Vergelijk 397 verzekeringen van 80 verzekeraars, 100% onafhankelijk!

Ditzo

Informatie over Ditzo Verzekeringen

Klantenservice, telefoonnummers, adressen, schade melden, declareren en andere informatie over Ditzo

iPad actie iPad winnen?
Deel uw ervaring over een verzekeraar en maak automatisch kans op een iPad 3!

Deel zelf uw ervaring
Gegevens Ditzo

Bezoek de website


Klantenservice Ditzo
0800-23534896 (Gratis)


Beschikbaarheid klantenservice
24 uur per dag.

Ditzo
Postbus 1059
3700 BB Zeist

Bezoekadres:
Laan van Vollenhove 3027
3700 BB Zeist

Zakelijke gegevens
  • KvK-nummer:
    30227226
  • AFM-nummer:
    12016791
  • BTW-nummer:
    NL007080505B10
Doelgroep van Ditzo

Ditzo is er voor iedereen die een goedkope verzekering zoekt. Je kent Ditzo wellicht van de autoverzekeringen waarin ze de spot drijven met andere verzekeraars, maar Ditzo biedt ook inboedel-, woonhuis-, reis-, aansprakelijkheids- en rechtsbijstandsverzekeringen. Hierdoor levert Ditzo een zeer breed pakket en dit zie je ook terug in het klantenbestand van de jonge verzekeraar. Het feit dat Ditzo je de mogelijkheid biedt online je verzekering af te sluiten en verder ook bij te houden brengt vooral jonge klanten naar Ditzo. Dit betekent echter niet dat ze er niet voor oudere klanten zouden zijn. In tegendeel, Ditzo is er werkelijk voor iedereen die prijsbewust is en geen zin heeft te betalen voor overbodige extra’s of dekkingen waar je toch niet op zich te wachten.

Prijzen / premie's van Ditzo

Door enkele hierboven genoemde voordelen betaal je bij Ditzo een zeer lage prijs voor je verzekering. Bijvoorbeeld de prepaid pechhulp zorgt voor een zeer lage premie voor je autoverzekering en door alles online te kunnen regelen en de goede prijsafspraken bespaart Ditzo genoeg geld om je ook bij de andere verzekeringen een zeer scherpe premie aan te kunnen bieden.

Waarom kiezen klanten voor Ditzo?

Zoals al even aangegeven houdt Ditzo niet van overbodige extra’s. bij Ditzo spreken ze van ‘vetarme’ producten. Dit betekent dat je bij Ditzo alleen betaalt voor wat je nodig hebt. Je betaalt alleen voor wat je echt afneemt en dit zijn de producten of services die je ook echt nodig hebt. Je betaalt geen cent te veel en al helemaal niet voor allerlei overbodige toeters en bellen waar helemaal niemand op zit te wachten.
Daarnaast heeft Ditzo slimme prijsafspraken gemaakt met een grote groep zorgverleners voor hun zorgverzekering en andere servicebedrijven. Op deze manier houdt Ditzo de kosten laag, iets wat ze dan vervolgens weer doorberekenen aan de klanten waardoor je een lage prijs betaalt.
Een derde voordeel van Ditzo is de mogelijkheid om alles online te kunnen regelen. Natuurlijk heeft Ditzo ook een telefonische hulplijn die 24 uur per dag bereikbaar is, maar online kun je naast je verzekering afsluiten deze ook elke dag wijzigen en eventueel opzeggen.
Waarmee Ditzo zich echt onderscheidt van de rest op het gebied van autoverzekeringen is de prepaid pechhulp. Dit werkt net als bij een telefoon, je betaalt alleen voor de pechhulp die je ook daadwerkelijk gebruikt. Maak je er geen gebruik van, dan betaal je dus ook niet.

Ons pand Verzekeraar.nl
Vergelijk, kies en bespaar
Contact
Over Verzekeraar.nl:
Zij gingen u voor

Aantal vergelijkingen
door bezoekers in de
afgelopen 7 dagen:

16311
Vergelijk op Verzekeraar.nl o.a.: Monuta ANWB Ohra Inshared Centraal Beheer Achmea Unive Hema