Reaal Dier & Zorg Verzekeringen

Reaal Dier & Zorg Verzekeringen

Je hond en kat goed verzekerd

Informatie over Reaal Dier & Zorg Verzekeringen

Reaal Dier & Zorg (voorheen bekend als Proteq Dier & Zorg) is de grootste verzekeraar in Nederland als het aankomt op je hond of kat. Het verzekert je hond of kat tegen ongevallen en ziektekosten. Reaal Dier & Zorg is opgericht in 1998 en een onderdeel van SNS REAAL. Hierdoor kan Reaal Dier & Zorg terugvallen op een enorme kennis en ervaring op het gebied van verzekeren. Dit voorkomt kinderziektes en zorgt voor een degelijke service en afhandeling wanneer je kosten krijgt voor je hond of kat. In totaal zijn er al zo’n 100.000 honden en katten verzekerd bij Reaal Dier & Zorg en handelen ze jaarlijks zo’n 120.000 claims af, dat betekent dus dat gemiddeld elke hond of kat meer dan 1 claim per jaar oplevert. Hierdoor is het voor veel baasjes zeker de moeite waard deze verzekering af te sluiten.

Reaal Dier & Zorg Dierenverzekeringen
misschien iets duurder maar superrrrrrr goed Totaalscore: 9.6
Maandpremie: 9  
Eigen risico: 9  
Dekking: 10  
Klantenservice: 10  
Voorwaarden: 10  
Totaalscore: 9.6
Door marieke de bruijn op donderdag 26 juni 2014 over Reaal Dier & Zorg Hondenverzekering

Wij hebben deze verzekering afgesloten toen wij onze pup kregen helaas is onze hond is maar 8 maanden oud geworden zij had een gezwel in haar luchtpijp dus 5 maanden veel bij dieren artsen geweest veel verdriet en wanhoop maar een zorg minder een verzekering waar je echt op kan bouwen snelle nette afhandeling van declaraties zeer vriendelijke medewerkers die je alle hulp bieden waar nodig zelfs betalen ze mij nog 25% van de premie terug i.v.m. de royal canin actie dit was voor een jaar maar ook nu zelfs begrip voor onze situatie
Het verlies van Donna is groot maar de dankbaarheid aan proteq is er ook

Negatief: verhogen van premies en verminderen van dekking Totaalscore: 2.0
Maandpremie: 1  
Eigen risico: 1  
Dekking: 1  
Klantenservice: 6  
Voorwaarden: 1  
Totaalscore: 2.0
Door Max op dinsdag 22 april 2014 over Reaal Dier & Zorg Hondenverzekering

Door consequent verhogen van maandpremies, verhogen van eigen risico, verminderen van dekking en negatief aanpassen van de voorwaatden, heeft Proteq als maatschappij en de Proteq-honderverzekering in bijzonder volledig afgedaan.
1. Ik ga nooit meer een verzekering afsluiten bij Proteq
2. Ik ben nog "in gesprek" voor mijn laatste declaratie

Hond door verzekeraar als oud vuil aan de kant gezet Totaalscore: 5.0
Maandpremie: 3  
Eigen risico: 7  
Dekking: 8  
Klantenservice: 4  
Voorwaarden: 3  
Totaalscore: 5.0
Door J. Verniers op dinsdag 18 maart 2014 over Reaal Dier & Zorg Hondenverzekering

