iPad actie iPad winnen?
Deel uw ervaring over een verzekeraar en maak kans op een iPad 3!

Deel zelf uw ervaring
InShared

Beoordeling InShared
InShared verzekeringen
Scoort gemiddeld een 6.8 (29 reviews)

Verzekeringen van InShared

Ervaringen met InShared Verzekeringen (29)



Sorteer recensies op:
Hondsberoerde afhandeling van schade. Vermijden als de pest! Totaalscore: 1.4
Maandpremie: 3  
Eigen risico: 1  
Dekking: 1  
Klantenservice: 1  
Voorwaarden: 1  
Totaalscore: 1.4
Door Maarten op vrijdag 23 december 2016 over InShared Woonhuisverzekering

Zelden zo’n beroerde verzekeraar meegemaakt. Zijn erg goed in het digitaal dossier, elk jaar de premie verhogen en geld verdienen over de rug van hun verzekerden heen. Werken samen met HerstelDirect in geval van schade. Mocht dit ooit voorkomen, vermijd deze partij als de pest. Hebben ons letterlijk (!) drie maanden in zowel de regen als de drup laten zitten en komen hun afspraken absoluut niet na. Toen wij van ellende de schade door een andere partij lieten repareren, bleek de originele opgave van SchadeDirect 3,5x ook nog zo hoog te zijn als de herstelkosten bij een echte dakdekker (zo krijg je de kosten en premie inderdaad omhoog). Met een klacht over deze partij en de schade afhandeling wordt niets gedaan.. Uiteindelijk heeft Inshared niets hersteld maar brengt wel 150 euro aan eigen risico in rekening voor het aanmelden van de schade. Doe jezelf een plezier en ga naar een echte verzekeraar, die paar euro besparing zijn de ellende bij schade absoluut niet waard. Ik zet nu alles over.

Tot nu toe uitstekende ervaring met Inshared Totaalscore: 8.0
Maandpremie: 8  
Eigen risico: 8  
Dekking: 8  
Klantenservice: 8  
Voorwaarden: 8  
Totaalscore: 8.0
Door B. van Dijk op woensdag 28 oktober 2015 over InShared Autoverzekering (WA+)

Heel tevreden over Inshared. Ze bieden echt een online autoverzekering aan. Contact via e-mail verloopt heel soepel, er wordt binnen korte tijd gereageerd met een volledig antwoord.

Schade etc kan verder gewoon via Inshared.nl opgegeven worden. Hier ben ik ook goed over te spreken geweest toen ik zelf schade aan mijn auto had. Ik ben niet zo'n fan van telefonisch contact met verzekeraars omdat je dan gehaast wordt. Er is geen bellen aan te pas gekomen. Helemaal super dus!

Uitbetalen ook geen probleem. Mijn ervaring met Inshared is tot nu toe uitstekend.

Ga niet naar Inshared als je veel schadevrije jaren hebt opgebouwd Totaalscore: 4.6
Maandpremie: 6  
Eigen risico: 5  
Dekking: 4  
Klantenservice: 7  
Voorwaarden: 1  
Totaalscore: 4.6
Door Ron op dinsdag 21 april 2015 over InShared Autoverzekering (all risk)

Bij Inshared val je bij 1 schade altijd terug naar 10 schadevrije jaren als je er reeds meer dan 15 hebt opgebouwd. Dit is het gevolg van wijziging van de polisvoorwaarden in december 2014.

Heel zuur als iemand een trekhaak in je auto rijdt en geen briefje achterlaat en je op dat moment bijv. 20 schadevrije jaren hebt opgebouwd. Dan moet je zelf al het eigen risico betalen en krijg je dus als bonus nog eens 10 schadevrije jaren aftrek.

Ter vergelijk: t/m november 2014 viel je maar 3 schadevrije jaren terug bij Inshared.

Snel, gemakkelijk, betrouwbaar Totaalscore: 8.2
Maandpremie: 8  
Eigen risico: 7  
Dekking: 9  
Klantenservice: 9  
Voorwaarden: 8  
Totaalscore: 8.2
Door Ger op woensdag 25 februari 2015 over InShared Autoverzekering (all risk)

Gemakkelijke manier van afsluiten en opzeggen via de website.
Geen papieren gedoe. Nooit iets zoek.
Snelle schadeafhandeling

Autoverzekering Inshared presteert boven verwachting Totaalscore: 8.0
Maandpremie: 8  
Eigen risico: 8  
Dekking: 8  
Klantenservice: 8  
Voorwaarden: 8  
Totaalscore: 8.0
Door Bert op zondag 14 december 2014 over InShared Autoverzekering

Inshared heeft het voor mij altijd goed gedaan. Voor iedereen hebben ze wel een passende autoverzekering, zowel voor WA, beperkt casco als all risk. Binnen beperkt casco is er keuze uit 2 verschillende dekkingen, waarvan er 1 een standaard beperkt casco is en de 2e tussen beperkt casco en all risk zit. Ik had zelf de tussenliggende dekking tot mijn auto te oud werd om hem nog langer zo te verzekeren. Sindsdien heb ik mijn verzekering eenvoudig over kunnen zetten naar WA. Ook met de aanvullende dekking voor 24/7 pechhulp heb ik goede ervaringen. Voor de premie die ik betaal vind ik de producten van Inshared absoluut boven verwachting.

