Reaal Dier & Zorg

Beoordeling Reaal Dier & Zorg
Reaal Dier & Zorg verzekeringen
Scoort gemiddeld een 5.6 (10 reviews)

Verzekeringen van Reaal Dier & Zorg

Ervaringen met Reaal Dier & Zorg Verzekeringen (10)



Sorteer recensies op:
misschien iets duurder maar superrrrrrr goed Totaalscore: 9.6
Maandpremie: 9  
Eigen risico: 9  
Dekking: 10  
Klantenservice: 10  
Voorwaarden: 10  
Totaalscore: 9.6
Door marieke de bruijn op donderdag 26 juni 2014 over Reaal Dier & Zorg Hondenverzekering

Wij hebben deze verzekering afgesloten toen wij onze pup kregen helaas is onze hond is maar 8 maanden oud geworden zij had een gezwel in haar luchtpijp dus 5 maanden veel bij dieren artsen geweest veel verdriet en wanhoop maar een zorg minder een verzekering waar je echt op kan bouwen snelle nette afhandeling van declaraties zeer vriendelijke medewerkers die je alle hulp bieden waar nodig zelfs betalen ze mij nog 25% van de premie terug i.v.m. de royal canin actie dit was voor een jaar maar ook nu zelfs begrip voor onze situatie
Het verlies van Donna is groot maar de dankbaarheid aan proteq is er ook

Negatief: verhogen van premies en verminderen van dekking Totaalscore: 2.0
Maandpremie: 1  
Eigen risico: 1  
Dekking: 1  
Klantenservice: 6  
Voorwaarden: 1  
Totaalscore: 2.0
Door Max op dinsdag 22 april 2014 over Reaal Dier & Zorg Hondenverzekering

Door consequent verhogen van maandpremies, verhogen van eigen risico, verminderen van dekking en negatief aanpassen van de voorwaatden, heeft Proteq als maatschappij en de Proteq-honderverzekering in bijzonder volledig afgedaan.
1. Ik ga nooit meer een verzekering afsluiten bij Proteq
2. Ik ben nog "in gesprek" voor mijn laatste declaratie

Hond door verzekeraar als oud vuil aan de kant gezet Totaalscore: 5.0
Maandpremie: 3  
Eigen risico: 7  
Dekking: 8  
Klantenservice: 4  
Voorwaarden: 3  
Totaalscore: 5.0
Door J. Verniers op dinsdag 18 maart 2014 over Reaal Dier & Zorg Hondenverzekering

Op 16 maart ging ik op zondag naar de dierenarts voor mijn pas 2 jaar oude Boxer die inmiddels extreem artrose blijkt te hebben. Dit omdat hij het vanmorgen uitgilde van de pijn. Ik kreeg pijnstillers om even verder te kunnen, nadat verzekeraar Proteq recent eenzijdig de verzekering voor de hond heeft beëindigd….
Sinds augustus zit of zat ik, dat moet nog bevochten worden, met de nieuwe Boxer bij deze firma, de verzekeraar die pretendeert als enige de aandoeningen als HD te vergoeden als er weliswaar een hoge premie wordt geaccepteerd door de klant. Het was mede daarom dat ik van Petplan, na een andere negatieve ervaring aangaande de vergoeding voor een noodzakelijke castratie, in goed vertrouwen overstapte. Daarna is bij mijn pas twee jaar jonge hond recent artrose vastgesteld. In eerste instantie werden de röntgenfoto's vergoed, maar inmiddels heeft deze firma een stok om mijn hond mee te slaan. Als drogreden wordt nu een huidaandoening aangevoerd waar ik ook een declaratie voor stuurde, dat wil zeggen voor de tweede keer, nadat ik de declaratie voor die foto’s instuurde omdat ik na de eerdere declaratie geen reactie daaromtrent kreeg. Ze hebben daarom gegevens bij de dierenarts opgevraagd en zagen dat de hond er al eerder voor bij de dierenarts kwam, voor het contract wel te verstaan. Ik zou deze huidaandoening, die allang over is, aldus bewust verzwegen hebben. Zonder waarschuwing vooraf kreeg ik zelfs zonder een telefoontje een onpersoonlijke aangetekende brief met de mededeling dat ik, vanwege het feit dat ik niet vermeld zou hebben eerder bij de dierenarts te zijn geweest, geen verzekerde meer ben en dat daarom het contract eenzijdig is opgezegd. Ik heb aangetekend geantwoord en kreeg nu aangetekend antwoord. Dat ik al maanden €48 betaalde maakte niet uit, puur het feit dat de huidaandoening speelde voor de aanmelding bij Proteq is hun argument. Als dat wel op dat moment duidelijk was geweest zou Do ook niet geaccepteerd zijn, dus blijkbaar vanwege die huidkwestie….
Pure onzin: de huidaandoening is allang over en dus niet er zake. Ik zou de (huid-)declaratie zelfs kunnen terugtrekken en zo aangeven dat Proteq huidaandoeningen niet (meer) hoeft te vergoeden. Maar nee, Proteq sluit ‘daarom’, weliswaar achteraf door mij ook nog als leugenaar neer te zetten, Do voor alles uit voor allerlei aandoeningen. Waaronder natuurlijk de Artrose hetgeen in geval van een 2 jaar oude hond die wel 12 jaar kan worden natuurlijk heel duur zou kunnen komen te staan voor een commerciële verzekeraar…. Zelfs bij het ‘keurige’ en zogenaamd middels reclame zo ‘veel biedende’ Proteq komt dan de aap uit de mouw!! De firma heeft niet eens het lef om aan te geven dat het werkelijke probleem die artrose is. Hoe laf is die opstelling en hoe vals de mooie reclame alsof ze geen kwalen uitsluiten. Vandaar dat ondanks het door Proteq aan zichzelf toegedichte waarderingscijfer 8, op grond van zogenaamde reacties, Proteq een feitelijke waardering met bijvoorbeeld een 4,6 door klanten krijgt toebedeeld op de webpagina van Zeker.com, waar meningen over verzekeraars worden verzameld, op basis van 42 ervaringen. Blijkbaar is de aan haar zelf gegeven waardering net zo geflatteerd als haar beloftes die ze niet waar maakt!

