Vergelijk 397 verzekeringen van 80 verzekeraars, 100% onafhankelijk!

Monuta

Informatie over Monuta Verzekeringen

Klantenservice, telefoonnummers, adressen, schade melden, declareren en andere informatie over Monuta

iPad actie iPad winnen?
Deel uw ervaring over een verzekeraar en maak automatisch kans op een iPad 3!

Deel zelf uw ervaring
Gegevens Monuta

Bezoek de website


Klantenservice Monuta
0800 - 022 22 92 (Gratis)
055-5391491 (fax)

Beschikbaarheid klantenservice
Op werkdagen van 08.00 tot 21.00 uur.

Monuta
Postbus 20
7300 AA Apeldoorn

Bezoekadres:
Schumanpark 11
7336 AM Apeldoorn

Zakelijke gegevens
  • KvK-nummer:
    08054732
  • AFM-nummer:
    12000407
Doelgroep van Monuta

De doelgroep van Monuta verzekeringen bestaat natuurlijk voornamelijk uit mensen die een uitvaartverzekering af willen sluiten. Monuta gaat echter verder dan dat, want er wordt ook informatie geboden over de rouwverwerking en bijvoorbeeld de steun die iemand heeft aan een kaartje. Wat dat betreft bestaat de doelgroep van Monuta verzekeringen veel meer uit mensen die het geheel graag zo goed mogelijk geregeld zien, zonder er zelf veel omkijken naar te hebben. Wanneer er iemand komt te overlijden vinden veel mensen het minder prettig om zakelijke zaken af te moeten wikkelen. Met name de mensen die daar op dat moment weinig zin in hebben zijn aan het goede adres bij Monuta verzekeringen.

Prijzen / premie's van Monuta

De prijzen en premies van Monuta verzekeringen zijn niet de laagste die er te vinden zijn. Dat heeft met name te maken met het feit dat het gaat om verzekeringsproducten die op een uitgebreide manier zijn opgezet. Zo wordt er rondom de uitvaart voldoende geregeld om het tot een mooie plechtigheid te maken. Wat dat betreft ligt de premie bij Monuta verzekeringen aan de hoge kant, maar krijg je er aan de andere kant dan ook een uitvaart voor terug die op een heel goede manier in elkaar zit. Zo kost het meer om deze verzekering af te sluiten, maar zorgt het er aan de andere kant niet voor dat de verhouding tussen de prijs en de kwaliteit uit balans raakt. Het is dan ook niet vreemd dat veel mensen er graag voor kiezen om hun uitvaartverzekering bij Monuta verzekeringen af te sluiten en deze partij ook als uitvaartverzorger te kiezen.

Waarom kiezen klanten voor Monuta?

Monuta verzekeringen heeft een uitgebreide ervaring op dit gebied en weet zo als geen ander wat er geregeld dient te worden tijdens een uitvaart. Het is alleen om die reden natuurlijk al prettig om hier een uitvaartverzekering af te sluiten, aangezien dat betekent dat je er zelf verder geen omkijken naar zal hebben. In het geval van overlijden komt dit voordeel natuurlijk vooral terecht bij de nabestaanden, maar het is wel interessant om daar zelf voor te zorgen. Daarnaast is de uitgebreide dienstverlening van Monuta verzekeringen een erg interessant voordeel, aangezien dit ervoor zorgt dat de uitvaart ook daadwerkelijk een mooi afscheid zal worden. Zo zorgt Monuta verzekeringen ervoor dat je nabestaanden op een mooie manier afscheid van je kunnen nemen, zonder dat ze er zelf veel voor hoeven te rekenen.

Ons pand Verzekeraar.nl
Vergelijk, kies en bespaar
Contact
Over Verzekeraar.nl:
Zij gingen u voor

Aantal vergelijkingen
door bezoekers in de
afgelopen 7 dagen:

13207
Vergelijk op Verzekeraar.nl o.a.: Monuta ANWB Ohra Inshared Centraal Beheer Achmea Unive Hema