InShared

Beoordeling InShared
InShared verzekeringen
Scoort gemiddeld een 6.8 (32 reviews)

Verzekeringen van InShared

Ervaringen met InShared Verzekeringen (32)



Sorteer recensies op:
InShared DOE HET NIET!!!! goedkoop is duurkoop!!!! Totaalscore: 4.0
Maandpremie: 7  
Eigen risico: 6  
Dekking: 5  
Klantenservice: 1  
Voorwaarden: 1  
Totaalscore: 4.0
Door Wouter op dinsdag 22 mei 2012 over InShared Autoverzekering (all risk)

Aanmelden gaat prima en dan is inshared super behulpzaam.
Helaas als je schade krijgt, dan is er wat minder hulp. Telefonisch kunnen/willen ze je niet helpen en op emails reageren ze niet (zelfs geen in behandeling of een simple we hebben uw email ontvangen)

Ik ben al twee manden bezig met een hele simple schade aan de auto door inbraak.

Ik raad iedereen aan om GEEN verzekering bij inshared te nemen.

De maandkosten zijn dan wel laag, maar bij schade krijg je er wel een gratis dagtaak bij!

Overstappen naar Inshared autoverzekering verliep soepel Totaalscore: 7.0
Maandpremie: 8  
Eigen risico: 8  
Dekking: 8  
Klantenservice: 3  
Voorwaarden: 8  
Totaalscore: 7.0
Door O.M.S. op dinsdag 15 mei 2012 over InShared Autoverzekering

Nav de reclames op tv besloten om de overstap te maken van delta naar inshared autoverzekering. De premie verschillen zijn erg groot en heb het niet breed dus proberen maar.
Heb gemaild en toen ik vertelde over te willen stappen hebben ze me goed geholpen.
Was snel geregeld en zit wel geod dachjt ik.
Toen heb ik schade gereden, iemand reed achterop mijn auto. Kan gebeuren. Bellen naar de klantenservice van inshared kan helaas niet, een groot nadeel!!
Heb moeten mailen voor de schade aan mijn auto, helaas geen reactie na meedere keren mailen.
Zit nu maar te wachten, heb geen idee wat er verder gaat gebeuren.

Volgende keer betaal ik wel gewoon weer iets meer premie voor mijn autoverzekering en een betere service.

Geen bonus/malus/premieverhoging bij inshared Totaalscore: 8.8
Maandpremie: 9  
Eigen risico: 8  
Dekking: 9  
Klantenservice: 9  
Voorwaarden: 9  
Totaalscore: 8.8
Door V.o op woensdag 18 april 2012 over InShared Motorverzekering

Deze motorverzekering is de beste. Je hebt nooit premieverlaging als je schade rijdt.
Ook kan je de schadevrije jaren van je auto meenemen zodat je premie heel laag is.
Hoe ouder je wordt, hoe goedkoper het is.
Geen contract, kan je altijd per dag opzeggen.

Ps: ik werk niet voor inshared

Over mijn Opstal en Inboedelverzekering bij Inshared Totaalscore: 7.4
Maandpremie: 8  
Eigen risico: 7  
Dekking: 8  
Klantenservice: 7  
Voorwaarden: 7  
Totaalscore: 7.4
Door Marc-Marie op woensdag 18 april 2012 over InShared Inboedelverzekering

Mijn ervaring met Inshared is positief. Het gaat over de opstal en inboedelverzekering. Ik had telefonisch wat informatie vergaard en ben daarna naar de site gesurft voor het afsluiten. Overigens wou de mevrouw aan de telefoon me bijstaan tijdens het afsluiten maar dat leek me niet nodig.

De opstal en inboedelverzekering vallen onder het woonverzekeringen pakket. Als je dat combineert krijg je korting! Dus je kan beter meerdere verzekeringen bij één verzekeraar hebben. Bij Inshared is de dekking ook goed (bv ruiten zijn ook via de inboedelverzekering verzekerd, dat is vaak bij andere niet zo). Als je je huis hebt beveiligd (wat bij mij zo is) krijg je nogmaals korting, en dat krijg je al als je rookmelders hebt / inbraak sensor, niks bijzonders dus.

Al met al een dikke plus voor Inshared. En dat zeg ik net snel over een verzekeraar!

Goedkoopste overlijdensrisicoverzekering bij Inshared Totaalscore: 7.0
Maandpremie: 7  
Eigen risico: 7  
Dekking: 7  
Klantenservice: 7  
Voorwaarden: 7  
Totaalscore: 7.0
Door Bryan C.j. op woensdag 28 maart 2012 over InShared Overlijdensrisicoverzekering

Zit met al mijn verzekeringen bij Inshared. Wat maakt de overlijdensrisicoverzekering van Inshared goed? Het is de goedkoopste verzekering die ik kon vinden. Daarnaast zijn de voorwaarden en dekking ook in orde (zijn ruimer dan andere verzekeraars).

Je moet voor je een overlijdensrisicoverzekering afsluit je er wel in verdiepen want het is best een ingewikkeld product (vind ik dan). Je kan het ook combineren met een rechtsbijstand en ongevallenverzekering geloof ik.

Naja gewoon even goed alles doorlezen, maar voor de goedkoopste moet je in ieder geval bij Inshared zijn.

