Vergelijk 397 verzekeringen van 80 verzekeraars, 100% onafhankelijk!

InShared

Informatie over InShared Verzekeringen

Klantenservice, telefoonnummers, adressen, schade melden, declareren en andere informatie over InShared

iPad actie iPad winnen?
Deel uw ervaring over een verzekeraar en maak automatisch kans op een iPad 3!

Deel zelf uw ervaring
Gegevens InShared

Bezoek de website


Klantenservice InSharedInShared
Postbus 408
3830 AL Leusden

Zakelijke gegevens
  • KvK-nummer:
    08053410
  • AFM-nummer:
    12000606
  • BTW-nummer:
    NL819990036B01
Doelgroep van InShared

InShared is er niet voor iedereen. De verzekeraar richt zich vooral op de mensen met weinig schade. Op deze manier maakt InShared het verzekeren eerlijker. Iemand die weinig schade heeft, dient volgens InShared namelijk niet te betalen voor de paar rotte appels die maar raak declareren. InShared is er daardoor voor iedereen die op een verstandige manier in het leven staat en voorzicht omgaat met zijn of haar spullen en, misschien nog wel belangrijker, de spullen van anderen. Op deze manier betaal je niet voor de schade van anderen en betaal je een eerlijke prijs voor je verzekering.

Prijzen / premie's van InShared

InShared biedt een lage prijs voor haar klanten. Ze hebben een aantal manier gevonden om de prijs zo laag mogelijk te houden zonder in te leveren aan kwaliteit. Zo heeft InShared geen callcenter en duur kantoor omdat alles online geregeld wordt. Daarnaast heeft het een aantal grote partners die de schade afhandelen, wat goedkoper is dan dit allemaal zelf te doen en te ontwikkelen.

Waarom kiezen klanten voor InShared?

InShared doet alles digitaal. Dit is volledig in lijn met de ontwikkeling van de huidige generatie. Vrienden worden online gemaakt, bankieren wordt zelf achter de computer gedaan en nu kan de verzekering dus ook volledig online geregeld worden. De communicatie verloopt hierdoor ook een stuk makkelijker. Een simpel mailtje is voldoende om in contact te komen met de verzekeraar. Dit scheelt een hoop papier. Op die manier hoef je nooit meer door die uitgebreide papierwinkel op zolder waar je toch nooit wat terug vindt, gewoon even online kijken is voldoende.
Daarnaast is er natuurlijk de combinatie tussen InShared en de grote spelers in de verzekeringswereld. Bouwend op deze ervaring kan InShared een zeer gedegen service bieden zonder daar ook de hoofdprijs voor te hoeven vragen. De internationale spelers bieden voor klanten van InShared daarnaast een wereldwijde dekking in maar liefst 25 landen.
Ten derde is transparantie bij InShared het codewoord. Ze laten open en bloot zien hoeveel ze hebben ontvangen aan premie, hoeveel er nodig was voor de uitkering van schade en wat de bedrijfsvoering heeft gekost. Er blijft dan natuurlijk een gedeelte winst over, wat InShared weer teruggeeft aan de klanten. Hiermee houdt InShared het netjes en eerlijk, iets wat veel andere verzekeraars niet of nauwelijks doen.

Ons pand Verzekeraar.nl
Vergelijk, kies en bespaar
Contact
Over Verzekeraar.nl:
Zij gingen u voor

Aantal vergelijkingen
door bezoekers in de
afgelopen 7 dagen:

13207
Vergelijk op Verzekeraar.nl o.a.: Monuta ANWB Ohra Inshared Centraal Beheer Achmea Unive Hema