Ditzo

Beoordeling Ditzo
Ditzo verzekeringen
Scoort gemiddeld een 6.3 (57 reviews)

Verzekeringen van Ditzo

Ervaringen met Ditzo Verzekeringen (57)



Sorteer recensies op:
Slechte Service Totaalscore: 6.6
Maandpremie: 8  
Eigen risico: 8  
Dekking: 8  
Klantenservice: 1  
Voorwaarden: 8  
Totaalscore: 6.6
Door Arnaud op maandag 30 maart 2020 over Ditzo Autoverzekering (WA+)

Probeer al ruim een week in contact tekomen vanwege een vraag over factuur , Helaas wordt mijn vraag via Whatsapp niet beantwoord. Graag had ik me vraag beantwoord willen hebben voor de eind betaaldatum bereikt was.. Helaas ook dit niet het geval waardoor ik of gedwongen moet betalen zonder uitleg.

Inmiddels ook een e-mail gekregen dat mijn premie is stopgezet
Rare manier van werken dit.

prijsverhoging Totaalscore: 3.8
Maandpremie: 4  
Eigen risico: 2  
Dekking: 8  
Klantenservice: 1  
Voorwaarden: 4  
Totaalscore: 3.8
Door Bob Oostveen op dinsdag 10 december 2019 over Ditzo Woonhuisverzekering

Kreeg vandaag bericht dat de woonhuisverzekering per 01-01-2020 omhoog.
gaat. Verrassend toch !!!!
Even de papieren erbij en een duidelijke verhoging en tevens de vraag of ik dan meer kan claimen bij schade.
DITZO verhoogd de premie met 12.5 %, niet of nauwelijks onderbouwd. Hoe verder mer DITZO.
Bij schade aan het woonhuis maar € 800.-- krijg je de mededeling dat de schade is ontstaan door slecht onderhoud (waterschade bij slecht weer)
Succes mensen.

Ditzo een ramp met communiseren. Totaalscore: 5.8
Maandpremie: 7  
Eigen risico: 7  
Dekking: 7  
Klantenservice: 1  
Voorwaarden: 7  
Totaalscore: 5.8
Door |Ruud Scherjon op vrijdag 5 juli 2019 over Ditzo Autoverzekering (all risk)

Mijn autoverzekering bij Generali werd februarui 2018 overgenomen door ASR die de verzekering enige tijd later onderbracht bij Ditzo .
Omzetten van mijn all-risk verzekering naar WA+ werkt bij Ditzo in de praktijk niet. Bij telefonisch contact via Ditzo-klantenservice wordt me een veel hogere premie voorgeschoteld dan via de website. Contact met de klantenservice via chat-kanaal is ook binnen kantooruren buiten werking. Ander contact met Ditzo wordt alleen via sociale media aangeboden en wie geen smartphone heeft valt buiten de boot.
Opzeggen van de autoverzekering via de website gaat ook niet. Reden voor mij om helemaal te stoppen met Ditzo

Nieuwe auto bij Ditzo verzekeren onmogelijk!! Totaalscore: 2.6
Maandpremie: 7  
Eigen risico: 1  
Dekking: 1  
Klantenservice: 3  
Voorwaarden: 1  
Totaalscore: 2.6
Door Tom op donderdag 2 augustus 2018 over Ditzo Autoverzekering (all risk)

Het is bij Ditzo (blijkbaar) niet mogelijk om een nieuwe auto te verzekeren! De (volledig nieuwe, GEEN import) auto werd bij de dealer netjes geregistreerd en op naam gezet (bij de RDW), maar voordat het in de systemen van Ditzo bekend is, kan wel enkele dagen duren aldus een medewerker van de klantenservice, pas dan is het mogelijk om een verzekering af te sluiten. Verzekering dus maar bij een andere verzekeraar ondergebracht, want je mag (en wil) niet onverzekerd rondrijden. Ik heb een dag later nogmaals online gekeken bij Ditzo en nog steeds is de auto niet bekend in hun systeem.

Absoluut een topper onder de autoverzekeraars! Totaalscore: 8.4
Maandpremie: 8  
Eigen risico: 9  
Dekking: 8  
Klantenservice: 9  
Voorwaarden: 8  
Totaalscore: 8.4
Door M. Haver op zondag 8 oktober 2017 over Ditzo Autoverzekering (all risk)

Via via heb ik moeten belanden bij de all risk autoverzekering van Ditzo. Independer neemt de verzekeringen van deze - al jaren hooggewaardeerde - verzekeraar niet mee in zijn vergelijkingen. Als vergelijker van autoverzekeringen kan ik dat overzicht van ze ook niet meer serieus nemen, ook vooral door mijn goede ervaringen met Ditzo en het feit dat ik o.a. de autoverzekering zonder twijfelen zou aanraden (ik heb na mijn auto ook mijn inboedel en rechtsbijstand verzekerd bij Ditzo). Ik kon de verzekeringen altijd snel regelen, zelf voor het eigen risico kiezen en een geïnformeerd besluit nemen met behulp van de duidelijke informatie die Ditzo biedt. Ditzo behoorde tot de eerste echte online verzekeraars. Ik vind het een enorm voordeel om letterlijk alles via het internet te kunnen regelen. Daarnaast hebben ze in de afgelopen 10 jaar meerdere malen de prijs gewonnen voor meest klantvriendelijke verzekeraar, dan weet je al dat je niet echt mis kan gaan met Ditzo als verzekeraar. Dat Independer een verzekeraar van zo'n kaliber uit de vergelijkingen weert laat maar weer zien waar de werkelijke belangen liggen van sommige organisaties die zichzelf wegzetten als "puur onafhankelijk".

