Vergelijk 400 verzekeringen van 80 verzekeraars, 100% onafhankelijk!

ONVZ

Informatie over ONVZ Verzekeringen

Klantenservice, telefoonnummers, adressen, schade melden, declareren en andere informatie over ONVZ

iPad actie iPad winnen?
Deel uw ervaring over een verzekeraar en maak automatisch kans op een iPad 3!

Deel zelf uw ervaring
Gegevens ONVZ

Bezoek de website


Klantenservice ONVZ
+31 (0)30 - 639 62 22
+31 (0)30 - 635 12 75 (fax)


Beschikbaarheid klantenservice
Ma-vrij08:30 - 21:00 uur.

ONVZ
Postbus 392
3990 GD Houten

Bezoekadres:
De Molen 66
3995 AX Houten

Zakelijke gegevens
  • KvK-nummer:
    30135168
  • AFM-nummer:
    12000633
Doelgroep van ONVZ

De doelgroep van ONVZ is ontzettend breed, aangezien het een verzekeraar is die zich op in principe iedereen in Nederland richt. De doelgroep bestaat daarbij uit particulieren, maar ook uit ZZP’ers en grote multinationals. Door iedereen in Nederland aan te spreken kan men zich profileren als een van de grote verzekeraars van Nederland, om er op die manier voor te zorgen dat de prijzen en premies zo scherp mogelijk kunnen worden berekend. Men heeft er een hart voor mensen, waardoor ONVZ er is voor iedereen die er graag voor zorgt dat de zorg op een uitstekende manier geregeld is.

Prijzen / premie's van ONVZ

De prijzen en premies van ONVZ zijn niet de laagste van Nederland, maar zijn aan de andere kant wel scherp in verhouding tot de kwaliteit die men levert. Een goede zorg staat hier altijd voorop, waardoor u als klant als het ware krijgt waarvoor u betaalt. De kosten liggen wat hoger, maar dat zorgt er aan de andere kant ook voor dat u goede zorg ontvangt op het moment dat er een keer wat aan de hand is. De hogere kosten van ONVZ komen vooral voort uit het feit dat men persoonlijk contact hoog in het vaandel heeft staan en daarbij kiest voor een kundige aanpak.

Waarom kiezen klanten voor ONVZ?

Klanten kiezen met name vanwege de hoge kwaliteit van de zorg voor ONVZ. Het is daarmee vooral een keuze voor de zorg die er goed is, in plaats van de premie die er aan de andere kant erg laag is. De klanten die op zoek zijn naar de best mogelijke zorg doen er goed aan om deze verzekeraar in ieder geval mee te nemen in hun vergelijking. ONVZ weet er door middel van de uitstekende verhouding tussen de prijs en de kwaliteit voor te zorgen dat veel klanten zich aangesproken voelen tot de verzekeraar.

Ons pand Verzekeraar.nl
Vergelijk, kies en bespaar
Contact
Over Verzekeraar.nl:
Zij gingen u voor

Aantal vergelijkingen
door bezoekers in de
afgelopen 7 dagen:

17743
Vergelijk op Verzekeraar.nl o.a.: Monuta ANWB Ohra Inshared Centraal Beheer Achmea Unive Hema