iPad actie iPad winnen?
Deel uw ervaring over een verzekeraar en maak kans op een iPad 3!

Deel zelf uw ervaring
CZ

Beoordeling CZ
CZ verzekeringen
Scoort gemiddeld een 7.4 (14 reviews)

Verzekeringen van CZ

Ervaringen met CZ Verzekeringen (14)



Sorteer recensies op:
Geen seconde spijt dat ik van Avero naar CZ ben overgestapt Totaalscore: 7.8
Maandpremie: 7  
Eigen risico: 7  
Dekking: 9  
Klantenservice: 8  
Voorwaarden: 8  
Totaalscore: 7.8
Door Cliff op dinsdag 13 december 2016 over CZ Zorgverzekering

Overgestapt van de Avero oplichters zorgverzekering naar CZ en wat een verschil is dat. Ik ben nu goedkoper uit en hoef ook niet meer met ongestelde huisvrouwen te bellen via de "helpdesk" van Avero (deze vrouwen hadden ook nog eens nergens verstand van).

Bij CZ nergens problemen mee gehad in het afgelopen jaar. Ze bieden zeer brede dekking voor zorgverleners tegen een prima maandprijs en betalen ook nog eens snel (binnen enkele werkdagen). Vergeleken met de dure en slechte zorgverzekering van Avero zouden alle zorgverzekeraars en hun zorgverzekeringen van topkwaliteit lijken. Toch ben ik tevreden genoeg met CZ om mijn zorgverzekering in 2017 bij hen voort te zetten.

Heb je een zorgverzekering van Avero of moederbedrijf Achmea? Stap dan vooral over naar CZ. Je gaat er ongetwijfeld op alle mogelijke manieren op vooruit.

Redelijk goedkope maar op hetzelfde moment uitgebreide zorgverzekering Totaalscore: 7.6
Maandpremie: 8  
Eigen risico: 7  
Dekking: 8  
Klantenservice: 8  
Voorwaarden: 7  
Totaalscore: 7.6
Door Carla op donderdag 1 december 2016 over CZ Zorgverzekering

Ik vind de zorgverzekering van cz goed en ook redelijk goedkoop. Voor mij is dat een voordeel omdat ik nog student ben en niet een jaar lang vast wil zitten aan hoge kosten voor een verplichte verzekering. Op hetzelfde moment wil ik ook geen minimale basisverzekering.

Wanneer ik hulp nodig heb om iets beter te begrijpen dan kan ik altijd bij de klantenservice terecht voor een snel en goed uitgelegd antwoord. De website is echter ook erg handig om de meeste antwoorden zelf al te vinden.

Tot nu toe zijn mijn ervaringen met de zorgverzekering van cz alleen nog maar goed geweest.

Fantastisch klantgericht en persoonlijke service! Totaalscore: 9.0
Maandpremie: 8  
Eigen risico: 9  
Dekking: 9  
Klantenservice: 10  
Voorwaarden: 9  
Totaalscore: 9.0
Door Iris op donderdag 1 december 2016 over CZ Zorgverzekering

Ook volgend jaar is CZ van de grote verzekeraars weer degene met de goedkoopste restitutieverzekering. Als langdurige klant van de zorgverzekering van CZ ben ik meer dan positief over hoe zij zich opstellen als centrale bemiddelaar en hoeveel rekening zij met mij houden als iemand die veel zorg nodig heeft. Meerdere keren is het gebeurd dat er aan de kant van de zorgverlener een financiele of leveringsfout werd gemaakt. CZ heeft altijd zo snel mogelijk voor een oplossing weten te zorgen. Dat de verzekeraar zich zo op haar klanten richt en mij zelfs een beterschapskaartje heeft toegestuurd, kan ik alleen maar toejuichen. Zulke persoonlijke en spoedige service is gewoon absoluut top!!

Prima zorgverzekeraar met genoeg te kiezen voor de verzekerde Totaalscore: 7.0
Maandpremie: 7  
Eigen risico: 7  
Dekking: 7  
Klantenservice: 7  
Voorwaarden: 7  
Totaalscore: 7.0
Door F. Hof op zondag 27 november 2016 over CZ Zorgverzekering

Nooit enige problemen gehad met mijn zorgverzekering bij CZ en die verzekering draait al heel wat jaartjes mee.

