Ik-Zorg voor mijzelf Verzekeringen

Ik-Zorg voor mijzelf Verzekeringen

Informatie over Ik-Zorg voor mijzelf Verzekeringen

Ik-Zorg voor mijzelf is een zorgverzekering die er vooral op een eerlijke, gemakkelijke en voordelige manier voor wil zorgen dat u de mogelijkheid heeft om een goede verzekering af te sluiten. De eerlijke houding komt onder andere naar voren in de duidelijke polisvoorwaarden, waarbij in ieder geval geen addertjes onder het gras zitten. Daarnaast probeert men het u zo gemakkelijk mogelijk te maken, door een alles-in-1 verzekering aan te bieden. De zorgverzekering bevat bijvoorbeeld al meteen de dekking voor de tandarts, zodat u daar niet apart naar op zoek hoeft te gaan.

Nog geen verzekeringen aanwezig
Duur / onprofessioneel Totaalscore: 3.4
Maandpremie: 3  
Eigen risico: 3  
Dekking: 3  
Klantenservice: 4  
Voorwaarden: 4  
Totaalscore: 3.4
Door Katja op donderdag 1 augustus 2013 over Ik-Zorg voor mijzelf Zorgverzekering

Net als de vorige die dit schreef, je denkt 92 euro te moeten betalen, maar blijkt dat dit met een eigen risico van 720 euro is....Uiteindelijk een flink dure premie per maand. Klantenservice snapt er allemaal zelf ook vrij weinig van.

Geen aanrader voor tandarts dekking Totaalscore: 3.2
Maandpremie: 4  
Eigen risico: 3  
Dekking: 3  
Klantenservice: 3  
Voorwaarden: 3  
Totaalscore: 3.2
Door kleimans op woensdag 19 september 2012 over Ik-Zorg voor mijzelf Zorgverzekering

Heel leuk en aardig die ziektekostenverzekering van Ik-zorg maar voor mij geen aanrader meer.

Eerst maken ze je lekker met een lage premie van 92 euro ofzo
dan kom je erachter dat dit alleen geldt met een eigen risico van 720 euro.
Tja dan is het ineens want minder interessant.

Ook met de dekking voor tandartskosten problemen. Kroon laten zetten en paar andere dingetjes. KRijg ik nog niet eens de helft vergoedt (250 van de 610 euro??). En daar moet je eigen risico nog vanaf!

Naarstig op zoek naar een nieuwe ziekenverzekering ! En NEE ik hoef geen belletje om me over te halen om te blijven.

Beoordeling Ik-Zorg voor mijzelf Verzekeringen
Maandpremie: 4.3  
Eigen risico: 4.0  
Dekking: 5.0  
Klantenservice: 5.0  
Voorwaarden: 5.0  
Totaalscore: 4.5
Er zijn nog geen ervaringen geplaatst over Ik-Zorg voor mijzelf verzekeringen
 
Ons pand Verzekeraar.nl
Vergelijk, kies en bespaar
Contact
Over Verzekeraar.nl:
Zij gingen u voor

Aantal vergelijkingen
door bezoekers in de
afgelopen 7 dagen:

17307
Vergelijk op Verzekeraar.nl o.a.: Monuta ANWB Ohra Inshared Centraal Beheer Achmea Unive Hema