Vergelijk 440 verzekeringen van 81 verzekeraars, 100% onafhankelijk!

Ik-Zorg voor mijzelf

Informatie over Ik-Zorg voor mijzelf Verzekeringen

Klantenservice, telefoonnummers, adressen, schade melden, declareren en andere informatie over Ik-Zorg voor mijzelf

iPad actie iPad winnen?
Deel uw ervaring over een verzekeraar en maak automatisch kans op een iPad 3!

Deel zelf uw ervaring
Gegevens Ik-Zorg voor mijzelf

Klantenservice Ik-Zorg voor mijzelf
040 2611 888


Beschikbaarheid klantenservice
op werkdagen van 8:30 tot 18:00.

Ik-Zorg voor mijzelf
Postbus 90165
5600 RV Eindhoven

Bezoekadres:
Of kom langs op ons kantoor: Beukenlaan 70
5651 CD Eindhoven

Doelgroep van Ik-Zorg voor mijzelf

De doelgroep van de Ik-Zorg voor mijzelf verzekering bestaat natuurlijk vooral uit klanten die er graag voor willen zorgen dat ze op een eenvoudige manier, zelf, een verzekering af kunnen sluiten. Het is niet nodig om een medische selectie te doorlopen, waardoor in principe iedereen zich aan kan melden voor de verzekering. Verder bestaat de doelgroep uit iedereen die op zoek is naar een voordelige verzekering, bijvoorbeeld door zoveel mogelijk online te regelen. Uiteraard sluit het online regelen van de verzekering uitstekend aan bij de visie van Ik-Zorg voor mijzelf.

Prijzen / premie's van Ik-Zorg voor mijzelf

De prijzen en premies van Ik-Zorg voor mijzelf behoren tot de meest lage van Nederland. Zelf stelt men altijd aanwezig te willen zijn binnen de top-3 van Nederland, qua premie voor de basisverzekering. Tot nu toe slaagt men daar uitstekend in, waardoor u de mogelijkheid heeft om zich op een voordelige manier te verzekeren. Aan de andere kant heeft u altijd zelf de mogelijkheid om het risico af te dekken, of dit te nemen en op die manier nog meer te besparen. Welke vorm u kiest bepaalt u zelf, maar u betaalt in ieder geval een lage premie bij Ik-Zorg voor mijzelf.

Waarom kiezen klanten voor Ik-Zorg voor mijzelf?

Klanten kiezen vooral voor Ik-Zorg voor mijzelf vanwege het feit dat ze zoveel mogelijk zelf online kunnen regelen. Het grote voordeel daarvan is dat het een stuk sneller kan gebeuren dan voorheen en het niet nodig is om een hoop kosten te maken. Uiteraard is het wel mogelijk om langs te gaan bij de verzekeraar, maar het is aan de andere kant ook goed mogelijk dat u er nooit iemand persoonlijk van zal zien. Wat dat betreft is het vooral een verzekering die ervoor zorgt dat u er zo min mogelijk omkijken naar heeft, ook op het gebied van de premie bij Ik-Zorg voor mijzelf.

Ons pand Verzekeraar.nl
Vergelijk, kies en bespaar
Contact
Over Verzekeraar.nl:
Zij gingen u voor

Aantal vergelijkingen
door bezoekers in de
afgelopen 7 dagen:

14738
Vergelijk op Verzekeraar.nl o.a.: Monuta ANWB Ohra Inshared Centraal Beheer Achmea Unive Hema