Delta Lloyd Verzekeringen

Delta Lloyd Verzekeringen

Informatie over Delta Lloyd Verzekeringen

Delta Lloyd is een van de grootste verzekeraars in Nederland. Het voordeel hiervan is onder andere dat ze uitstekend weten hoe een verzekering in elkaar dient te zitten. Daarnaast is het natuurlijk prettig dat het een verzekeraar is die een groot aantal verzekeringen aanbied. Zo kun je kiezen voor uiteenlopende producten en is het niet nodig dit onder te brengen bij diverse aanbieders. Uiteraard is Delta Lloyd niet de enige partij die deze verzekeringen aanbiedt, aangezien het ook een verzameling bedrijven is die allemaal gebruik maken van de merknaam. De kans is daarom dan ook groot dat je via een andere weg eigenlijk al klant bent bij Delta Lloyd. In dat geval profiteer je dus al van de aantrekkelijke voorwaarden en is het een goed idee om ook de andere verzekeringen eens beter te bekijken.

Delta Lloyd Vervoersverzekeringen Delta Lloyd Woonverzekeringen Delta Lloyd Levensverzekeringen Delta Lloyd Vakantieverzekeringen
Delta lloyd gaf onjuiste informatie over 100% fysiovergoeding Totaalscore: 4.0
Maandpremie: 4  
Eigen risico: 4  
Dekking: 4  
Klantenservice: 4  
Voorwaarden: 4  
Totaalscore: 4.0
Door Bee op donderdag 25 oktober 2018 over Delta Lloyd Zorgverzekering

2 jaar terug was ik klant bij delta lloyd voor de zorgverzekering met als afspraak dat ik 100% fysio vergoed zou krijgen als ik voor het aanvullende pakket zou kiezen. Dit is mij via de telefoon bevestigt. Later dat jaar bleek dat ik sterk beperkt zou worden in het aantal bezoekjes dat ik aan de fysio mocht brengen omdat ik al over het limiet was van toegestane bezoekjes en er een boete zou volgen als ik niet zou minderen.
Fysio was voor mij een super belangrijk punt en ook 1 van de voorwaarden waar ik hard naar heb gezocht dat jaar zelfs al moest ik daar zelf persoonlijk extra geld voor betalen per maand. Om dan te zien dat de verzekeraar zulke afspraken in de prullenbak kan gooien zonder consequenties is bijzonder frustrerend terwijl ik verplicht thuis moet blijven zitten met lichamelijke klachten.
Na delta lloyd ben ik overgestapt op vvaa omdat die mij werd aangeraden door kennissen voor fysio. Daar betekend 100% vergoeding wel echt 100% vergoeding met het aanvullende pakket. Van delta lloyd heb ik nooit excuses of niks ontvangen over de bevestiging die mij is gegeven over de fysiovergoedingen via de telefoon.

Belabberde klantenservice, premieS doen ze nog rustig wat verder omhoog. Totaalscore: 6.4
Maandpremie: 6  
Eigen risico: 7  
Dekking: 7  
Klantenservice: 5  
Voorwaarden: 7  
Totaalscore: 6.4
Door Joost S. op donderdag 9 november 2017 over Delta Lloyd Zorgverzekering

Op basis van mijn ervaringen met Delta Lloyd in 2017 was ik al min of meer van plan om in 2018 over te stappen naar een andere zorgverzekering met vrije zorgkeuze. Dat gevoel is slechts sterker geworden nu ik de nieuwe Delta Lloyd premie voor 2018 te horen heb gekregen. Dat ik al van plan was over te stappen heeft eigenlijk uitsluitend te maken met de belabberde klantenservice van deze verzekeraar. Ze vertellen je aan de telefoon wat je wilt horen, maar zodra de telefoon op de haak gaat zijn ze je vergeten. Terugbellen doen ze niet, dus kun je zelf overal achteraan. En nu komen de hogere premies voor de verzekering en aanvullende verzekeringen (+10%!) daar nog even bij om Delta Lloyd nog minder aantrekkelijk te maken. Het is mijn plan om zo lang mogelijk onder de 140 euro premie per maand te blijven, dus moet ik wel z.s.m. weg bij Delta Lloyd.

Delta lloyd weigert boot direct te bergen, daardoor 30.000 euro schade Totaalscore: 2.0
Maandpremie: 4  
Eigen risico: 3  
Dekking: 1  
Klantenservice: 1  
Voorwaarden: 1  
Totaalscore: 2.0
Door M. Gideonse op vrijdag 29 juli 2016 over Delta Lloyd Bootverzekering

waardeloze bootverzekering!!! vastgelopen op veersemeer 30.000 euro schade, verzekering betaald niks van de schade die grotendeels door hun is veroorzaakt.

anderhalve week terug vastgelopen op veersemeer, lekkage in kiel door vast varen. verzekeraar was slecht te bereiken, weigerde vervolgens directe berging, vonden ze te duur, wachte tot de volgende dag toen was heel de boot vol gelopen met water en alles kapot van apparatuur tot met motor.

ondanks uitgebreide dekking krijg ik niks, ga het er niet bij laten zitten

Beoordeling Delta Lloyd Verzekeringen
Maandpremie: 6.9  
Eigen risico: 7.1  
Dekking: 6.8  
Klantenservice: 6.8  
Voorwaarden: 6.9  
Totaalscore: 6.6
Op basis van 11 ervaringen
Voordelen
  • Verzekeren
Nieuws
Zorgpremie Delta Lloyd 2018 met 45 euro omhoog Geplaatst op woensdag 8 november
Autoverzekering
Delta Lloyd verhoogt bijna alle autopremies Geplaatst op maandag 3 september
 
Ons pand Verzekeraar.nl
Vergelijk, kies en bespaar
Contact
Over Verzekeraar.nl:
Zij gingen u voor

Aantal vergelijkingen
door bezoekers in de
afgelopen 7 dagen:

17404
Vergelijk op Verzekeraar.nl o.a.: Monuta ANWB Ohra Inshared Centraal Beheer Achmea Unive Hema