iPad actie iPad winnen?
Deel uw ervaring over een verzekeraar en maak kans op een iPad 3!

Deel zelf uw ervaring
InShared

Beoordeling InShared
InShared verzekeringen
Scoort gemiddeld een 6.8 (32 reviews)

Verzekeringen van InShared

Ervaringen met InShared Verzekeringen (32)



Sorteer recensies op:
Premie, service en voorwaarden zijn helemaal top! Totaalscore: 8.4
Maandpremie: 9  
Eigen risico: 8  
Dekking: 7  
Klantenservice: 9  
Voorwaarden: 9  
Totaalscore: 8.4
Door B. Vermeer op donderdag 2 november 2017 over InShared Autoverzekering

Zit al jaren bij Inshared door de lage premie die ze rekenen in combinatie met de prima voorwaarden en service. Een ruime dekking, behalve voor aansprakelijkheid, heb ik met WA niet nodig, een vervangende auto en goede hulpverlening juist weer wel. Dat zit bij Inshared wel goed! En ook geen premieverhoging na schade, iets waar andere autoverzekeraars juist extreem streng in zijn. Kortom, ik heb nog nooit reden gehad om over mijn WA autoverzekering van Inshared te klagen.

Aangeraden kattenverzekering via verschillende fora Totaalscore: 7.0
Maandpremie: 8  
Eigen risico: 6  
Dekking: 7  
Klantenservice: 7  
Voorwaarden: 7  
Totaalscore: 7.0
Door Loes op donderdag 5 oktober 2017 over InShared Kattenverzekering

Via verschillende huisdieren en katten fora werd de kattenverzekering van inshared mij aangeraden.

Wat ik zelf fijn vond aan inshared is dat ik echt met een basisverzekering begon en zelf zus en zo kon toevoegen om mijn kat (Nora, 7) naar eigen wens te verzekeren.

Standaard vallen onderzoek, medicijnen, behandeling en (fysio)therapie na een ongeluk, dierenambulance en inslapen onder de dekking van de inshared kattenverzekering. Extra te verzekeren (tot 50% of 100%) zijn o.a. chemotherapie, echo's, bloed- en urineonderzoek, vaccinatie, gebitsreiniging, crematie na overleden etc.

Ik vind het super dat inshared zoveel opties aanbiedt maar niet opdringt. Ook fijn om te weten dat er verzekeraars zijn die een goed product willen aanbieden voor mensen met een hond of kat, in plaats van zich enkel op zorgverzekeringen en autoverzekeringen te richten.

Goede, betaalbare digitale inboedelverzekering Totaalscore: 7.6
Maandpremie: 7  
Eigen risico: 7  
Dekking: 8  
Klantenservice: 8  
Voorwaarden: 8  
Totaalscore: 7.6
Door Brett op vrijdag 29 september 2017 over InShared Inboedelverzekering

Reden dat ik voor de inboedelverzekering van inshared heb gekozen is dat de voorwaarden en digitale werking mijn voorkeur kregen ten opzichte van de concurrentie.

Voor prijs is inshared niet per se de meest aantrekkelijke inboedelverzekeraar. Het complete plaatje sprak mij echter wel erg aan. Ik wil mijn verzekeringen zoveel mogelijk digitaal kunnen beheren en inshared maakt dat in dit geval goed mogelijk met hun inboedelverzekering.

Een tip die ik mee wil geven is dat je als klant van een verzekeraar en dus ook van inshared moet blijven controleren of je niet goedkoper uit kunt zijn bij een ander of zelfs je huidige verzekeraar. Ik heb meegemaakt dat inshared de maandprijs van de inboedelverzekering had verlaagd maar deze niet automatisch had doorgevoerd voor bestaande klanten. Ik heb hier zelf achteraan moeten mailen. De klantenservice reageerde snel en heeft me daarna ook snel overgezet naar de lagere premie zonder dat ik echt heb hoeven klagen of dreigen met een overstap naar de concurrent.

