De Goudse Verzekeringen

De Goudse Verzekeringen

Schade-, zorg- en levensverzekeraar voor ondernemers en particulieren

Informatie over De Goudse Verzekeringen

Goudse verzekeringen is al 86 jaar actief in Nederland. Al die jaren is het een familiebedrijf gebleven, waardoor men altijd voor de gewenste onafhankelijkheid heeft weten te zorgen. Men heeft er niet te maken met tegenstrijdige belangen, waardoor de klant op een eenvoudige manier voorop gesteld kan worden. Met name die onafhankelijkheid is van grote waarde voor de Goudse verzekeringen. Daarnaast werkt met al vanaf de oprichting samen met verzekeringsadviseurs, waardoor er een goede band is ontstaan. Dit is een band waar zowel de verzekeraar als de klant van kan profiteren, aangezien de informatievoorziening twee kanten op werkt.

De Goudse Vervoersverzekeringen

De Goudse
Autoverzekering

v.a. € 18,64 p/m
De Goudse Vakantieverzekeringen

De Goudse
Reisverzekering

v.a. € 4,24 p/m
De Goudse/Aevitae doen aan ontmoedingsstrategie. Schandalig ! Totaalscore: 4.2
Maandpremie: 5  
Eigen risico: 5  
Dekking: 5  
Klantenservice: 1  
Voorwaarden: 5  
Totaalscore: 4.2
Door Sanders op zondag 2 maart 2014 over De Goudse Zorgverzekering

Mijn moeder van 85 heeft een ziektenkostenverzekering bij de Goudse/Aevitae met een extra uitgebreide aanvullende verzekering.
Zij is vorig jaar juni geopereerd in het AZM in Maastricht. Vanwege een tumor moest haar gehele linkeronderooglid worden verwijderd. Deze ruimte moest worden opgevuld met huid uit haar voorhoofd, neus en oor. Een ingrijpende operatie aan haar gezicht die 8 uur heeft geduurd.
Mijn moeder was niet in staat om gezien de "verbouwingen" en zwellingen in haar gezicht auto te rijden. Na de operatie moest zij 2x per week naar de oedeemtherapie. Ik heb gevraagd bij Aevitae om taxivervoer. Volgens de medewerker hadden we er recht op. Echter toen ik het machtigingsformulier had ingevuld en teruggestuurd kregen we bericht dat dit verzoek was afgewezen omdat we op het formulier hadden aangekruist Visueel gehandicapt, maar geen oogmeting hadden ingevuld. De ogen opmeten van mijn moeder was niet aan de orde en ook helemaal niet mogelijk, het ging om haar onderooglid. En na de operatie was haar oog helemaal troebel en sterk gezwollen dat dit ook helemaal niet mogelijk was. Dus van de dermatoloog en de plastisch chirurg kregen we uiteraard geen metinggegevens door(wat ook helemaal relevant was in ons geval). We hebben zelf alles en iedereen in moeten schakelen om mijn moeder te vervoeren naar de oedeemtherapie (36x). Onlangs heb ik Goudse/Aevitae weer met heel veel pijn en moeite telefonisch kunnen bereiken en gevraagd of wij dan wel in aanmerking kunnen komen voor een reiskostenvergoeding voor de ritten naar de therapie 36 x en de 20x ritten naar het AZM in Maastricht van vorig jaar. Volgens een medewerksters die mijn hele verhaal heeft aangehoord hadden we hier inderdaad recht op. Dit zou vergoed worden uit de extra uitgebreide aanvullende verzekering van mijn moeder. Ik heb zoals gevraagd gerefereerd naar mijn gesprek met de naam van de desbetreffende medewerkster, alles over de behandeling van mijn moeder uitgelegd, en computeruitdraaien van de therapie en de consulten bij het AZM in Maastricht meegestuurd. Na 2 weken krijg ik dus weer een formulier Medische Verklaring Zittend Ziekenvervoer gestuurd, waarin o.a. de oogmetinggegevens moeten worden ingevuld. Weer wordt gevraagd of ik de afsprakenkaarten mee wil sturen. Deze heb ik op 12 februari al verstuurd bij mijn mail ! Ik heb vorig jaar heel vaak gebeld zonder resultaat, een brief gestuurd op 8 januari 2014 die volgens hen niet is aangekomen en op 12 februari 2014 nogmaals, alles wat werd gevraagd heb ik als bijlage toegevoegd. Er wordt gewerkt met standaard formulieren en hiervan kan dus niet worden afgeweken, zoals in het geval van mijn moeder. Het is de Goudse/Aevitae gelukt. Ze hebben hun doel bereikt. Ontmoedigingsstrategie. Schandalig !!!We geven het op, maar niet zondermeer.
Met vriendelijke groet,
L. Sanders

zorgverzekering wijzigen Totaalscore: 6.8
Maandpremie: 8  
Eigen risico: 6  
Dekking: 7  
Klantenservice: 6  
Voorwaarden: 7  
Totaalscore: 6.8
Door Vandervoort, JKM op woensdag 22 augustus 2012 over De Goudse Zorgverzekering

hallo ik wilde mijn zorgverzekering wijzigen van de goudse. ik zoek me een ongeluk op die website, het is nergens te vinden.

premie is wel goed
internetsite kan beter

nu moet ik weer gaan bellen met de klantenservice van de goudse verzekeringen dat duurt weer ellendig lang. ze zouden dit online of via mail ofzo moeten maken

Trage afhandeling afsluiten goudse zorgverzekering Totaalscore: 7.4
Maandpremie: 8  
Eigen risico: 8  
Dekking: 8  
Klantenservice: 6  
Voorwaarden: 7  
Totaalscore: 7.4
Door Anoniem op woensdag 23 mei 2012 over De Goudse Zorgverzekering

Dit jaar mijn zorgverzekering overgesloten van Agis naar Goudse. Dekking van goudse zorgverzekering is beter en las goede ervaringen dus ben het gaan proberen.
De afhandeling van mijn aanmelding duurde tergend lang. Half december aangemeld maar echter pas half februari alle info in bezit gekregen, dat is echt te lang.
Enkele keren contact gehad met de klantenservice van Gopudse. Moet zeggen, ze nemen supersnel de telefoon op. Helaas wordt je voor iedere vraag weer doorverbonden naar iemand anders.
Het verzekeringsnummer wat ik eerder nodig had konden ze helaas tot half februari nog niet doorgeven. De administratie kan dus beter, verder is het me tot nu toe redelijk bevallen wat betreft dekking en premie.

Beoordeling De Goudse Verzekeringen
Maandpremie: 7.7  
Eigen risico: 7.5  
Dekking: 7.1  
Klantenservice: 6.8  
Voorwaarden: 7.1  
Totaalscore: 6.9
Er zijn nog geen ervaringen geplaatst over De Goudse verzekeringen
 
Ons pand Verzekeraar.nl
Vergelijk, kies en bespaar
Contact
Over Verzekeraar.nl:
Zij gingen u voor

Aantal vergelijkingen
door bezoekers in de
afgelopen 7 dagen:

16163
Vergelijk op Verzekeraar.nl o.a.: Monuta ANWB Ohra Inshared Centraal Beheer Achmea Unive Hema