J. Verniers
Arnhem

Uitsluiting oudere hond Totaalscore: 1.2
Maandpremie: 1  
Eigen risico: 1  
Dekking: 1  
Klantenservice: 2  
Voorwaarden: 1  
Totaalscore: 1.2
Door ima op dinsdag 18 februari 2014 over Reaal Dier & Zorg Hondenverzekering

Discriminerend voor klanten (die inmiddels een flink hoge premie betalen elk jaar verhoging) met een oudere hond. Uitgeklede basisdekking. Dus aanvullend verzekeren noodzakelijk. Oudere hond niet meer elders te verzekeren. Dus slikken of stikken. Betaal inmiddels 714 euro op jaarbasis.

Looptijd vijf jaar, dekking te nadele verandert en prijsverhoging te hoog;slecht Totaalscore: 5.2
Maandpremie: 4  
Eigen risico: 4  
Dekking: 4  
Klantenservice: 7  
Voorwaarden: 7  
Totaalscore: 5.2
Door Eric Hulle op woensdag 17 juli 2013 over Reaal Dier & Zorg Hondenverzekering

Ik heb bijna 15 jaar (3x 5 jaar) een verzekering bij Proteq Dier & Zorg voor mijn wijlen hond en huidige hond.

In mijn studentijd heb ik het afgesloten, omdat je als student niet zoveel te besteden hebt en ik niet voor de keuze hoef te staan dat mijn hond naar een DA moet en ik geen geld heb. Mijn eerste hond heeft veel pech gehad en uiteindelijk overleden aan botkanker.

Door deze ervaring heb voor mijn tweede hond een verzekering afgesloten en ik hier al vier jaar spijt van! Je sluit een overeenkomst af voor vijf jaar en dat is echt een blok aan je been. Ten tweede is de premie ontzettend gestegen zoals ander hier al vermelden. Ten derde zijn de dekkingen verandert ten nadelen van de verzekerde. Mijn derde hond is niet verzekerd en is de pechvogel met wilt spelen;)

Mijn verzekering loopt binnenkort van rechtswege af met inachtneming van een jaar geleden opgezegd (schriftelijk bevestigd/bewijsvoering) en spaar het bedrag op en ben dan beter uit dan met een verzekering voor mijn honden. Ik ben wel heel te spreken over Proteq en heb daar al mijn andere verzekeringen ondergebracht zoals voor mijn woning.

