De Friesland Verzekeringen

De Friesland Verzekeringen

Zorg voor uw gezondheid

Informatie over De Friesland Verzekeringen

De Friesland is een verzekeraar uit, zoals de naam als prijsgeeft, Friesland. Dit heeft tot voordeel dat men er op een zeer nuchtere manier kijkt naar wat de producten inhouden. Men gebruikt de consument als het kompas, om ervoor te zorgen dat de producten op een uitstekende manier aansluiten bij de wensen. Men houdt zich er vooral bezig met de zorgverzekering, maar u heeft bij De Friesland ook de mogelijkheid om een reisverzekering of een uitvaartverzekering af te sluiten. Uiteraard geldt voor die verzekeringen dezelfde nuchterheid als bij de zorgverzekering.

Bezoek de website


De Friesland Levensverzekeringen
Teleurgesteld in de extreme verhoging van de premie Totaalscore: 6.4
Maandpremie: 4  
Eigen risico: 7  
Dekking: 7  
Klantenservice: 7  
Voorwaarden: 7  
Totaalscore: 6.4
Door Needoei op maandag 12 november 2018 over De Friesland Zorgverzekering

Wat een lachertje dat een regionale zorgverzekeraar haast de duurste zorgverzekering van het land heeft. Ik ben zeker niet van plan om die extra 9 euro per maand over te maken naar een verzekeraar die in essentie alleen afspraken hoeft te maken met plaatselijke zorgaanbieders en zo de kosten juist lager zou moeten kunnen houden dan landelijke zorgverzekeraars. Ik heb altijd een goede mening gehad over de service van de Friesland maar het moge duidelijk zijn dat het laag houden van de premie niet onder de prioriteiten valt. Iets duurder wil ik wel betalen, veel duurder niet!

Deze zorgverzekeraar valt best aan te raden Totaalscore: 7.0
Maandpremie: 7  
Eigen risico: 7  
Dekking: 7  
Klantenservice: 7  
Voorwaarden: 7  
Totaalscore: 7.0
Door Karen op zaterdag 14 november 2015 over De Friesland Zorgverzekering

Via via uitgekomen bij deze zorgverzekeraar. Het zou 1 van de best beoordeelde zorgverzekeraars zijn. Nu mijn eerste jaar als klant er bijna op zit kan ik toegeven dat de prijs en kwaliteitsverhouding helemaal niet zo slecht is bij de friesland. Bij keuze voor tandzorg zijn er slechts een paar beperkingen in de vergoedingen waar rekening mee gehouden moet worden, ik moest meebetalen aan de rekeningen voor het maken van röntgenfoto's en later ook een paar euro bijleggen voor de verdovingen (helemaal niet zo duur maar om dan die paar laatste euro's niet ook te vergoeden...). Bij mijn vorige zorgverzekeraar was dit gewoon 100%, al was dan de maandprijs weer een goed stukje hoger. Ondanks zulke kleine nadelen ben ik absoluut positief over de friesland zorgverzekering.

Tnt zeer tevreden Totaalscore: 8.2
Maandpremie: 8  
Eigen risico: 8  
Dekking: 8  
Klantenservice: 9  
Voorwaarden: 8  
Totaalscore: 8.2
Door hendriks op woensdag 1 oktober 2014 over De Friesland Zorgverzekering

Had me helaas aangemeld via de verkeerde website om de premie voor nieuwe klanten te krijgen. Na melding hierover werd dit alsnog aan mij uitbetaald. Zeer netjes! Verder ben ik tnt tevreden over de duidelijke overzichten op internet.

Beoordeling De Friesland Verzekeringen
Maandpremie: 6.6  
Eigen risico: 7.1  
Dekking: 7.1  
Klantenservice: 7.0  
Voorwaarden: 6.9  
Totaalscore: 7.0
Op basis van 6 ervaringen
Nieuws
Collectieve zorgverzekering De Friesland in Lelystad Geplaatst op dinsdag 28 november
 
Ons pand Verzekeraar.nl
Vergelijk, kies en bespaar
Contact
Over Verzekeraar.nl:
Zij gingen u voor

Aantal vergelijkingen
door bezoekers in de
afgelopen 7 dagen:

17307
Vergelijk op Verzekeraar.nl o.a.: Monuta ANWB Ohra Inshared Centraal Beheer Achmea Unive Hema