Vergelijk 400 verzekeringen van 80 verzekeraars, 100% onafhankelijk!

PNO Ziektekosten

Informatie over PNO Ziektekosten Verzekeringen

Klantenservice, telefoonnummers, adressen, schade melden, declareren en andere informatie over PNO Ziektekosten

iPad actie iPad winnen?
Deel uw ervaring over een verzekeraar en maak automatisch kans op een iPad 3!

Deel zelf uw ervaring
Gegevens PNO Ziektekosten

Bezoek de website


Klantenservice PNO Ziektekosten
030 639 62 62 (lokaal tarief)


Beschikbaarheid klantenservice
ma t/m vrij 8.30 - 21.00 uur.

PNO Ziektekosten
Postbus 459
3990 GG Houten

Bezoekadres:
De Molen 66
3995 AX Houten

Zakelijke gegevens
  • KvK-nummer:
    30135168
  • AFM-nummer:
    12000633
Doelgroep van PNO Ziektekosten

De doelgroep van PNO Ziektekosten bestaat allereerst uit iedereen die werkzaam is binnen de mediabranche. Men heeft voor deze doelgroep gekozen, omdat het op die manier mogelijk is om een relatief homogene groep te verzekeren. Aan de andere kant hebben alle particulieren de mogelijkheid om er een zorgverzekering af te sluiten. Uiteraard is het daarbij niet nodig om actief te zijn binnen de mediabranche, al is dat aan de andere kant wel een pré om direct geaccepteerd te worden door de verzekeraar.

Prijzen / premie's van PNO Ziektekosten

De prijzen en premies van PNO Ziektekosten liggen relatief laag, maar zijn aan de andere kant hoger dan die van een aantal online aanbieders. Dat heeft vooral te maken met het feit dat men samenwerkt met ONVZ, een partij die er graag voor zorgt dat de best mogelijke zorg wordt aangeboden. Hierdoor ontvangt u als verzekerde de beste zorg en een uitgebreide service, maar krijgt u daar aan de andere kant ook de rekening voor gepresenteerd. Desalniettemin slaagt men er bij PNO Ziektekosten in om de kosten zo laag mogelijk te houden en op die manier een premie te vragen die zich kan meten met de meer goedkope aanbieders.

Waarom kiezen klanten voor PNO Ziektekosten?

Veel van de klanten kiezen voor PNO Ziektekosten vanwege het feit dat ze werkzaam zijn binnen de mediabranche. Ze hebben op die manier de mogelijkheid om een voordelige collectieve verzekering af te sluiten, via de werkgever waar ze hun werk uitvoeren. Daarnaast is het een verzekeraar die er samen met ONVZ in slaagt om de best mogelijke zorg te leveren, tegen een behoorlijk scherpe premie. Tenslotte is PNO Ziektekosten een onderlinge waarborgmaatschappij, waardoor de klanten het er daadwerkelijk voor het zeggen hebben wanneer het neerkomt op de manier waarop de organisatie bestuurd wordt.

Ons pand Verzekeraar.nl
Vergelijk, kies en bespaar
Contact
Over Verzekeraar.nl:
Zij gingen u voor

Aantal vergelijkingen
door bezoekers in de
afgelopen 7 dagen:

15494
Vergelijk op Verzekeraar.nl o.a.: Monuta ANWB Ohra Inshared Centraal Beheer Achmea Unive Hema