Vergelijk 397 verzekeringen van 80 verzekeraars, 100% onafhankelijk!

De Friesland

Informatie over De Friesland Verzekeringen

Klantenservice, telefoonnummers, adressen, schade melden, declareren en andere informatie over De Friesland

iPad actie iPad winnen?
Deel uw ervaring over een verzekeraar en maak automatisch kans op een iPad 3!

Deel zelf uw ervaring
Gegevens De Friesland

Bezoek de website


Klantenservice De Friesland
(058) 291 31 31
058-2153759 (fax)


Beschikbaarheid klantenservice
maandag t/m vrijdag van 08:00 tot 18:00 uur.

De Friesland
Postbus 270
8901 BB Leeuwarden

Bezoekadres:
Harlingertrekweg 53
8913 HR Leeuwarden

Zakelijke gegevens
  • KvK-nummer:
    01059332
  • AFM-nummer:
    12006666
Doelgroep van De Friesland

De doelgroep van De Friesland bestaat zowel uit consumenten als werkgevers. Men richt zich op iedereen die op zoek is naar een verzekering, die op een heldere manier in elkaar zit en alleen datgene verzekert wat daadwerkelijk verstandig is. De uitgebreide service en mogelijkheden van andere verzekeraars laat men liever links liggen. In plaats daarvan richt men zich op iedereen die er graag voor zorgt dat de verzekering goed geregeld is, maar er aan de andere kant niet teveel omkijken naar wil hebben. De Friesland zorgt voor een uitstekende balans, waardoor de doelgroep bestaat uit voornamelijk mensen die zo nuchter als de bekende Fries in het leven kunnen staan.

Prijzen / premie's van De Friesland

De prijzen en premies van De Friesland liggen niet direct op het laagste niveau. Met name de pure online aanbieders en een aantal van de stuntende maatschappijen duiken gemakkelijk onder de premie. Aan de andere kant weet u in het geval van De Friesland wel zeker dat alles op een goede manier geregeld is. Men onderscheidt zich op het gebied van de nuchtere aanpak en veel minder op basis van de premie. Desalniettemin betaalt u een eerlijke prijs voor de basisverzekering, die in verhouding staat tot de dekking en de service wanneer dat nodig is.

Waarom kiezen klanten voor De Friesland?

Klanten kiezen vooral vanwege de nuchtere houding voor De Friesland. Er zijn in Nederland al voldoende verzekeraars die aangeven alles tot in de puntjes te willen verzekeren, terwijl veel klanten daar helemaal niet op zitten te wachten. Daarnaast is het bij de verzekeraar mogelijk om meerdere verzekeringen af te sluiten, om op die manier een aanspreekpunt te hebben. Verder kiezen klanten voor De Friesland vanwege de verhouding tussen de premie en de dekking. De premie is niet de laagste van Nederland, maar zorgt er aan de andere kant wel voor dat u in ieder geval goed verzekerd bent.

Ons pand Verzekeraar.nl
Vergelijk, kies en bespaar
Contact
Over Verzekeraar.nl:
Zij gingen u voor

Aantal vergelijkingen
door bezoekers in de
afgelopen 7 dagen:

16311
Vergelijk op Verzekeraar.nl o.a.: Monuta ANWB Ohra Inshared Centraal Beheer Achmea Unive Hema