DSW

Informatie over DSW Zorgverzekeraar

Klantenservice, telefoonnummers, adressen, schade melden, declareren en andere informatie over DSW

iPad actie iPad winnen?
Deel uw ervaring over een verzekeraar en maak automatisch kans op een iPad 3!

Deel zelf uw ervaring
Gegevens DSW

Klantenservice DSW
(010) 2 466 466 (Lokaal tarief)
(010) 4 265 506 (fax)


Beschikbaarheid klantenservice
maandag t/m vrijdag van 8.00 tot 17.30 uur.

DSW
Postbus 173
3100 AD Schiedam

Bezoekadres:
's-Gravelandseweg 555
3119 XT Schiedam

Zakelijke gegevens
  • KvK-nummer:
    24392380
  • AFM-nummer:
    12013718
Doelgroep van DSW

De DSW Zorgverzekeraar richt zich eigenlijk tot iedereen binnen de samenleving die op zoek is naar een voordelige zorgverzekering, maar aan de andere kant toch kwaliteit wenst. Het mooie hierbij is dat de zorgverzekeraar er alles aan doet om het leven met betrekking tot de zorg zo aantrekkelijk mogelijk zal verlopen. Ze hebben de slogan ‘goed leven’ en geven zo heel goed aan waar ze graag voor willen zorgen. Klanten van de DSW Zorgverzekeraar kiezen er over het algemeen dan ook voor om een eerlijke premie voor hun zorgverzekering te betalen, om vervolgens geen omkijken naar deze zaken te hebben. Wat dat betreft kun je heerlijk gaan genieten van het leven en weet je zeker dat de DSW Zorgverzekeraar in actie komt zodra er toch een keer wat aan de hand zou zijn.

Prijzen / premie's van DSW

De premies van de DSW Zorgverzekeraar zijn voordelig wanneer je kijkt naar de verhouding tussen de prijs en de kwaliteit. Het is niet zo dat de premie de laagste van Nederland zal zijn, maar in verhouding tot wat je ervoor krijgt is het een zeer scherpe prijsstelling. Dit komt onder andere door het feit dat de DSW Zorgverzekeraar ervoor wenst te zorgen dat je optimaal kunt profiteren van de zorg. Zo worden de kosten van zorg gewoon vergoed wanneer er een keer wat aan de hand is en wordt daar niet moeilijk over gedaan. Je kunt de DSW Zorgverzekeraar gewoon aangeven dat er sprake is van kosten, die vervolgens netjes vergoed worden. Wat dat betreft vinden veel mensen het waard om wat meer premie te betalen en er vervolgens optimaal van te genieten.

Waarom kiezen klanten voor DSW?

De DSW Zorgverzekeraar is om een aantal verschillende redenen interessant, waaronder het feit dat ze heel dicht bij hun klanten staan. Dit doen ze onder andere met behulp van het callcenter, de DSW zorgbus en de verschillende zorgloketten. Zo weet je als klant in ieder geval dat je goed geholpen wordt en dat je vraag ook daadwerkelijk gehoord wordt. De DSW Zorgverzekeraar zorgt er op die manier voor dat je zorgverzekering goed geregeld is, waardoor je hier verder weinig omkijken naar hebt en optimaal van profiteert.

Ons pand Verzekeraar.nl
Vergelijk, kies en bespaar
Contact
Over Verzekeraar.nl:
Zij gingen u voor

Aantal vergelijkingen
door bezoekers in de
afgelopen 7 dagen:

14765
Vergelijk op Verzekeraar.nl o.a.: Monuta ANWB Ohra Inshared Centraal Beheer Achmea Unive Hema