ONVZ Verzekeringen

ONVZ Verzekeringen

Voor uw zorgverzekeringen

Informatie over ONVZ Verzekeringen

ONVZ bestaat al 75 jaar als zorgverzekeraar en kan op die manier terugkijken op een enorm uitgebreide ervaring. Men zorgt er graag voor dat verzekerden vrije en bewuste keuzes kunnen maken, met name op het gebied van de zorg. Het is de deskundigheid van de verzekeraar die ervoor zorgt dat de juiste keuzes beschikbaar komen. Uiteraard probeert ONVZ er daarnaast voor te zorgen dat er persoonlijke hulp geboden wordt wanneer verzekerden daar op welke manier dan ook om vragen.

Bezoek de website


ONVZ Levensverzekeringen
Uitgebreide zorgverzekering met kortingen en optimale keus Totaalscore: 8.4
Maandpremie: 7  
Eigen risico: 8  
Dekking: 9  
Klantenservice: 9  
Voorwaarden: 9  
Totaalscore: 8.4
Door Jantien gld op donderdag 2 november 2017 over ONVZ Zorgverzekering

Voor een ietwat duurdere verzekering vind ik de zorgverzekering van ONVZ zeker die paar extra euro's waard. De verzekering hoeft echter helemaal niet zoveel duurder te zijn door de verschillende collectieve kortingen die ONVZ aanbiedt (Ledencollectief: 3% korting op basisverzekering / 7% op aanvullende dekkingen, ZZP Collectief: 8% korting op basisverzekering / 10% op aanvullende dekkingen, Fit Collectief: 8% korting op basisverzekering / 10% op aanvullende dekkingen, en het Werkgevers Collectief). De 3% korting is standaard actief, tenzij je een ander collectief opgeeft. Dat haalt de premie al naar beneden van 119,50€ naar 115,91€. Verder betaal ik per kwartaal wat een besparing van 12,50€ per keer oplevert, op jaarbasis dus 50€.

De kortingen zijn allemaal heel leuk en aardig, echter zegt dat nog niets over de kwaliteit van ONVZ als zorgverzekeraar. Hier vind ik zelf dat de verzekeraar duidelijk een beter cijfer verdient dan andere restitutie zorgverzekeraars, en ik stapte vrijwel jaarlijks over wegens ontevredenheid. Er is optimaal keus m.b.t. optionele dekkingen (met minimaal 7% korting) en ook de informativiteit en klantgerichtheid zijn zoveel beter dan de concurrent, dat ik er geen problemen mee heb om ONVZ een aanrader te noemen voor een goede restitutieverzekering. Ik hoop van harte dat de kosten in 2018 niet de pan uit rijzen zodat ik alsnog over zou moeten stappen, ik ben namelijk volkomen tevreden waar ik nu zit.

Veel aanvullende opties voor de basisverzekering Totaalscore: 7.0
Maandpremie: 7  
Eigen risico: 7  
Dekking: 7  
Klantenservice: 7  
Voorwaarden: 7  
Totaalscore: 7.0
Door Petra op maandag 14 december 2015 over ONVZ Zorgverzekering

Als restitutie verzekeraar is onvz geschikt voor mensen die op zoek zijn naar vrije zorgkeuze, dan ligt natuurlijk wel de maandpremie wat hoger als je die met natura verzekeraars gaat vergelijken. Wat ik zelf bovendien erg fijn vind aan onvz is dat de website echt super informatief is zonder dat ik te diep hoef te zoeken in de voorwaarden en kleine lettertjes. Ik kon zo'n beetje alle informatie vinden op slechts 1 pagina. Een ander voordeel aan onvz vind ik dat ze veel aanvullende opties aanbieden. Hoe meer keus op dit gebied hoe groter de kans dat ik niet hoef te betalen voor iets overbodigs. Het kan altijd beter al vind ik persoonlijk dat onvz een groot aanbod aanbiedt tegen scherpe prijzen.

Kan beter met name aanvragen voor behandeling buitenland Totaalscore: 6.6
Maandpremie: 7  
Eigen risico: 7  
Dekking: 8  
Klantenservice: 6  
Voorwaarden: 5  
Totaalscore: 6.6
Door Pieternel op woensdag 20 februari 2013 over ONVZ Zorgverzekering

Het is erg anoniem, wanneer je een ingewikkelde vraag hebt kan je te maken krijgen met verschillende personen ,die allemaal een andere visie hebben en ook weer iets anders opschrijven in je dossier. En zo kom je er nooit uit. Doen erg moeilijk over behandelingen in buitenland...terwijl je daar gewoon recht op hebt vlg Europees recht.
Wat ze het ene jaar wel vergoeden is het volgende jaar totaal anders.omdat toevallig iemand anders je declaratie beoordeelt...
Goedgekeurde Declaraties worden over het algemeen vlot uitgevoerd.

Beoordeling ONVZ Verzekeringen
Maandpremie: 7.2  
Eigen risico: 7.9  
Dekking: 8.0  
Klantenservice: 7.9  
Voorwaarden: 7.7  
Totaalscore: 7.6
Er zijn nog geen ervaringen geplaatst over ONVZ verzekeringen
Nieuws
 
Ons pand Verzekeraar.nl
Vergelijk, kies en bespaar
Contact
Over Verzekeraar.nl:
Zij gingen u voor

Aantal vergelijkingen
door bezoekers in de
afgelopen 7 dagen:

17404
Vergelijk op Verzekeraar.nl o.a.: Monuta ANWB Ohra Inshared Centraal Beheer Achmea Unive Hema