CZ Verzekeringen

CZ Verzekeringen

Alles voor een betere zorg

Informatie over CZ Verzekeringen

CZ is een verzekeraar zonder winstoogmerk, die er graag voor wil zorgen dat er een uitstekende zorgverzekering beschikbaar is voor iedereen. Men spreekt zelf van de combinatie van daadkrachtig optreden, verantwoordelijk acteren en betekenisvol verzekeren. De drie kernwaarden zorgen er samen voor dat men op een unieke manier voor kwalitatief hoogstaande producten weet te zorgen. Aan de andere kant zorgt men er uiteraard graag voor dat de prijzen en premies zo scherp mogelijk blijven. CZ is momenteel de verzekeraar van ongeveer 3,4 miljoen mensen in Nederland, waarmee men heel duidelijk behoort tot de grote spelers op dit gebied.

Bezoek de website


CZ Levensverzekeringen
CZ niet eens zoveel duurder in 2019 Totaalscore: 7.6
Maandpremie: 7  
Eigen risico: 7  
Dekking: 8  
Klantenservice: 8  
Voorwaarden: 8  
Totaalscore: 7.6
Door TJ op zaterdag 10 november 2018 over CZ Zorgverzekering

Gezien het feit dat er zorgverzekeringen zijn die boven de 130 euro per maand uitkomen, vind ik de prijs voor de kwaliteit van CZ niet eens zo gek klinken voor het jaar 2019. Voor de basisdekking zal ik volgend jaar net geen 125 euro per maand betalen, exclusief de aanvullende dekkingen waar ik nog niet zeker van ben welke ik volgend jaar denk nodig te gaan hebben. De verzekeringen worden weer duurder zoals we inmiddels wel kunnen verwachten maar ik zou het zelf zeer onverstandig vinden om naar de meest uitgeklede zorgverzekering te stappen, dan betaal ik zelf bij voorkeur een paar euro extra per maand om daarbij de garantie te hebben dat ik goede kwaliteit ontvang. Verplicht is het toch, doe het dan gelijk goed ook.

Geen seconde spijt dat ik van Avero naar CZ ben overgestapt Totaalscore: 7.8
Maandpremie: 7  
Eigen risico: 7  
Dekking: 9  
Klantenservice: 8  
Voorwaarden: 8  
Totaalscore: 7.8
Door Cliff op dinsdag 13 december 2016 over CZ Zorgverzekering

Overgestapt van de Avero oplichters zorgverzekering naar CZ en wat een verschil is dat. Ik ben nu goedkoper uit en hoef ook niet meer met ongestelde huisvrouwen te bellen via de "helpdesk" van Avero (deze vrouwen hadden ook nog eens nergens verstand van).

Bij CZ nergens problemen mee gehad in het afgelopen jaar. Ze bieden zeer brede dekking voor zorgverleners tegen een prima maandprijs en betalen ook nog eens snel (binnen enkele werkdagen). Vergeleken met de dure en slechte zorgverzekering van Avero zouden alle zorgverzekeraars en hun zorgverzekeringen van topkwaliteit lijken. Toch ben ik tevreden genoeg met CZ om mijn zorgverzekering in 2017 bij hen voort te zetten.

Heb je een zorgverzekering van Avero of moederbedrijf Achmea? Stap dan vooral over naar CZ. Je gaat er ongetwijfeld op alle mogelijke manieren op vooruit.

Redelijk goedkope maar op hetzelfde moment uitgebreide zorgverzekering Totaalscore: 7.6
Maandpremie: 8  
Eigen risico: 7  
Dekking: 8  
Klantenservice: 8  
Voorwaarden: 7  
Totaalscore: 7.6
Door Carla op donderdag 1 december 2016 over CZ Zorgverzekering

Ik vind de zorgverzekering van cz goed en ook redelijk goedkoop. Voor mij is dat een voordeel omdat ik nog student ben en niet een jaar lang vast wil zitten aan hoge kosten voor een verplichte verzekering. Op hetzelfde moment wil ik ook geen minimale basisverzekering.

Wanneer ik hulp nodig heb om iets beter te begrijpen dan kan ik altijd bij de klantenservice terecht voor een snel en goed uitgelegd antwoord. De website is echter ook erg handig om de meeste antwoorden zelf al te vinden.

Tot nu toe zijn mijn ervaringen met de zorgverzekering van cz alleen nog maar goed geweest.

Beoordeling CZ Verzekeringen
Maandpremie: 7.2  
Eigen risico: 7.2  
Dekking: 7.6  
Klantenservice: 7.7  
Voorwaarden: 7.4  
Totaalscore: 7.4
Op basis van 15 ervaringen
Voordelen
  • Geen winstoogmerk
Nieuws
Zorgpremie CZ ruim 100 euro duurder Geplaatst op zaterdag 10 november
CZ maakt ruim 3 euro hogere zorgpremie bekend Geplaatst op vrijdag 10 november
 
Ons pand Verzekeraar.nl
Vergelijk, kies en bespaar
Contact
Over Verzekeraar.nl:
Zij gingen u voor

Aantal vergelijkingen
door bezoekers in de
afgelopen 7 dagen:

17404
Vergelijk op Verzekeraar.nl o.a.: Monuta ANWB Ohra Inshared Centraal Beheer Achmea Unive Hema