CZ Verzekeringen

CZ Verzekeringen

Alles voor een betere zorg

Informatie over CZ Verzekeringen

CZ is een verzekeraar zonder winstoogmerk, die er graag voor wil zorgen dat er een uitstekende zorgverzekering beschikbaar is voor iedereen. Men spreekt zelf van de combinatie van daadkrachtig optreden, verantwoordelijk acteren en betekenisvol verzekeren. De drie kernwaarden zorgen er samen voor dat men op een unieke manier voor kwalitatief hoogstaande producten weet te zorgen. Aan de andere kant zorgt men er uiteraard graag voor dat de prijzen en premies zo scherp mogelijk blijven. CZ is momenteel de verzekeraar van ongeveer 3,4 miljoen mensen in Nederland, waarmee men heel duidelijk behoort tot de grote spelers op dit gebied.

CZ Levensverzekeringen

CZ
Zorgverzekering 2017

v.a. € 104,95 p/m
Keuzevrijheid, gemak en klantenservice in 1 Totaalscore: 7.4
Maandpremie: 7  
Eigen risico: 7  
Dekking: 9  
Klantenservice: 7  
Voorwaarden: 7  
Totaalscore: 7.4
Door Fm Bertens op zondag 23 oktober 2016 over CZ Zorgverzekering

Deze zorgverzekeraar heeft ons altijd goed geholpen. Het hele gezin is bij cz verzekerd (kinderen gratis). Declaraties regelen we via de app en als er vragen zijn zijn ze altijd bereikbaar via telefoon of via de chat op hun website.

Een van de grotere voordelen van cz vinden we dat ze contracten hebben met veel zorgverleners. Dat hier iets meer premie per maand voor betaald moet worden vinden we niet erg. Dat is altijd nog beter dan zelf 25 procent van niet gecontracteerde zorg zelf te moeten vergoeden zoals bij goedkopere zorgverzekeraars.

Met de aanvullende dekkingen loopt de maandpremie wel vrij snel op en dat is een stuk minder mooi omdat deze dekkingen toch eigenlijk wel nodig zijn. Voordeel is wel dat er per persoon de juiste, passende dekkingen gekozen kunnen worden.

Gewoon een heel praktische zorgverzekering en zorgverzekeraar Totaalscore: 8.0
Maandpremie: 8  
Eigen risico: 8  
Dekking: 8  
Klantenservice: 8  
Voorwaarden: 8  
Totaalscore: 8.0
Door Anton op zondag 13 december 2015 over CZ Zorgverzekering

Ben al verschrikkelijk lang klant van CZ en zal dat door blijvende tevredenheid ook nog lange tijd blijven. Zoals ik ook bij anderen lees, is CZ geen zorgverzekeraar die vingers naar een ander wijst, nee, ze doen gewoon wat er van hen verwacht mag en moet worden. De service is altijd goed, de afhandelingen zijn altijd snel en de premie is altijd eerlijk gebleven. Daarom zie ik ook absoluut geen reden om over te stappen naar een zorgverzekeraar met minder ervaring dan CZ.

Online gemak met Mijn CZ en lagere premie dan voorheen Totaalscore: 8.0
Maandpremie: 8  
Eigen risico: 8  
Dekking: 8  
Klantenservice: 8  
Voorwaarden: 8  
Totaalscore: 8.0
Door Christa op zondag 11 oktober 2015 over CZ Zorgverzekering

Als voormalig tevreden klant van Unive ben ik overgestapt naar de zorgverzekering van CZ omdat ik niet blij was met de grove verhoging van de premie bij Unive. Over de service van Unive was ik echter altijd zeer tevreden waardoor ik op dit gebied niet per se een verbetering verwachte bij CZ, en ook zeker omdat zij de grotere verzekeraar zijn. Dit is me echter heel erg meegevallen, want de service van CZ is net zo goed als die ik bij Unive gewend was. Beide zorgverzekeraars zijn naar mijn mening erg betrokken bij hun klanten, alleen betaal je bij de één een stuk meer dan bij de ander.

Verder heb ik altijd alles telefonisch en in levende lijve afgehandeld met betrekking tot zorgzaken, en dit sinds mijn overstap naar de zorgverzekering van CZ voor het eerst online geprobeerd via Mijn CZ, wat dan echt een wereld van verschil is zo makkelijk! Daar had ik veel eerder mee moeten beginnen!

Beoordeling CZ Verzekeringen
Maandpremie: 7.0  
Eigen risico: 7.1  
Dekking: 7.4  
Klantenservice: 7.6  
Voorwaarden: 7.3  
Totaalscore: 7.3
Op basis van 9 ervaringen
Voordelen
  • Geen winstoogmerk
Nieuws
Zorgverzekering
Leeftijd van invloed op aanvullende verzekeringspremie Geplaatst op vrijdag 19 december 2014
Zorgverzekering
Ohra en CZ verhogen zorgpremies 2015 Geplaatst op donderdag 13 november 2014
 
Ons pand Verzekeraar.nl
Vergelijk, kies en bespaar
Contact
Over Verzekeraar.nl:
Zij gingen u voor

Aantal vergelijkingen
door bezoekers in de
afgelopen 7 dagen:

16656
Vergelijk op Verzekeraar.nl o.a.: Monuta ANWB Ohra Inshared Centraal Beheer Achmea Unive Hema