Het is wel eens gebeurd dat het een paar werkdagen extra duurde voordat geld op mijn rekening werd teruggestort maar hier ga ik geen groot probleem van maken omdat het uiteindelijk goed is gekomen. Anders dan dit heeft CZ nooit een fout gemaakt.

Als je net als ons voor de Zorg-op-maatpolis kiest dan moet je wel rekening houden met geen volledige keuzevrijheid. Als je daar naar op zoekt bent dan heb je de 7 euro per maand duurdere zorgverzekering nodig (Zorgkeuzepolis). Een basispremie van 120 euro per maand gaat ons net iets te ver, vandaar onze voorkeur voor de Zorg-op-maatpolis waar alsnog meer dan genoeg vrijheid mee wordt aangeboden.

CZ heeft veel te kiezen en ik heb me er enige tijd in verdiept en blijf gewoon verzekerd met dezelfde zorgverzekering als voorgaande jaren. Met de klantenservice, dekkingen en voorwaarden zit het ook prima. Gewoon een aanrader als je het ons vraagt en op zoek bent naar een goede zorgverzekering!

Tevreden en geld aan het besparen met Zorgbewust van CZ Totaalscore: 6.8
Maandpremie: 8  
Eigen risico: 7  
Dekking: 6  
Klantenservice: 7  
Voorwaarden: 6  
Totaalscore: 6.8
Door Abbou op vrijdag 25 november 2016 over CZ Zorgverzekering

Voor mij is de Zorgbewust naturaverzekering van CZ prima. Dit is de goedkoopste basisverzekering van de 3 door CZ aangeboden zorgverzekeringen. Met een eigen risico van 885 euro kom ik in 2017 uit op een maandpremie van 91,40 euro exclusief aanvullende dekkingen zoals voor tandartskosten. Het enige nadeel aan de Zorgbewust verzekering is dat ik naar 1 van de 45.000 gecontracteerde zorgverleners moet gaan. Doe ik dit niet dan vergoeden ze bij CZ maximaal 70 procent van het standaard tarief.

Gelukkig komt het niet elk jaar voor dat ik kosten maak. De laatste keer was in 2012. Al die 10-tallen euro's die ik per maand(!) op die manier heb bespaard door voor een goedkope naturaverzekering te kiezen zonder daarnaast aanvullend te verzekeren, dan vind ik het wel raadzaam om eens goed na te denken over de zorgverzekering en aanvullende dekkingen die je kiest. Maar uiteraard is de situatie niet voor iedereen hetzelfde en is het voor iemand anders mogelijk verstandiger en uiteindelijk goedkoper om voor een restitutiepolis met extra dekkingen te kiezen. Maak dus vooral een keuze op basis van jouw eigen situatie.

Keuzevrijheid, gemak en klantenservice in 1 Totaalscore: 7.4
Maandpremie: 7  
Eigen risico: 7  
Dekking: 9  
Klantenservice: 7  
Voorwaarden: 7  
Totaalscore: 7.4
Door Fm Bertens op zondag 23 oktober 2016 over CZ Zorgverzekering

Deze zorgverzekeraar heeft ons altijd goed geholpen. Het hele gezin is bij cz verzekerd (kinderen gratis). Declaraties regelen we via de app en als er vragen zijn zijn ze altijd bereikbaar via telefoon of via de chat op hun website.

Een van de grotere voordelen van cz vinden we dat ze contracten hebben met veel zorgverleners. Dat hier iets meer premie per maand voor betaald moet worden vinden we niet erg. Dat is altijd nog beter dan zelf 25 procent van niet gecontracteerde zorg zelf te moeten vergoeden zoals bij goedkopere zorgverzekeraars.

Met de aanvullende dekkingen loopt de maandpremie wel vrij snel op en dat is een stuk minder mooi omdat deze dekkingen toch eigenlijk wel nodig zijn. Voordeel is wel dat er per persoon de juiste, passende dekkingen gekozen kunnen worden.