Potentieel goede zorgverzekering met duidelijk onervaren serviceafdeling Totaalscore: 5.6
Maandpremie: 7  
Eigen risico: 7  
Dekking: 6  
Klantenservice: 3  
Voorwaarden: 5  
Totaalscore: 5.6
Door Chris op woensdag 18 november 2015 over Ditzo Zorgverzekering

De autoverzekering van Ditzo is mij altijd goed bevallen. Dit leek mij een goede reden om, toen Ditzo op de zorgmarkt instapte, de nieuwe zorgverzekering van de verzekeraar ook een kans te geven. Dit product kan ik juist he-le-maal niet aanraden... Ditzo is écht geen zorgverzekeraar.
Het probleem lijkt te zijn dat Ditzo twee hele verschillende afdelingen heeft: eentje waar alles rondom de autoverzekering perfect wordt afgehandeld, en eentje waar men fout na fout maakt tijdens het informeren over zorgverzekeringen.
Echt, Ditzo..., laat die medewerkers eens een test doorstaan voordat ze antwoorden van klanten gaan beantwoorden met 0 ervaring.

Serviceafdeling autoverzekering: perfect!
Serviceafdeling zorgverzekering: echt onder de maat.

- Vraag om advies en krijg verkeerde voorlichting m.b.t. aanvullende dekkingen. In andere woorden: je bent niet verzekerd en mag zelf de rekening van de deurmat oprapen.
- Gebruikt overal in koeienletters dat ze vrije zorgkeuze bieden. Je moet gewoon meebetalen als je naar een zorgaanbieder zonder contract gaat.

Ditzo.nl-zorgverzekering scoort op alle punten uitstekend Totaalscore: 8.2
Maandpremie: 9  
Eigen risico: 10  
Dekking: 8  
Klantenservice: 7  
Voorwaarden: 7  
Totaalscore: 8.2
Door Joris op zaterdag 22 november 2014 over Ditzo Zorgverzekering

De Ditzo.nl-zorgverzekering presteert naar mijn idee geheel zoals het moet. Ze vragen per maand een veel lagere premie dan het gemiddelde, ze leveren binnen deze premie een prima dekking en ze beschikken ook over een helpende klantenservice. Op alle punten krijgt de Ditzo-zorgverzekering een goede beoordeling van mij.

Eigen risico bij reparatie kan tegenvallen, verder uitstekende autoverzekering Totaalscore: 6.8
Maandpremie: 7  
Eigen risico: 6  
Dekking: 7  
Klantenservice: 7  
Voorwaarden: 7  
Totaalscore: 6.8
Door Maarten op dinsdag 18 november 2014 over Ditzo Autoverzekering (all risk)

Het enige minpunt aan de volledige autoverzekering van Ditzo.nl is dat er een eigen risico betaald moet worden als je kiest voor een eigen schadeherstelbedrijf.

Ik heb een kennis met een eigen garage waar ik zonder overwegen mijn auto naartoe heb gebracht om schade te repareren. Achteraf kreeg ik dus een rekening van 150 euro van Ditzo.nl omdat zijn garage niet aangesloten was op de verzekering.

Ik zie wel in dat het mijn eigen schuld was en maak er verder ook geen woorden aan vuil. Als ik even naar de voorwaarden had gekeken dan was mij alles bekend geweest.

Verder gezien heeft Ditzo.nl nooit teleurgesteld. De schade is gewoon vergoed zonder terugval in schadevrije jaren. Verder is ook de premie goed te aanvaarden en biedt de website veel hulp. Toen ik de overstap maakte hebben ze ook mijn oude autoverzekering opgezegd en de rest geregeld.

Doe mij de zorgverzekering van Unive maar weer Totaalscore: 6.2
Maandpremie: 8  
Eigen risico: 6  
Dekking: 6  
Klantenservice: 5  
Voorwaarden: 6  
Totaalscore: 6.2
Door Remco op zondag 16 november 2014 over Ditzo Zorgverzekering

Voor het eerst in lange tijd in 2014 overgestapt naar een nieuwe zorgverzekering, die van Ditzo in dit geval. Heb er gelijk een hoop spijt van gehad en dat praat die iets lagere premie niet goed.

Op alle punten behalve de premie doet Ditzo onder aan mijn voormalige zorgverzekeraar Unive, daarom zal ik in 2015 gewoon weer terugkeren naar Unive.

Ditzo wa+ is geen miskoop Totaalscore: 7.2
Maandpremie: 7  
Eigen risico: 7  
Dekking: 7  
Klantenservice: 8  
Voorwaarden: 7  
Totaalscore: 7.2
Door Harry op zaterdag 8 november 2014 over Ditzo Autoverzekering (WA+)

Zeer prima product. Er zijn wel beperkingen van toepassing op het eigen risico wanneer er schade gerepareerd moet worden, dit is echter van kleine invloed voor de meeste autorijders. Ditzo licht goed voor wanneer nodig en komt afspraken na zonder dat je er zelf achteraan hoeft te gaan. Wat mij betreft een aanrader, ook voor die 2 euro extra premie per maand.

Ons pand Verzekeraar.nl
Vergelijk, kies en bespaar
Contact
Over Verzekeraar.nl:
Zij gingen u voor

Aantal vergelijkingen
door bezoekers in de
afgelopen 7 dagen:

12164
Vergelijk op Verzekeraar.nl o.a.: Monuta ANWB Ohra Inshared Centraal Beheer Achmea Unive Hema