Hondsberoerde afhandeling van schade. Vermijden als de pest! Totaalscore: 1.4
Maandpremie: 3  
Eigen risico: 1  
Dekking: 1  
Klantenservice: 1  
Voorwaarden: 1  
Totaalscore: 1.4
Door Maarten op vrijdag 23 december 2016 over InShared Woonhuisverzekering

Zelden zo’n beroerde verzekeraar meegemaakt. Zijn erg goed in het digitaal dossier, elk jaar de premie verhogen en geld verdienen over de rug van hun verzekerden heen. Werken samen met HerstelDirect in geval van schade. Mocht dit ooit voorkomen, vermijd deze partij als de pest. Hebben ons letterlijk (!) drie maanden in zowel de regen als de drup laten zitten en komen hun afspraken absoluut niet na. Toen wij van ellende de schade door een andere partij lieten repareren, bleek de originele opgave van SchadeDirect 3,5x ook nog zo hoog te zijn als de herstelkosten bij een echte dakdekker (zo krijg je de kosten en premie inderdaad omhoog). Met een klacht over deze partij en de schade afhandeling wordt niets gedaan.. Uiteindelijk heeft Inshared niets hersteld maar brengt wel 150 euro aan eigen risico in rekening voor het aanmelden van de schade. Doe jezelf een plezier en ga naar een echte verzekeraar, die paar euro besparing zijn de ellende bij schade absoluut niet waard. Ik zet nu alles over.

Tot nu toe uitstekende ervaring met Inshared Totaalscore: 8.0
Maandpremie: 8  
Eigen risico: 8  
Dekking: 8  
Klantenservice: 8  
Voorwaarden: 8  
Totaalscore: 8.0
Door B. van Dijk op woensdag 28 oktober 2015 over InShared Autoverzekering (WA+)

Heel tevreden over Inshared. Ze bieden echt een online autoverzekering aan. Contact via e-mail verloopt heel soepel, er wordt binnen korte tijd gereageerd met een volledig antwoord.

Schade etc kan verder gewoon via Inshared.nl opgegeven worden. Hier ben ik ook goed over te spreken geweest toen ik zelf schade aan mijn auto had. Ik ben niet zo'n fan van telefonisch contact met verzekeraars omdat je dan gehaast wordt. Er is geen bellen aan te pas gekomen. Helemaal super dus!

Uitbetalen ook geen probleem. Mijn ervaring met Inshared is tot nu toe uitstekend.

Ga niet naar Inshared als je veel schadevrije jaren hebt opgebouwd Totaalscore: 4.6
Maandpremie: 6  
Eigen risico: 5  
Dekking: 4  
Klantenservice: 7  
Voorwaarden: 1  
Totaalscore: 4.6
Door Ron op dinsdag 21 april 2015 over InShared Autoverzekering (all risk)

Bij Inshared val je bij 1 schade altijd terug naar 10 schadevrije jaren als je er reeds meer dan 15 hebt opgebouwd. Dit is het gevolg van wijziging van de polisvoorwaarden in december 2014.

Heel zuur als iemand een trekhaak in je auto rijdt en geen briefje achterlaat en je op dat moment bijv. 20 schadevrije jaren hebt opgebouwd. Dan moet je zelf al het eigen risico betalen en krijg je dus als bonus nog eens 10 schadevrije jaren aftrek.

Ter vergelijk: t/m november 2014 viel je maar 3 schadevrije jaren terug bij Inshared.

Snel, gemakkelijk, betrouwbaar Totaalscore: 8.2
Maandpremie: 8  
Eigen risico: 7  
Dekking: 9  
Klantenservice: 9  
Voorwaarden: 8  
Totaalscore: 8.2
Door Ger op woensdag 25 februari 2015 over InShared Autoverzekering (all risk)

Gemakkelijke manier van afsluiten en opzeggen via de website.
Geen papieren gedoe. Nooit iets zoek.
Snelle schadeafhandeling