Oneerlijke communicatie en absurde premieverhoging. Totaalscore: 4.4
Maandpremie: 3  
Eigen risico: 6  
Dekking: 6  
Klantenservice: 1  
Voorwaarden: 6  
Totaalscore: 4.4
Door JBCA Munnink op zaterdag 7 januari 2012 over InShared Autoverzekering

Per 25 december is mijn premie voor de autoverzekering met 15,1 % gestegen.
Inshared wil niet vertellen waarom mijn premie zo hoog is gestegen.
Heb al ruim 20 jaar geen schade gedeclareerd, dus dat kan het niet zijn.
Telkens krijg ik weer een standaard flutverhaal als ik een mail stuur, dus communicatie bij Inshared is ook bij lange na niet eerlijk!!
Deze stijging van 15,1 % is ver boven het landelijke gemiddelde en dat is geheel tegen de slogan van Inshared(We all benefit).
Het nadeel van het ontbreken van een bonus-malus-regeling is dat alle schades die de verzekerden maken, worden verrekend in de premie van alle verzekerden, ook de veilige rijders, zodat een bonus-malusregeling toch uiteindelijk goedkoper en eerlijker is.
Inshared is op dit moment bij lange na NIET de goedkoopste verzekeraar, dus let goed op de premiehoogte van Inshared en vergelljk goed de premiehoogtes en voorwaarden!
Gaarne reactie van Inshared-klanten die dezelfde absurde premieverhoging voor de kiezen hebben gekregen.

Afgewezen door Inshared zonder duidelijke reden Totaalscore: 4.0
Maandpremie: 4  
Eigen risico: 4  
Dekking: 4  
Klantenservice: 4  
Voorwaarden: 4  
Totaalscore: 4.0
Door Anoniem op maandag 12 december 2011 over InShared Autoverzekering

Met de beoordeling dat het "weinig moeite" zou kosten om een autoverzekering bij Inshared af te sluiten kan ik het niet eens zijn.

Voor zover ik weet moet het de bedoeling zijn om in een paar stappen online de autoverzekering van Inshared af te kunnen sluiten. Elke keer dat ik het probeer, krijg ik de melding dat ik onverzekerbaar ben.

???

Heb 1 keer gebeld met Inshared. Mevrouw zou mij terugbellen met een antwoord op mijn "rare en zeldzame vraag". Dat is nu al enkele weken geleden. En wat blijkt?? Ik ben verre van de enige die afgewezen werd dus zo zeldzaam zal mijn vraag helemaal niet zijn geweest.

Goede premie én goede voorwaarden voor deze motorverzekering Totaalscore: 7.6
Maandpremie: 8  
Eigen risico: 8  
Dekking: 7  
Klantenservice: 7  
Voorwaarden: 8  
Totaalscore: 7.6
Door Brinkmans op zaterdag 10 december 2011 over InShared Motorverzekering

Toen het in 2011 weer tijd werd om de motor uit de schuur te halen hebben we na jaren een liefdes/haat relatie te hebben gehad met onze oude verzekeraar, gekeken naar een betere en goedkopere motorverzekering. Het duurde niet lang voordat we de qua voorwaarden betere en in verhouding veel goedkopere Inshared tegenkwamen. Wij waren eerst ook sceptisch, hoe kan de premie meerdere euro's lager zijn én de voorwaarden stukken beter zijn? Meestal is het het een of het ander. We lazen gelijk ervaringen met Inshared die positief van aard waren en na ruim een half jaar onze motorverzekeringen naar Inshared te hebben verhuisd hebben wij er ook helemaal geen spijt van.

Weinig moeite voor een goedkope autoverzekering Totaalscore: 7.4
Maandpremie: 8  
Eigen risico: 8  
Dekking: 7  
Klantenservice: 7  
Voorwaarden: 7  
Totaalscore: 7.4
Door Frida op zaterdag 26 november 2011 over InShared Autoverzekering

Sinds ik een autoverzekering bij Inshared heb ben ik een stuk goedkoper uit dan ik ooit eerder geweest ben. En het mooie is nog wel dat ik daar helemaal geen moeite voor heb hoeven doen. Het afsluiten van de autoverzekering loopt gewoon via het internet, zelfs de groene kaart werd per email naar me toegestuurd zodat ik die kon uitprinten indien ik dat wilde. Ik vind Inshared zeker een aanrader want ik bespaar flink zonder dat ik daarvoor in heb hoeven leveren.

Beloningspunten en jaarbeloning bij Inshared Totaalscore: 7.4
Maandpremie: 8  
Eigen risico: 7  
Dekking: 8  
Klantenservice: 7  
Voorwaarden: 7  
Totaalscore: 7.4
Door H. Derksen op zondag 20 november 2011 over InShared Inboedelverzekering

Wegens de beloningspunten en jaarbeloning werd de inboedelverzekering van Inshared direct interessant. Het werkt heel simpel en logisch; apparatuur dat de kans op (grotere) schade beperkt, levert beloningspunten op. De beloningspunten worden aan het eind van het jaar opgeteld en omgezet in een jaarbeloning. Met voldoende schadebeperkende middelen krijg je aan het eind van het jaar makkelijk een maand gratis.

Nadeel van de woonverzekering van Inshared gecombineerd met de beloningspunten, is dat als er schade gemeld wordt, alle beloningspunten ook weer afgenomen worden. Dit klopt in mijn ogen niet helemaal. Wel blijft het interessant, want er zijn genoeg jaren waar helemaal geen schade geclaimd hoeft te worden en er dus een teruggave zal zijn.

Ons pand Verzekeraar.nl
Vergelijk, kies en bespaar
Contact
Over Verzekeraar.nl:
Zij gingen u voor

Aantal vergelijkingen
door bezoekers in de
afgelopen 7 dagen:

12422
Vergelijk op Verzekeraar.nl o.a.: Monuta ANWB Ohra Inshared Centraal Beheer Achmea Unive Hema