Gewoon een heel praktische zorgverzekering en zorgverzekeraar Totaalscore: 8.0
Maandpremie: 8  
Eigen risico: 8  
Dekking: 8  
Klantenservice: 8  
Voorwaarden: 8  
Totaalscore: 8.0
Door Anton op zondag 13 december 2015 over CZ Zorgverzekering

Ben al verschrikkelijk lang klant van CZ en zal dat door blijvende tevredenheid ook nog lange tijd blijven. Zoals ik ook bij anderen lees, is CZ geen zorgverzekeraar die vingers naar een ander wijst, nee, ze doen gewoon wat er van hen verwacht mag en moet worden. De service is altijd goed, de afhandelingen zijn altijd snel en de premie is altijd eerlijk gebleven. Daarom zie ik ook absoluut geen reden om over te stappen naar een zorgverzekeraar met minder ervaring dan CZ.

Online gemak met Mijn CZ en lagere premie dan voorheen Totaalscore: 8.0
Maandpremie: 8  
Eigen risico: 8  
Dekking: 8  
Klantenservice: 8  
Voorwaarden: 8  
Totaalscore: 8.0
Door Christa op zondag 11 oktober 2015 over CZ Zorgverzekering

Als voormalig tevreden klant van Unive ben ik overgestapt naar de zorgverzekering van CZ omdat ik niet blij was met de grove verhoging van de premie bij Unive. Over de service van Unive was ik echter altijd zeer tevreden waardoor ik op dit gebied niet per se een verbetering verwachte bij CZ, en ook zeker omdat zij de grotere verzekeraar zijn. Dit is me echter heel erg meegevallen, want de service van CZ is net zo goed als die ik bij Unive gewend was. Beide zorgverzekeraars zijn naar mijn mening erg betrokken bij hun klanten, alleen betaal je bij de één een stuk meer dan bij de ander.

Verder heb ik altijd alles telefonisch en in levende lijve afgehandeld met betrekking tot zorgzaken, en dit sinds mijn overstap naar de zorgverzekering van CZ voor het eerst online geprobeerd via Mijn CZ, wat dan echt een wereld van verschil is zo makkelijk! Daar had ik veel eerder mee moeten beginnen!

Overzichtrlijk, prima verzekering Totaalscore: 5.6
Maandpremie: 5  
Eigen risico: 4  
Dekking: 6  
Klantenservice: 7  
Voorwaarden: 6  
Totaalscore: 5.6
Door Marion op woensdag 22 april 2015 over CZ Zorgverzekering

Wij zijn met het hele gezin bij CZ verzekerd en is prima geregeld. Mijn dochter heeft CZ direct alles digitaal lekker makkelijk.

CZ vind ik overzichtelijk prima service.

CZ minstens zo goed als ik van een zorgverzekeraar verwacht Totaalscore: 8.2
Maandpremie: 8  
Eigen risico: 8  
Dekking: 8  
Klantenservice: 9  
Voorwaarden: 8  
Totaalscore: 8.2
Door Carla op zondag 28 december 2014 over CZ Zorgverzekering

Sinds 1 januari 2014 klant van CZ en daar het hele jaar door tevreden over geweest. Deze zorgverzekeraar doet alles wat ik van een zorgverzekeraar verwacht. Er zitten geen addertjes onder het gras, ze wijzen niet naar andere partijen zodra het tijd is om uit te betalen en zijn hartstikke goed bereikbaar. Ook voor 2015 zien de veranderingen in de dekkingen en premie er niet kritisch uit en blijf ik gewoon klant. Van mij krijgt de zorgverzekering van CZ een ruime 8.

Ons pand Verzekeraar.nl
Vergelijk, kies en bespaar
Contact
Over Verzekeraar.nl:
Zij gingen u voor

Aantal vergelijkingen
door bezoekers in de
afgelopen 7 dagen:

12533
Vergelijk op Verzekeraar.nl o.a.: Monuta ANWB Ohra Inshared Centraal Beheer Achmea Unive Hema