Delta Lloyd

Informatie over Delta Lloyd Verzekeringen

Klantenservice, telefoonnummers, adressen, schade melden, declareren en andere informatie over Delta Lloyd

iPad actie iPad winnen?
Deel uw ervaring over een verzekeraar en maak automatisch kans op een iPad 3!

Deel zelf uw ervaring
Gegevens Delta Lloyd

Klantenservice Delta Lloyd
020-5949111 (Lokaal tarief)
020-6937968 (fax)


Delta Lloyd
Postbus 1000
1000 BA Amsterdam

Bezoekadres:
Spaklerweg 4
1096 BA Amsterdam

Doelgroep van Delta Lloyd

Delta Lloyd is er vanwege de grootte van de organisatie letterlijk voor iedereen. Zo hebben ze bijvoorbeeld een aantal verzekeringen die er speciaal voor particuliere zijn. Aan de andere kant is er bijvoorbeeld ook ruimte voor de zakelijke klanten, waardoor eigenlijk iedereen hier op een goede manier terecht kan. Ook wat betreft de kosten van de verzekering is het lastig om een doelgroep aan te wijzen. Je kunt er bij Delta Lloyd voor kiezen om een zo laag mogelijke premie te betalen, maar wanneer je op zoek bent naar een kwalitatief uitstekende verzekering ben je ook aan het goede adres. Zo kun je eigenlijk voor van alles terecht bij Delta Lloyd en is de kans erg groot dat je tot de doelgroep behoort.

Prijzen / premie's van Delta Lloyd

De premies van Delta Lloyd hangen erg af van de merknaam die je kiest. Desalniettemin heb je ook de mogelijkheid om je hier direct te verzekeren, waardoor het natuurlijk wel mogelijk is om wat te zeggen over de premie. Zo betaalt je over het algemeen een eerlijke premie bij Delta Lloyd en zorg je er op die manier voor dat je kunt profiteren van een uitstekende verzekering. Wat dat betreft is het vooral goed om te weten dat de verhouding tussen de prijs en de kwaliteit van de dekking altijd goed is. Zo kan het zijn dat de premie bij Delta Lloyd wat hoger uitvalt dan bij andere aanbieders, maar staat daar aan de andere kant dan in ieder geval een betere kwaliteit.

Waarom kiezen klanten voor Delta Lloyd?

Delta Lloyd is dus om verschillende redenen een heel aantrekkelijke verzekeraar. Het is vooral interessant om van meerdere verzekeringen van deze aanbieder gebruik te maken. Op die manier kun je ervoor zorgen dat je bepaalde zaken in ieder geval niet dubbel verzekert, aangezien de producten natuurlijk op een goede manier op elkaar worden afgestemd. Daarnaast kun je bij Delta Lloyd profiteren van het feit dat ze een zeer uitgebreide ervaring hebben binnen de wereld van verzekeringen. Zo hoef je je over de kwaliteit van de verzekering dus geen zorgen te maken. Bovendien kun je bij Delta Lloyd een hoop zaken via het internet regelen, waardoor je er ook maar weinig tijd en moeite in hoeft te steken.

Ons pand Verzekeraar.nl
Vergelijk, kies en bespaar
Contact
Over Verzekeraar.nl:
Zij gingen u voor

Aantal vergelijkingen
door bezoekers in de
afgelopen 7 dagen:

15868
Vergelijk op Verzekeraar.nl o.a.: Monuta ANWB Ohra Inshared Centraal Beheer Achmea Unive Hema