Centraal Beheer

Informatie over Centraal Beheer Verzekeringen

Klantenservice, telefoonnummers, adressen, schade melden, declareren en andere informatie over Centraal Beheer

iPad actie iPad winnen?
Deel uw ervaring over een verzekeraar en maak automatisch kans op een iPad 3!

Deel zelf uw ervaring
Gegevens Centraal Beheer

Bezoek de website


Klantenservice Centraal Beheer
055-5798000 (Lokaal tarief)


Beschikbaarheid klantenservice
Op werkdagen van 08.00 tot 21.00 uur en op zaterdag van 09.00 tot 16.30 uur.

Centraal Beheer
Postbus 9150
7300 HZ Apeldoorn

Bezoekadres:
Laan van Malkenschoten 20
7333 NP Apeldoorn

Zakelijke gegevens
  • KvK-nummer:
    Achmea Pensioen- en Levensverzekeringen N.V. KvK nr. 08077009Achmea Schadeverzekeringen N.V. KvK nr. 08053410Achmea Hypotheekbank N.V. KvK nr. 27154399Achmea Retailbank N.V. KvK nr. 27261999
  • AFM-nummer:
    Achmea Bank Holding NV staat bij de AFM ingeschreven onder nummer 12000010Achmea Hypotheekbank NV staat bij de AFM ingeschreven onder nummer 12000011Achmea Retailbank NV staat bij de AFM ingeschreven onder nummer 12000012Achmea Pensioen- en Levensverzekeringen NV staat bij de AFM ingeschreven onder nummer 12000441Achmea Schadeverzekeringen NV staat bij de AFM ingeschreven onder nummer 12000606Achmea Zorgverzekeringen NV staat bij de AFM ingeschreven onder nummer 12000647
  • BTW-nummer:
    NL803334977B01
Doelgroep van Centraal Beheer

Centraal Beheer Achmea is er werkelijk voor iedereen. Hieronder vallen dus niet alleen particulieren, maar ook werknemers en bedrijven zijn van harte welkom bij Centraal Beheer Achmea. Naast de verzekeringen die we allemaal kennen biedt Centraal Beheer Achmea ook administratieve dienstverlening en hulpverlening bij schade en risicomanagement, wat voor de zakelijke klant erg aantrekkelijk kan zijn.

Prijzen / premie's van Centraal Beheer

De premies van Centraal Beheer Achmea zijn niet direct de laagste die er te vinden zijn. Vergeleken met andere verzekeraars, die bijvoorbeeld alles online regelen, is Centraal Beheer Achmea net wat duurder. Dit betekent overigens niet dat Centraal Beheer Achmea duur is. De premies zijn nog altijd erg scherp, mede door het directe contact wat Centraal Beheer Achmea heeft met haar klanten. Op deze manier is er geen tussenpersoon meer nodig wat een flinke kostenbesparing oplevert. Deze kostenbesparing wordt deels opgeheven door de grotere kosten om altijd bereikbaar te zijn. Op de manier is het uiteindelijke tarief van de verzekering heel scherp met daarbij een uitgebreide service. Ben je dus op zoek naar een persoonlijke benadering tegen een nette prijs? Kies dan voor Centraal Beheer Achmea.

Waarom kiezen klanten voor Centraal Beheer?

Centraal Beheer Achmea biedt een aantal belangrijke voordelen. Allereerst is Centraal Beheer Achmea een direct writer. Dit betekent dat de verzekeraar zonder tussenpersoon haar verzekeringen aan de klant verkoopt. Op deze manier kun je gebruik maken van een zeer efficiënte communicatie die erg gemakkelijk werkt. Bijkomend voordeel is de kostenbesparing die dit met zich meebrengt. Door direct in contact te komen met de klant weet Centraal Beheer Achmea een hoop geld te besparen en dit zie je als klant natuurlijk terug in de prijs van de verzekering.
Centraal Beheer Achmea biedt een uitgebreide service. Het heeft een hoop experts in dienst die terug kunnen vallen op de ruim 100 jaar ervaring die het inmiddels heeft in het Nederlandse verzekeringswezen. Centraal Beheer Achmea zorgt er hiernaast voor dat het altijd bereikbaar is voor haar klanten. De zeer uitgebreide service en het persoonlijk contact is natuurlijk niet gratis, daar hoort een ietwat hogere bijdrage bij.
Een derde voordeel van Centraal Beheer Achmea is de duidelijkheid. Centraal Beheer Achmea houdt niet van kleine lettertjes. Bij Centraal Beheer Achmea zal je dus achteraf niet voor verrassingen komen te staan en weet je altijd direct waar je aan toe bent. Deze duidelijkheid zorgt voor een prettige samenwerking met de verzekeraar.

Ons pand Verzekeraar.nl
Vergelijk, kies en bespaar
Contact
Over Verzekeraar.nl:
Zij gingen u voor

Aantal vergelijkingen
door bezoekers in de
afgelopen 7 dagen:

15868
Vergelijk op Verzekeraar.nl o.a.: Monuta ANWB Ohra Inshared Centraal Beheer Achmea Unive Hema