De premie schiet al snel de lucht in Totaalscore: 5.4
Maandpremie: 5  
Eigen risico: 5  
Dekking: 5  
Klantenservice: 7  
Voorwaarden: 5  
Totaalscore: 5.4
Door Janine op zondag 2 november 2014 over InShared Hondenverzekering

Sinds enkele weken aan het oriënteren voor een hondenverzekering voor onze nieuwe aanwinst. Inshared leek op het eerste gezicht veruit de meest aantrekkelijke dierenverzekering te bieden. Iets meer onderzoek later blijkt die 6 euro premie dus alleen te gelden voor kosten als gevolg van een ongeluk, terwijl andere zorg (ziekten etc) aanvullend verzekerd moeten worden voor nog eens bijna 30 euro in de maand extra.

Honden boven de 8 jaar kunnen niet verzekerd worden, ook niet als dat ras een gemiddelde leeftijd bereikt van bijvoorbeeld 14, zoals bij onze oudste hond het geval is.

Katten kunnen tot maximaal 10 jaar verzekerd worden.

Inshared verre van de beste autoverzekeraar Totaalscore: 5.8
Maandpremie: 7  
Eigen risico: 7  
Dekking: 5  
Klantenservice: 5  
Voorwaarden: 5  
Totaalscore: 5.8
Door Cor op zaterdag 25 oktober 2014 over InShared Autoverzekering (WA+)

Voor mensen die denken dat Inshared nou echt de beste autoverzekeraar is, heb ik slecht nieuws. Inshared weet je in het begin aan te trekken door je een lage premie te laten betalen. Wat ze daarbij niet melden is dat de premie jaarlijks hoger zal worden zonder dat de verzekeraar daar een reden voor opgeeft (schadevrije jaren of niet). Ik heb zelf gebruikgemaakt van deze autoverzekering en ken ook anderen die schade hebben gereden met de dekking van Inshared. Dan blijkt al snel dat deze verzekeraar zo goedkoop is omdat het een onvriendelijke en minder dan behulpzame klantenservice heeft – als je deze in eerste instantie ook maar weet te bereiken.

Vrijwel iedereen die ik ken en die ervaring heeft met de klantenservice van deze zogenaamde beste autoverzekeraar, heeft daar wel een of meerdere klachten over. Daarnaast niet te vergeten dat de premie in geen enkel geval ooit werd verlaagd, maar juist altijd werd verhoogd. Veel mensen zijn ondertussen al overgestapt naar een andere autoverzekeraar en zijn daardoor een lagere premie gaan betalen. Nou is het natuurlijk afwachten of die niet dezelfde praktijken gaan gebruiken als Inshared. Het gras ziet er aan de overkant een stuk groener uit in ieder geval!

niet verwerken beeindiging verzekering Totaalscore: 5.4
Maandpremie: 8  
Eigen risico: 8  
Dekking: 7  
Klantenservice: 2  
Voorwaarden: 2  
Totaalscore: 5.4
Door jurgen op woensdag 2 juli 2014 over InShared Autoverzekering (WA+)

verzekering op tijd opgezegd, via de mail en via mijn eigen pagina van inshared. Toch heeft inshared geen tijdige opzegging ontvangen en proberen ze nog een maand premie te innen.
Ik heb gelukkig genoeg bewijs bewaard van mijn opzegging en dus verwacht ik een creditnota. Mijn herhaaldelijk verzoek mij te bellen wordt simpel genegeerd...

Goede verzekering voor mijn dochter (Student) Totaalscore: 8.0
Maandpremie: 8  
Eigen risico: 8  
Dekking: 8  
Klantenservice: 8  
Voorwaarden: 8  
Totaalscore: 8.0
Door Elza op zondag 12 januari 2014 over InShared Inboedelverzekering

Ik heb zeer positieve ervaringen met InShared. Toen mijn dochter op zichzelf ging wonen, zijn we op zoek gegaan naar een goedkope, maar goede inboedelverzekering. Uiteindelijk zijn we via via terecht gekomen bij InShared. Het is heel eenvoudig om alles via het internet te regelen, dit was ook hetgeen wat wij zochten. Met de speciale premies die ze voor studenten hebben is het een hele aantrekkelijke verzekering.

Het afsluiten ging ontzettend snel en we zijn aan de telefoon heel erg prettig geholpen. Nu maar hopen dat mijn dochten de verzekering nooit nodig hoef te hebben! ;-)

Schade is erger geworden Totaalscore: 5.0
Maandpremie: 7  
Eigen risico: 5  
Dekking: 5  
Klantenservice: 3  
Voorwaarden: 5  
Totaalscore: 5.0
Door Daan op vrijdag 27 december 2013 over InShared Inboedelverzekering

Een jaar geleden is er ingebroken in onze woning. Het leek erop dat InShared dit allemaal erg netjes oppakte. Ze konden dit herstellen met hun eigen schadeherstelbedrijven. Het bleek echter dat ze totaal geen grip hadden op deze bedrijven. De schade is er echter niet mee opgelost, maar juist verergerd. Er is verkeerde verf gebruikt, ruiten die niet in de goede maat waren en we hebben tweedehands sloten gekregen waar ze ons de sleutel niet van hebben gegeven (handig!!!) Op deze manier krijg je nou niet echt een veilig gevoel, die deze verzekering wel zou moeten geven.

Je kan dus beter zelf een bedrijf kiezen die je schade oplost en niet een bedrijf waar InShared mee samenwerkt. Ik wil niet langer met deze verzekering samenwerken, daarom ga ik ook op zoek naar een andere goede inboedelverzekering.

Ons pand Verzekeraar.nl
Vergelijk, kies en bespaar
Contact
Over Verzekeraar.nl:
Zij gingen u voor

Aantal vergelijkingen
door bezoekers in de
afgelopen 7 dagen:

16076
Vergelijk op Verzekeraar.nl o.a.: Monuta ANWB Ohra Inshared Centraal Beheer Achmea Unive Hema