Exorbitante prijsverhogingen Proteq Totaalscore: 2.4
Maandpremie: 1  
Eigen risico: 1  
Dekking: 5  
Klantenservice: 2  
Voorwaarden: 3  
Totaalscore: 2.4
Door Ben T op dinsdag 2 april 2013 over Reaal Dier & Zorg Hondenverzekering

Onlangs ontving ik de nieuwe polis voor de verzekering van mijn hond. En opnieuw schrok ik van de stilzwijgend doorgevoerde premiestijging van ruim 14%, exclusief assurantiebelasting!!! (bruto prijsstijging 26%). Dit na de exorbitante premiestijging van bijna 70% die vorig jaar doorgevoerd werd.
Voor onze border terrier betaalden we in 2007 nog een premie van € 186,=. Nu wordt dat € 431,= !!! Dit gaat alle perken te buiten.
Maar ja, voor een hond van 14 zeg je de verzekering niet zomaar op. Waarschijnlijk maakt Proteq hier handig gebruik van...

Teleurstellende klantenservice van Proteq honden Totaalscore: 4.8
Maandpremie: 6  
Eigen risico: 6  
Dekking: 6  
Klantenservice: 3  
Voorwaarden: 3  
Totaalscore: 4.8
Door Madeleine op zaterdag 4 augustus 2012 over Reaal Dier & Zorg Hondenverzekering

Bij deze hondenverzekering moet je ineens moet je alles weer eerst zelf voorschieten bij DA pas boven 500,-kan het rechtstreeks.
Ingestuurde nota tot 4 keer toe terug gekregen nog klopt het niet, zelfs kopie van hondspaspoort plus hun eigen klantkaartje met alle chip no en nog niet kunnen regelen.
Bij telefonisch contact kunnen ze niets uitzoeken want dat doet een bedrijf in Tiel en die is niet te bellen.
Jaarlijks indexeren 4 % zou kunnen maar dan ook ook nog bij honden ouder dan 8 jaar 10% premieverhoging daar voor is toch het jaarlijks indexeren ??
Dan jaarlijks een stijging van 14% op de premie van het al jaarlijks opgehoogde bedrag kan je toch niet met droge ogen blijven verkopen.

Proteq is vooral met zichzelf bezig Totaalscore: 4.4
Maandpremie: 3  
Eigen risico: 3  
Dekking: 6  
Klantenservice: 5  
Voorwaarden: 5  
Totaalscore: 4.4
Door LaBlanc op vrijdag 22 juni 2012 over Reaal Dier & Zorg Hondenverzekering

Proteq is vooral met zichzelf bezig, helaas zit ik er een jaar aanvast.... zij claimen dat mijn hond al langer last had van zijn poot en bestaande problemen worden niet vergoed..... mijn da heeft nog uitleg gegeven, echter het mocht niet baten.... zij houden vast. Mijn rechtbijstand wilde er wel een rechtzaak van maken maar ik was er klaar mee. Blij als ik weer van ze af kan!

Mijn hond niet verzekeren was goedkoper geweest Totaalscore: 6.4
Maandpremie: 6  
Eigen risico: 6  
Dekking: 6  
Klantenservice: 7  
Voorwaarden: 7  
Totaalscore: 6.4
Door Monique op woensdag 20 juni 2012 over Reaal Dier & Zorg Hondenverzekering

Heb 7 jaar een hondenverzekering gehad maar achteraf was het weggegooid geld. Je kan beter een spaarpotje maken en daarmee de kosten betalen. Zoveel kosten maak je nu ook weer niet aan de dierenarts en al met al is nauwelijks iets verzekerd met deze verzekering behalve als je hond geopereed moete worden en dan nog heb je te maken met een eigen risico.

De beste kattenverzekering Totaalscore: 7.0
Maandpremie: 6  
Eigen risico: 6  
Dekking: 8  
Klantenservice: 8  
Voorwaarden: 7  
Totaalscore: 7.0
Door Miepje op donderdag 5 april 2012 over Reaal Dier & Zorg Kattenverzekering

Hallo,

Ik vind dat de kattenverzekering van Proteq de beste is. Waarom? Heb nu 4 jaar een kat en deze heeft nogal wat ellende meegemaakt (2x pootje gebroken, maaginfectie, vaccinaties, ontstoken tand).

Bij Proteq leven ze eerder mee dan dat ze klagen over de declaraties, dus daarom zijn ze de beste! Ging het ook maar bij mensen zo (zorgverzekering)....

Ons pand Verzekeraar.nl
Vergelijk, kies en bespaar
Contact
Over Verzekeraar.nl:
Zij gingen u voor

Aantal vergelijkingen
door bezoekers in de
afgelopen 7 dagen:

14994
Vergelijk op Verzekeraar.nl o.a.: Monuta ANWB Ohra Inshared Centraal Beheer Achmea Unive Hema