HEMA

Informatie over HEMA Verzekeringen

Klantenservice, telefoonnummers, adressen, schade melden, declareren en andere informatie over HEMA

iPad actie iPad winnen?
Deel uw ervaring over een verzekeraar en maak automatisch kans op een iPad 3!

Deel zelf uw ervaring
Gegevens HEMA

Bezoek de website


Klantenservice HEMA
071-3641 832


Beschikbaarheid klantenservice
24 uur per dag, 7 dagen per week.

HEMA
Postbus 408
3830 AL Leusden

Bezoekadres:
Dodeweg 6
3832 RC Leusden

Doelgroep van HEMA

De doelgroep van Hema Verzekeringen bestaat allereerst natuurlijk uit iedereen die er graag winkelt. Het zijn de mensen die de filosofie van de Hema begrijpen en delen die zich ook bij de verzekeraar thuis zullen voelen. Men heeft de voorwaarden in begrijpelijke taal opgesteld en slaagt er op die manier in om alle lagen van de samenleving te bereiken. Daarnaast is Hema Verzekeringen er voor iedereen die graag gebruik maakt van het internet, bijvoorbeeld om de verzekering af te sluiten. Verder is het mogelijk om de polis online in te zien, wijzigingen door te geven of declaraties op te geven.

Prijzen / premie's van HEMA

De prijzen en premies van Hema Verzekeringen liggen relatief laag. U heeft de mogelijkheid om flink te besparen op de kosten van uw verzekeringen, door er een aantal over te sluiten naar de Hema. Men slaagt hierin door op een heel efficiënte manier om te gaan met de verzekeringswensen, maar daarnaast ook door een grote groep mensen aan te spreken via de winkels. Hierdoor is er veel minder specifiek marketingbudget nodig en kan men ook op andere fronten profiteren van de vergrote schaal. Hema Verzekeringen is een voordelige aanbieder die veel online werkt, om de kosten uiteindelijk zo laag mogelijk te houden.

Waarom kiezen klanten voor HEMA?

Hema Verzekeringen is vooral een eenvoudige keuze, die een hoop kwaliteit oplevert. U kunt rekenen op kwaliteit en eenvoud, in combinatie met een goede prijs. De dekking is zeer compleet en zorgt er op die manier voor dat u in verschillende gevallen goed verzekerd bent. De voorwaarden staan opgesteld in een begrijpelijke taal en uiteraard kan de verzekering gewoon dagelijks opgezegd worden. Hema is erin geslaagd om een flexibel product neer te zetten, waar een grote doelgroep voor bestaat. Bovendien kiezen klanten voor Hema Verzekeringen vanwege de mogelijkheid om online zelf de touwtjes in handen te nemen.

Ons pand Verzekeraar.nl
Vergelijk, kies en bespaar
Contact
Over Verzekeraar.nl:
Zij gingen u voor

Aantal vergelijkingen
door bezoekers in de
afgelopen 7 dagen:

15868
Vergelijk op Verzekeraar.nl o.a.: Monuta ANWB Ohra Inshared Centraal Beheer Achmea Unive Hema