Vergelijk 397 verzekeringen van 80 verzekeraars, 100% onafhankelijk!

Just

Informatie over Just Verzekeringen

Klantenservice, telefoonnummers, adressen, schade melden, declareren en andere informatie over Just

iPad actie iPad winnen?
Deel uw ervaring over een verzekeraar en maak automatisch kans op een iPad 3!

Deel zelf uw ervaring
Gegevens Just

Bezoek de website


Klantenservice Just
013-5938400 (Lokaal tarief)


Beschikbaarheid klantenservice
Op werkdagen bereiken van 8:30 t/m 17:30 uur.

Doelgroep van Just

De doelgroep van Just bestaat uit jongeren. Meer specifiek richt de verzekeraar zich graag op jongeren die een goede verzekering af willen sluiten, maar daarbij niet teveel willen betalen. Jongeren maken over het algemeen maar weinig gebruik van de zorg, waardoor het niet nodig is om de hoofdprijs te betalen voor de verzekering. In plaats daarvan kiest Just ervoor om de zaken in het pakket te stoppen waar jongeren echt wat aan hebben, zoals de vergoeding van condooms. Dit is iets waar jongeren natuurlijk wel wat aan hebben, waardoor het prettig is dat die netjes vergoed worden. Aan de andere kant is het bij Just mogelijk om een aantal zaken online te regelen, waardoor je daar verder geen omkijken meer naar hebt. Zo kost het relatief weinig tijd en moeite om de zaken te regelen, zodat je verzekering nog maar om relatief weinig aandacht vraagt.

Prijzen / premie's van Just

De premies van Just zijn erg scherp. Dit komt onder andere door het feit dat de verzekeraar zoveel mogelijk via het internet probeert te regelen, waardoor het niet nodig is om een hoop kosten te maken. In plaats daarvan zorgt men ervoor dat je zelf een hoop kunt regelen. Daarnaast zorgt Just er aan de hand van een aantrekkelijk pakket voor dat je als jongere goed verzekerd bent, maar alleen tegen zaken waar je ook daadwerkelijk mee te maken kan krijgen. De meeste jongeren maken op een andere manier gebruik van de zorg als ouderen, waardoor het pakket er natuurlijk anders uit dient te zien. Just zorgt hier goed voor, waardoor ze de mogelijkheid hebben om te besparen op een aantal kosten. Zo is het pakket aan de ene kant uitgebreid genoeg, maar betaal je er toch een scherpe premie voor.

Waarom kiezen klanten voor Just?

Just is natuurlijk vooral aantrekkelijk vanwege het feit dat de premie zo scherp is, maar aan de andere kant ook vanwege de mogelijkheid om de diverse zaken online te regelen. Bovendien is het natuurlijk prettig dat de verzekeraar zich specifiek richt op jongeren. Als jongere weet je op die manier zeker dat men er alles aan doet om het pakket zo aantrekkelijk mogelijk voor je in te richten. Zo weet je in ieder geval zeker dat er geen onnodige zaken in het pakket zullen zitten, waardoor je niet teveel betaalt. Just is zo op een aantal verschillende manieren heel aantrekkelijk, waardoor het verstandig is deze aanbieder in ieder geval mee te nemen in je vergelijking.

Ons pand Verzekeraar.nl
Vergelijk, kies en bespaar
Contact
Over Verzekeraar.nl:
Zij gingen u voor

Aantal vergelijkingen
door bezoekers in de
afgelopen 7 dagen:

13280
Vergelijk op Verzekeraar.nl o.a.: Monuta ANWB Ohra Inshared Centraal Beheer Achmea Unive Hema