren van een nota. Bijkomend voordeel van de online zorgverzekeraar is dat de premies zeer scherp zijn door de manier van werken. Daarnaast kunnen klanten altijd op de kennis en expertise van VGZ rekenen. Sinds 2013 is er ook sprake van een zogenaamde no-claimkorting bij de Bewuzt Zorgverzekerd Zorgverzekeringen. Hierdoor kunnen klanten tot 40 procent op de premie besparen indien zij geen gebruik maken van de extra opties.

Ons pand Verzekeraar.nl
Vergelijk, kies en bespaar
Contact
Over Verzekeraar.nl:
Zij gingen u voor

Aantal vergelijkingen
door bezoekers in de
afgelopen 7 dagen:

14829
Vergelijk op Verzekeraar.nl o.a.: Monuta ANWB Ohra Inshared Centraal Beheer Achmea Unive Hema