Vergelijk 397 verzekeringen van 80 verzekeraars, 100% onafhankelijk!

Petplan

Informatie over Petplan Verzekeringen

Klantenservice, telefoonnummers, adressen, schade melden, declareren en andere informatie over Petplan

iPad actie iPad winnen?
Deel uw ervaring over een verzekeraar en maak automatisch kans op een iPad 3!

Deel zelf uw ervaring
Gegevens Petplan

Bezoek de website


Klantenservice Petplan
0900-7387526 (€ 0,10 p/m)


Beschikbaarheid klantenservice
Op werkdagen van 08.00 -17.30 uur.

Petplan
Postbus 20746
1001 NS Amsterdam

Bezoekadres:
Gatwickstraat 9
1043 GL Amsterdam

Zakelijke gegevens
  • KvK-nummer:
    17189169
  • AFM-nummer:
    12003892
Doelgroep van Petplan

Petplan is er voor iedereen die een hond, kat of konijn heeft en deze graag wil verzekeren. Uit onderzoek is gebleken dat een zeer groot van de baasjes de best mogelijke zorg voor zijn of haar huisdier wil en Petplan kan je daarbij helpen. Door te kiezen voor een verzekering van Petplan weet je zeker dat je huisdier helemaal niets te kort zal komen en altijd de best mogelijke zorg zal krijgen. Geef je dus echt om je huisdier, dan is een verzekering van Petplan zeker wat voor jou.

Prijzen / premie's van Petplan

Service is een van de speerpunten van Petplan en een vlotte afhandeling is dan ook waar Petplan naar streeft. De prijs van een verzekering bij Petplan is daardoor niet de laagste, maar de iets hogere premie is het zeker waard. Uiteraard zal Petplan namelijk altijd zeer klantvriendelijk te werk gaan en er alles aan doen je huisdier de best mogelijke zorg te kunnen bieden. Uiteindelijk hebben alle medewerkers van Petplan zelf ook huisdieren en weten ze dus heel goed wat er in uw omgaat. Je wordt daardoor bij Petplan altijd door iemand geholpen die hetzelfde al eens meegemaakt heeft of zich in ieder geval in kan beelden dat hij of zij hetzelfde meemaakt.

Waarom kiezen klanten voor Petplan?

Allereerst onderscheidt Petplan zich van andere verzekeraars door volledig te zijn gespecialiseerd op huisdieren. Anders dan veel andere verzekeraars houdt Petplan zich uitsluitend met huisdieren bezig en niet met allerlei andere verzekeringen. Hierdoor kan Petplan zich volledig focussen op de best mogelijke zorg voor je huisdier en worden ze nergens door afgeleid.
Een tweede voordeel is het personeel van Petplan. Ze nemen bij Petplan namelijk niet zomaar iedereen aan. Als je bij Petplan wilt komen werken moet je uiteraard goed binnen het bedrijf en het team passen, maar daarnaast is het absoluut een pre wanneer je een achtergrond hebt in de diergeneeskunde. Op deze manier weten de mensen van Petplan dus heel erg goed wat er speelt en wat je doormaakt wanneer je hond, kat of konijn iets overkomt. Petplan zal hierdoor de juiste service kunnen leveren en zorgen voor een goede afhandeling om zo je huisdier weer snel gezond bij je op schoot te laten zitten. Petplan let er daarnaast op dat je bij problemen altijd te woord wordt gestaan door iemand die er ook echt verstand van heeft. Bij Petplan zal je altijd een dierenarts of een van zijn of haar assistentes aan de lijn krijgen en niet zomaar iemand die van de straat geplukt is.

Ons pand Verzekeraar.nl
Vergelijk, kies en bespaar
Contact
Over Verzekeraar.nl:
Zij gingen u voor

Aantal vergelijkingen
door bezoekers in de
afgelopen 7 dagen:

16311
Vergelijk op Verzekeraar.nl o.a.: Monuta ANWB Ohra Inshared Centraal Beheer Achmea Unive Hema