Autoverzekering Inshared presteert boven verwachting Totaalscore: 8.0
Maandpremie: 8  
Eigen risico: 8  
Dekking: 8  
Klantenservice: 8  
Voorwaarden: 8  
Totaalscore: 8.0
Door Bert op zondag 14 december 2014 over InShared Autoverzekering

Inshared heeft het voor mij altijd goed gedaan. Voor iedereen hebben ze wel een passende autoverzekering, zowel voor WA, beperkt casco als all risk. Binnen beperkt casco is er keuze uit 2 verschillende dekkingen, waarvan er 1 een standaard beperkt casco is en de 2e tussen beperkt casco en all risk zit. Ik had zelf de tussenliggende dekking tot mijn auto te oud werd om hem nog langer zo te verzekeren. Sindsdien heb ik mijn verzekering eenvoudig over kunnen zetten naar WA. Ook met de aanvullende dekking voor 24/7 pechhulp heb ik goede ervaringen. Voor de premie die ik betaal vind ik de producten van Inshared absoluut boven verwachting.

De premie schiet al snel de lucht in Totaalscore: 5.4
Maandpremie: 5  
Eigen risico: 5  
Dekking: 5  
Klantenservice: 7  
Voorwaarden: 5  
Totaalscore: 5.4
Door Janine op zondag 2 november 2014 over InShared Hondenverzekering

Sinds enkele weken aan het oriënteren voor een hondenverzekering voor onze nieuwe aanwinst. Inshared leek op het eerste gezicht veruit de meest aantrekkelijke dierenverzekering te bieden. Iets meer onderzoek later blijkt die 6 euro premie dus alleen te gelden voor kosten als gevolg van een ongeluk, terwijl andere zorg (ziekten etc) aanvullend verzekerd moeten worden voor nog eens bijna 30 euro in de maand extra.

Honden boven de 8 jaar kunnen niet verzekerd worden, ook niet als dat ras een gemiddelde leeftijd bereikt van bijvoorbeeld 14, zoals bij onze oudste hond het geval is.

Katten kunnen tot maximaal 10 jaar verzekerd worden.

Inshared verre van de beste autoverzekeraar Totaalscore: 5.8
Maandpremie: 7  
Eigen risico: 7  
Dekking: 5  
Klantenservice: 5  
Voorwaarden: 5  
Totaalscore: 5.8
Door Cor op zaterdag 25 oktober 2014 over InShared Autoverzekering (WA+)

Voor mensen die denken dat Inshared nou echt de beste autoverzekeraar is, heb ik slecht nieuws. Inshared weet je in het begin aan te trekken door je een lage premie te laten betalen. Wat ze daarbij niet melden is dat de premie jaarlijks hoger zal worden zonder dat de verzekeraar daar een reden voor opgeeft (schadevrije jaren of niet). Ik heb zelf gebruikgemaakt van deze autoverzekering en ken ook anderen die schade hebben gereden met de dekking van Inshared. Dan blijkt al snel dat deze verzekeraar zo goedkoop is omdat het een onvriendelijke en minder dan behulpzame klantenservice heeft – als je deze in eerste instantie ook maar weet te bereiken.

Vrijwel iedereen die ik ken en die ervaring heeft met de klantenservice van deze zogenaamde beste autoverzekeraar, heeft daar wel een of meerdere klachten over. Daarnaast niet te vergeten dat de premie in geen enkel geval ooit werd verlaagd, maar juist altijd werd verhoogd. Veel mensen zijn ondertussen al overgestapt naar een andere autoverzekeraar en zijn daardoor een lagere premie gaan betalen. Nou is het natuurlijk afwachten of die niet dezelfde praktijken gaan gebruiken als Inshared. Het gras ziet er aan de overkant een stuk groener uit in ieder geval!

Ons pand Verzekeraar.nl
Vergelijk, kies en bespaar
Contact
Over Verzekeraar.nl:
Zij gingen u voor

Aantal vergelijkingen
door bezoekers in de
afgelopen 7 dagen:

12533
Vergelijk op Verzekeraar.nl o.a.: Monuta ANWB Ohra Inshared Centraal Beheer Achmea Unive Hema