Vergelijk 397 verzekeringen van 80 verzekeraars, 100% onafhankelijk!

De Goudse

Informatie over De Goudse Verzekeringen

Klantenservice, telefoonnummers, adressen, schade melden, declareren en andere informatie over De Goudse

iPad actie iPad winnen?
Deel uw ervaring over een verzekeraar en maak automatisch kans op een iPad 3!

Deel zelf uw ervaring
Gegevens De Goudse

Klantenservice De Goudse
(0182) 544 544 (lokaal tarief)
(0182) 544 899 (fax)


De Goudse
Postbus 9
2800 MA Gouda

Bezoekadres:
Bouwmeesterplein 1
2801 BX Gouda

Doelgroep van De Goudse

De Goudse verzekeringen staat vooral bekend als een partij voor ondernemers. Zakelijke klanten kunnen er terecht voor diverse verzekeringen die te maken hebben met de manier waarop zij zaken willen doen. Daarnaast kunnen ook particuliere klanten terecht bij de verzekeraars. De doelgroep bestaat echter vooral uit mensen die net als de Goudse verzekeringen zelf graag op een onafhankelijke manier door het leven gaan. Hierin komen elementen als duidelijke producten en helderheid over de premies terug, iets wat van groot belang is voor de familie achter deze verzekeraar in Nederland.

Prijzen / premie's van De Goudse

De prijzen en premies van de Goudse verzekeringen zijn niet de laagste van Nederland. Aan de andere kant betaal je er niet teveel, aangezien je er een hoop duidelijkheid en een goede verzekering voor terug zal krijgen. Door meerdere producten af te sluiten bij de verzekeraar is het mogelijk om je op een goede manier te verzekeren, waarbij de prijs en kwaliteit heel goed in balans zijn. Veel klanten ervaren het daarnaast als erg prettig dat de Goudse verzekeringen werkt met een aantal onderverdelingen in de verzekeringen, die duidelijk maken waar het om draait. Zo kunnen particuliere er terecht voor hun ‘geld en bezit’, hun ‘toekomst’ en hun ‘gezondheid’. Binnen de groepen verzekeringen zijn er natuurlijk specifieke polissen af te sluiten, maar de Goudse verzekeringen zorgt er op die manier wel voor dat het duidelijk is waar het binnen een bepaalde verzekering om gaat.

Waarom kiezen klanten voor De Goudse?

De Goudse verzekeringen is dus vooral interessant vanwege de uitgebreide en duidelijke informatie. Deze informatie valt terug te vinden op de website, maar het is ook goed mogelijk om persoonlijk contact op te nemen en er op die manier aan te komen. Wat dat betreft is de Goudse verzekeringen een verzekeraar van de stempel. Men houdt er niet van kleine lettertjes en eventuele problemen, maar zorgt er gewoon voor dat de zaken goed geregeld zijn. Zo weet je als klant wat je aan premie betaalt voor de verzekering en keert men uit wanneer er een keer wat gebeurt. Het is wat dat betreft heel prettig om klant te zijn bij deze verzekeraar en er zeker van te zijn dat zich in ieder geval geen lastige situaties voor zullen doen. Het feit dat de Goudse verzekeringen al 86 jaar bestaat als familiebedrijf binnen deze sector zegt eigenlijk al genoeg, aangezien dat op zich al een reden is om klant te worden.

Ons pand Verzekeraar.nl
Vergelijk, kies en bespaar
Contact
Over Verzekeraar.nl:
Zij gingen u voor

Aantal vergelijkingen
door bezoekers in de
afgelopen 7 dagen:

16311
Vergelijk op Verzekeraar.nl o.a.: Monuta ANWB Ohra Inshared Centraal Beheer Achmea Unive Hema