iPad actie iPad winnen?
Deel uw ervaring over een verzekeraar en maak kans op een iPad 3!

Deel zelf uw ervaring
Ditzo

Beoordeling Ditzo
Ditzo verzekeringen
Scoort gemiddeld een 6.5 (53 reviews)

Verzekeringen van Ditzo

Ervaringen met Ditzo Verzekeringen (53)



Sorteer recensies op:
Absoluut een topper onder de autoverzekeraars! Totaalscore: 8.4
Maandpremie: 8  
Eigen risico: 9  
Dekking: 8  
Klantenservice: 9  
Voorwaarden: 8  
Totaalscore: 8.4
Door M. Haver op zondag 8 oktober 2017 over Ditzo Autoverzekering (all risk)

Via via heb ik moeten belanden bij de all risk autoverzekering van Ditzo. Independer neemt de verzekeringen van deze - al jaren hooggewaardeerde - verzekeraar niet mee in zijn vergelijkingen. Als vergelijker van autoverzekeringen kan ik dat overzicht van ze ook niet meer serieus nemen, ook vooral door mijn goede ervaringen met Ditzo en het feit dat ik o.a. de autoverzekering zonder twijfelen zou aanraden (ik heb na mijn auto ook mijn inboedel en rechtsbijstand verzekerd bij Ditzo). Ik kon de verzekeringen altijd snel regelen, zelf voor het eigen risico kiezen en een geïnformeerd besluit nemen met behulp van de duidelijke informatie die Ditzo biedt. Ditzo behoorde tot de eerste echte online verzekeraars. Ik vind het een enorm voordeel om letterlijk alles via het internet te kunnen regelen. Daarnaast hebben ze in de afgelopen 10 jaar meerdere malen de prijs gewonnen voor meest klantvriendelijke verzekeraar, dan weet je al dat je niet echt mis kan gaan met Ditzo als verzekeraar. Dat Independer een verzekeraar van zo'n kaliber uit de vergelijkingen weert laat maar weer zien waar de werkelijke belangen liggen van sommige organisaties die zichzelf wegzetten als "puur onafhankelijk".

Potentieel goede zorgverzekering met duidelijk onervaren serviceafdeling Totaalscore: 5.6
Maandpremie: 7  
Eigen risico: 7  
Dekking: 6  
Klantenservice: 3  
Voorwaarden: 5  
Totaalscore: 5.6
Door Chris op woensdag 18 november 2015 over Ditzo Zorgverzekering

De autoverzekering van Ditzo is mij altijd goed bevallen. Dit leek mij een goede reden om, toen Ditzo op de zorgmarkt instapte, de nieuwe zorgverzekering van de verzekeraar ook een kans te geven. Dit product kan ik juist he-le-maal niet aanraden... Ditzo is écht geen zorgverzekeraar.
Het probleem lijkt te zijn dat Ditzo twee hele verschillende afdelingen heeft: eentje waar alles rondom de autoverzekering perfect wordt afgehandeld, en eentje waar men fout na fout maakt tijdens het informeren over zorgverzekeringen.
Echt, Ditzo..., laat die medewerkers eens een test doorstaan voordat ze antwoorden van klanten gaan beantwoorden met 0 ervaring.

Serviceafdeling autoverzekering: perfect!
Serviceafdeling zorgverzekering: echt onder de maat.

- Vraag om advies en krijg verkeerde voorlichting m.b.t. aanvullende dekkingen. In andere woorden: je bent niet verzekerd en mag zelf de rekening van de deurmat oprapen.
- Gebruikt overal in koeienletters dat ze vrije zorgkeuze bieden. Je moet gewoon meebetalen als je naar een zorgaanbieder zonder contract gaat.

Ditzo.nl-zorgverzekering scoort op alle punten uitstekend Totaalscore: 8.2
Maandpremie: 9  
Eigen risico: 10  
Dekking: 8  
Klantenservice: 7  
Voorwaarden: 7  
Totaalscore: 8.2
Door Joris op zaterdag 22 november 2014 over Ditzo Zorgverzekering

De Ditzo.nl-zorgverzekering presteert naar mijn idee geheel zoals het moet. Ze vragen per maand een veel lagere premie dan het gemiddelde, ze leveren binnen deze premie een prima dekking en ze beschikken ook over een helpende klantenservice. Op alle punten krijgt de Ditzo-zorgverzekering een goede beoordeling van mij.

Eigen risico bij reparatie kan tegenvallen, verder uitstekende autoverzekering Totaalscore: 6.8
Maandpremie: 7  
Eigen risico: 6  
Dekking: 7  
Klantenservice: 7  
Voorwaarden: 7  
Totaalscore: 6.8
Door Maarten op dinsdag 18 november 2014 over Ditzo Autoverzekering (all risk)

Het enige minpunt aan de volledige autoverzekering van Ditzo.nl is dat er een eigen risico betaald moet worden als je kiest voor een eigen schadeherstelbedrijf.

Ik heb een kennis met een eigen garage waar ik zonder overwegen mijn auto naartoe heb gebracht om schade te repareren. Achteraf kreeg ik dus een rekening van 150 euro van Ditzo.nl omdat zijn garage niet aangesloten was op de verzekering.

Ik zie wel in dat het mijn eigen schuld was en maak er verder ook geen woorden aan vuil. Als ik even naar de voorwaarden had gekeken dan was mij alles bekend geweest.