Op 16 maart ging ik op zondag naar de dierenarts voor mijn pas 2 jaar oude Boxer die inmiddels extreem artrose blijkt te hebben. Dit omdat hij het vanmorgen uitgilde van de pijn. Ik kreeg pijnstillers om even verder te kunnen, nadat verzekeraar Proteq recent eenzijdig de verzekering voor de hond heeft beëindigd….
Sinds augustus zit of zat ik, dat moet nog bevochten worden, met de nieuwe Boxer bij deze firma, de verzekeraar die pretendeert als enige de aandoeningen als HD te vergoeden als er weliswaar een hoge premie wordt geaccepteerd door de klant. Het was mede daarom dat ik van Petplan, na een andere negatieve ervaring aangaande de vergoeding voor een noodzakelijke castratie, in goed vertrouwen overstapte. Daarna is bij mijn pas twee jaar jonge hond recent artrose vastgesteld. In eerste instantie werden de röntgenfoto's vergoed, maar inmiddels heeft deze firma een stok om mijn hond mee te slaan. Als drogreden wordt nu een huidaandoening aangevoerd waar ik ook een declaratie voor stuurde, dat wil zeggen voor de tweede keer, nadat ik de declaratie voor die foto’s instuurde omdat ik na de eerdere declaratie geen reactie daaromtrent kreeg. Ze hebben daarom gegevens bij de dierenarts opgevraagd en zagen dat de hond er al eerder voor bij de dierenarts kwam, voor het contract wel te verstaan. Ik zou deze huidaandoening, die allang over is, aldus bewust verzwegen hebben. Zonder waarschuwing vooraf kreeg ik zelfs zonder een telefoontje een onpersoonlijke aangetekende brief met de mededeling dat ik, vanwege het feit dat ik niet vermeld zou hebben eerder bij de dierenarts te zijn geweest, geen verzekerde meer ben en dat daarom het contract eenzijdig is opgezegd. Ik heb aangetekend geantwoord en kreeg nu aangetekend antwoord. Dat ik al maanden €48 betaalde maakte niet uit, puur het feit dat de huidaandoening speelde voor de aanmelding bij Proteq is hun argument. Als dat wel op dat moment duidelijk was geweest zou Do ook niet geaccepteerd zijn, dus blijkbaar vanwege die huidkwestie….
Pure onzin: de huidaandoening is allang over en dus niet er zake. Ik zou de (huid-)declaratie zelfs kunnen terugtrekken en zo aangeven dat Proteq huidaandoeningen niet (meer) hoeft te vergoeden. Maar nee, Proteq sluit ‘daarom’, weliswaar achteraf door mij ook nog als leugenaar neer te zetten, Do voor alles uit voor allerlei aandoeningen. Waaronder natuurlijk de Artrose hetgeen in geval van een 2 jaar oude hond die wel 12 jaar kan worden natuurlijk heel duur zou kunnen komen te staan voor een commerciële verzekeraar…. Zelfs bij het ‘keurige’ en zogenaamd middels reclame zo ‘veel biedende’ Proteq komt dan de aap uit de mouw!! De firma heeft niet eens het lef om aan te geven dat het werkelijke probleem die artrose is. Hoe laf is die opstelling en hoe vals de mooie reclame alsof ze geen kwalen uitsluiten. Vandaar dat ondanks het door Proteq aan zichzelf toegedichte waarderingscijfer 8, op grond van zogenaamde reacties, Proteq een feitelijke waardering met bijvoorbeeld een 4,6 door klanten krijgt toebedeeld op de webpagina van Zeker.com, waar meningen over verzekeraars worden verzameld, op basis van 42 ervaringen. Blijkbaar is de aan haar zelf gegeven waardering net zo geflatteerd als haar beloftes die ze niet waar maakt!

J. Verniers
Arnhem

Beoordeling Reaal Dier & Zorg Verzekeringen
Maandpremie: 5.1  
Eigen risico: 5.3  
Dekking: 6.3  
Klantenservice: 6.3  
Voorwaarden: 5.7  
Totaalscore: 5.6
Op basis van 10 ervaringen
Voordelen
  • Onderdeel van SNS REAAL
 
Ons pand Verzekeraar.nl
Vergelijk, kies en bespaar
Contact
Over Verzekeraar.nl:
Zij gingen u voor

Aantal vergelijkingen
door bezoekers in de
afgelopen 7 dagen:

17404
Vergelijk op Verzekeraar.nl o.a.: Monuta ANWB Ohra Inshared Centraal Beheer Achmea Unive Hema