OHRA

Informatie over OHRA Verzekeringen

Klantenservice, telefoonnummers, adressen, schade melden, declareren en andere informatie over OHRA

iPad actie iPad winnen?
Deel uw ervaring over een verzekeraar en maak automatisch kans op een iPad 3!

Deel zelf uw ervaring
Gegevens OHRA

Bezoek de website


Klantenservice OHRA
026-4004040 (Lokaal tarief)
026-4009508 (fax)

Beschikbaarheid klantenservice
Op werkdagen van 8.00 tot 21.00 uur en op zaterdag van 9.00 tot 15.00 uur.

OHRA
Postbus 40000
6803 GA Arnhem

Bezoekadres:
Rijksweg West 2
6842 BD Arnhem

Zakelijke gegevens
  • KvK-nummer:
    33052073
  • AFM-nummer:
    12000463
  • BTW-nummer:
    NL001663732B01
Doelgroep van OHRA

OHRA is er voor iedereen die graag veel mogelijkheden heeft om in contact te komen met de verzekeraar. OHRA is 24 uur per dag bereikbaar via de post, de telefoon en op internet. De meeste verzekeringen zijn dan ook 24 uur per dag af te sluiten. OHRA richt zich daarmee op de klanten die geen zin hebben om binnen kantooruren naar de verzekering te kijken en hun zaken te regelen. OHRA biedt een zeer hoge servicegraad en probeert altijd bereikbaar te zijn voor haar klanten. Bereikbaarheid is het toverwoord bij OHRA wat natuurlijk ook terugkomt in de eerder genoemde principes. OHRA maakt het simpel, begrijpt je als klant en zorgt dat je bespaart op de uitgaven.

Prijzen / premie's van OHRA

OHRA levert een uitgebreide service door altijd bereikbaar te zijn. Hierdoor is het niet mogelijk om de goedkoopste verzekeraar te zijn. OHRA is zeker niet duur, maar de echte prijsvechters laten OHRA wel degelijk achter zich. Aan de andere kant krijg je er natuurlijk ook een hoop voor terug. Het is prettig om gewoon even iemand aan de lijn te krijgen wanneer je met een probleem zit in plaats van dit zelf uit te moeten gaan zoeken op een website die misschien niet altijd even duidelijk is. OHRA biedt altijd een luisterend oor en daardoor is de premie niet de laagste in Nederland. Toch valt OHRA in te delen in het goedkopere segment en zijn ze zeker niet duur.

Waarom kiezen klanten voor OHRA?

Zoals al even aangeven staat OHRA voor bereikbaarheid. Waar andere verzekeraars zich nog wel eens houden aan kantooruren, probeert OHRA 24 uur per dag bereikbaar te zijn. Daarnaast stopt dit niet bij een website waar je 24 uur per dag op kunt kijken, maar je kunt ook de gehele dag een verzekering afsluiten of de helpdesk bellen. Hierin onderscheidt OHRA zich duidelijk van de concurrentie. Waar veel jonge initiatieven alleen op internet altijd bereikbaar zijn, is OHRA dit ook via de telefoon. Het is voor veel mensen belangrijk om even iemand te kunnen spreken om zo ook daadwerkelijk een bevestigend geluid aan de andere kant te horen. Daarnaast is het natuurlijk erg prettig om even iemand te spreken die je vraag kan behandelen of je wellicht direct antwoord kan geven. Dit komt de service en snelheid altijd ten goede.

Ons pand Verzekeraar.nl
Vergelijk, kies en bespaar
Contact
Over Verzekeraar.nl:
Zij gingen u voor

Aantal vergelijkingen
door bezoekers in de
afgelopen 7 dagen:

15868
Vergelijk op Verzekeraar.nl o.a.: Monuta ANWB Ohra Inshared Centraal Beheer Achmea Unive Hema