Verder gezien heeft Ditzo.nl nooit teleurgesteld. De schade is gewoon vergoed zonder terugval in schadevrije jaren. Verder is ook de premie goed te aanvaarden en biedt de website veel hulp. Toen ik de overstap maakte hebben ze ook mijn oude autoverzekering opgezegd en de rest geregeld.

Doe mij de zorgverzekering van Unive maar weer Totaalscore: 6.2
Maandpremie: 8  
Eigen risico: 6  
Dekking: 6  
Klantenservice: 5  
Voorwaarden: 6  
Totaalscore: 6.2
Door Remco op zondag 16 november 2014 over Ditzo Zorgverzekering

Voor het eerst in lange tijd in 2014 overgestapt naar een nieuwe zorgverzekering, die van Ditzo in dit geval. Heb er gelijk een hoop spijt van gehad en dat praat die iets lagere premie niet goed.

Op alle punten behalve de premie doet Ditzo onder aan mijn voormalige zorgverzekeraar Unive, daarom zal ik in 2015 gewoon weer terugkeren naar Unive.

Ditzo wa+ is geen miskoop Totaalscore: 7.2
Maandpremie: 7  
Eigen risico: 7  
Dekking: 7  
Klantenservice: 8  
Voorwaarden: 7  
Totaalscore: 7.2
Door Harry op zaterdag 8 november 2014 over Ditzo Autoverzekering (WA+)

Zeer prima product. Er zijn wel beperkingen van toepassing op het eigen risico wanneer er schade gerepareerd moet worden, dit is echter van kleine invloed voor de meeste autorijders. Ditzo licht goed voor wanneer nodig en komt afspraken na zonder dat je er zelf achteraan hoeft te gaan. Wat mij betreft een aanrader, ook voor die 2 euro extra premie per maand.

Allemaal koek en ei, behalve de klantenservice Totaalscore: 6.4
Maandpremie: 7  
Eigen risico: 7  
Dekking: 7  
Klantenservice: 4  
Voorwaarden: 7  
Totaalscore: 6.4
Door Anoniem op woensdag 5 november 2014 over Ditzo Zorgverzekering

Ik ben ook niet overtuigd van Ditzo als zorgverzekeraar. Zoals andere reviews al melden is de verzekeraar heel laks in de klantenservice afdeling. Ik ga niet zo ver dat ik Ditzo helemaal ga zitten afkraken omdat 1 punt zwaar onder de maat presteert.
De premie is ver onder het gemiddelde en ook de dekking is een voldoende waard, en op gebieden waar deze tegenvalt kan het worden uitgebreid.
Alleen de klantenservice... Daar kan Ditzo nog enorm veel aan verbeteren om uiteindelijk toch een goede aanbieder van zorgverzekeringen te worden.

Jaren klant van Ditzo, zonder klachten! Totaalscore: 7.8
Maandpremie: 8  
Eigen risico: 7  
Dekking: 7  
Klantenservice: 9  
Voorwaarden: 8  
Totaalscore: 7.8
Door K. Braaf op donderdag 30 oktober 2014 over Ditzo Autoverzekering

Voor mij komt het als een flinke verrassing om te zien dat de autoverzekering van Ditzo als minder wordt beoordeeld dan de autoverzekeringen van Ohra, Anwb en zelfs de Hema en het Kruidvat.
Bij mijn vorige auto maakte ik altijd gebruik van de wa-verzekering van Ditzo. Inmiddels heb ik een nieuwe auto met all risk, eveneens bij Ditzo. In al die jaren heb ik over geen van beide producten een klacht gehad. Voor Ditzo's customerservice kan ik precies hetzelfde zeggen; altijd duidelijk, niet constant doorsturen, altijd vriendelijk.

Zeer slecht. Totaalscore: 6.2
Maandpremie: 8  
Eigen risico: 8  
Dekking: 7  
Klantenservice: 1  
Voorwaarden: 7  
Totaalscore: 6.2
Door Claessens op donderdag 13 maart 2014 over Ditzo Autoverzekering (all risk)

Wat een slechte maatschappij, klantenservice betekent service voor klanten, nou daar hebben ze bij Ditzo nog nooit van gehoord. Slecht bereikbaar, je word niet teruggebeld, wat moet dat geven als je schade hebt ? Lange wachttijden en ga zo maar door. Bij Ditzo willen ze geen klanten anders kan ik hun manier van werken niet verklaren.

Administratieve chaos Totaalscore: 6.0
Maandpremie: 8  
Eigen risico: 8  
Dekking: 7  
Klantenservice: 1  
Voorwaarden: 6  
Totaalscore: 6.0
Door Wim Snijders op woensdag 22 januari 2014 over Ditzo Autoverzekering

Administratief is het één grote ramp bij Ditzo. Zonder enige aankondiging zette Ditzo de schadevrije jaren op nul met een flinke premieverhoging als resultaat. Het heeft maanden geduurd voor dit eindelijk was opgelost. Gelukkig heb ik nooit schade gehad tijdens de verzekeringsperiode maar ik vrees het allerergste. En....bij de zorgverzekering is het al niet anders. Ook de website rammelt aan alle kanten. Ook weer bij het opzeggen vanavond. Ik ben helemaal klaar met Ditzo.

Ons pand Verzekeraar.nl
Vergelijk, kies en bespaar
Contact
Over Verzekeraar.nl:
Zij gingen u voor

Aantal vergelijkingen
door bezoekers in de
afgelopen 7 dagen:

12533
Vergelijk op Verzekeraar.nl o.a.: Monuta ANWB Ohra Inshared Centraal Beheer Achmea Unive Hema