InShared

Beoordeling InShared
InShared verzekeringen
Scoort gemiddeld een 6.8 (32 reviews)

Verzekeringen van InShared

Ervaringen met InShared Verzekeringen (32)Sorteer recensies op:
Geen premieverhoging na autoschade Totaalscore: 7.8
Maandpremie: 7  
Eigen risico: 10  
Dekking: 7  
Klantenservice: 7  
Voorwaarden: 8  
Totaalscore: 7.8
Door Jeroen op zaterdag 12 november 2011 over InShared Autoverzekering

De titel van mijn bericht laat al alles zien wat ik belangrijk vind na mijn laatste ervaring met... Autoweek.

Autoweek kan het beter bij hun tijdschrift houden. Na anderhalf jaar mijn autoverzekering bij hun gehad te hebben, merkte ik op dat aan de achterkant van mijn auto schade was toegebracht door een winkelkarretje of iets in die richting, kan het niet zeker weten of zeggen. Autoweek was hier wel van op de hoogte maar ik heb nooit een claim ingediend. Wat denk je? Evengoed werd mijn premie met 10 euro verhoogd en werd mijn aantal schadevrij jaren teruggegooid.

De Inshared autoverzekering zal dat soort (amateuristisch) ongein niet opleveren. Inshared is van een van de grootste verzekeraars die er is en niet slechts een tijdschrift dat extra winst wilt maken.

Dat er geen premieverhoging zal komen na autoschade vind ik zelf het grootste voordeel. Andere grote voordelen vind ik het geen eigen risico en geen opzegtermijn.

Afhandeling van de schade kan slordig verlopen Totaalscore: 6.6
Maandpremie: 7  
Eigen risico: 7  
Dekking: 6  
Klantenservice: 6  
Voorwaarden: 7  
Totaalscore: 6.6
Door Ronald op zondag 6 november 2011 over InShared Inboedelverzekering

InShared is al een tijd mijn inboedelverzekeraar, omdat de premie bij deze verzekeraar zo voordelig is en de dekkingen ook helemaal niet verkeerd zijn.
Echter heb ik wel iets aan te merken op InShared, namelijk over de afhandeling van schade. Zodra je schade oploopt en een claim indient bij InShared, dan kan je een paar weken wachten voordat er een schadeexpert langskomt.
Voor mij duurde dat ongeveer 2 weken. Achteraf kreeg ik bericht dat er opnieuw gecontroleerd moest worden en ik dus nog eens 2 weken moest wachten voordat ik zou weten of InShared wel of niet de schade zal vergoeden. Hier moest ik ook zelf voor bellen omdat InShared mij niet uit eigen initiatief op de hoogte stelde.
Dit is het enige punt van InShared waar ik niet tevreden over ben. Ik verwacht natuurlijk dat alles gelijk goed verloopt en dat er later niet nog een excuus achteraan komt om onder de claim uit te komen.

Ons pand Verzekeraar.nl
Vergelijk, kies en bespaar
Contact
Over Verzekeraar.nl:
Zij gingen u voor

Aantal vergelijkingen
door bezoekers in de
afgelopen 7 dagen:

14339
Vergelijk op Verzekeraar.nl o.a.: Monuta ANWB Ohra Inshared Centraal Beheer Achmea Unive Hema