Reaal Verzekeringen

Reaal Verzekeringen

Realist in verzekeringen, hypotheken en sparen

Informatie over Reaal Verzekeringen

Reaal verzekeringen maakt onderdeel uit van SNS REAAL, net als SNS Bank. Reaal verzekeringen heeft ervoor gekozen om samen te werken vanwege het feit dat verzekeren en bankieren tot op zekere hoogte goed met elkaar te vergelijken is. Bovendien is het geheel op deze manier een van de grote spelers binnen de Nederlandse financiële dienstverlening geworden, waardoor het men gelukt is om een zeer uitgebreide ervaring op te bouwen. Zo kun je altijd terugvallen op de schouders van reuzen en weet je bij Reaal verzekeringen in ieder geval zeker dat er op een professionele manier naar de mogelijkheden gekeken wordt. Verder is Reaal verzekeringen natuurlijk vooral bekend van de berekeningen die men maakt over de kans op eventuele ongevallen of andere ongemakken. Dit komt voort uit het feit dat verzekeren niets anders is dan het berekenen van kansen en de risico’s op een goede manier afdekken. Door zo duidelijk te spreken in kansen probeert Reaal verzekeringen duidelijk te maken dat het verzekeren op zich niet moeilijk in elkaar zit. De transparantie zorgt ervoor dat veel klanten goed weten waar ze aan toe zijn, iets wat veel wordt gewaardeerd.

Bezoek de website


Reaal Woonverzekeringen

Reaal
Woonhuisverzekering

v.a. € 12,50 p/m

Reaal
Inboedelverzekering

v.a. € 10,27 p/m
Reaal Levensverzekeringen Reaal Vakantieverzekeringen

Reaal
Reisverzekering

v.a. € 2,31 p/m
Reaal Ondernemersverzekeringen
REAAL zwijgt in elke taal! Totaalscore: 6.2
Maandpremie: 7  
Eigen risico: 8  
Dekking: 7  
Klantenservice: 2  
Voorwaarden: 7  
Totaalscore: 6.2
Door Wietze Schmitz op donderdag 13 maart 2014 over Reaal Inboedelverzekering

Op 5 september 2013 ben ik gevallen met de fiets: pols gebroken, bril stuk. Op 16 september is via mijn verzekeringsadviseur (KummerhoveAdvies) een schadeformulier bij VKG (Van Kampen Groep - tussenpersoon van REAAL) ingediend voor vervanging van de bril. Ondanks diverse maningen van mijn kant heb ik tot op vandaag (13 maart 2014, dus bijna een half jaar na de indiening van de schadeclaim) nog geen reactie ontvangen of de bril al dan niet voor vergoeding in aanmerking komt. Mijn advies: kies voor een verzekering die niet met tussenpersonen werkt en waar u rechtstreeks zelf (dus zonder verzekeringsadviseur) uw schadeclaims kunt indienen (veelal kan dit via e-mailverkeer). Voor de goede orde toen ik REAAL na 2 maanden belde kreeg ik te horen dat ze daar mijn polisnummer niet kenden. Ik moest contact opnemen met hun tussenpersoon (VKG). Daar meldde men mij dat mijn polisnummer bij hun wel bekend was, maar dat men mij geen informatie mocht verstrekken. Ik moest mij wenden tot mijn verzekeringsadviseur. DIT WERKT DUS NIET!

slechte ervaring woonhuis verzekering Totaalscore: 2.2
Maandpremie: 1  
Eigen risico: 4  
Dekking: 2  
Klantenservice: 2  
Voorwaarden: 2  
Totaalscore: 2.2
Door Jan op dinsdag 9 oktober 2012 over Reaal Woonhuisverzekering

lage dekking. Heb een geval waterschade gehad. Reaal doet zaken met 1 buro voor expertise. Deze hebben mijn zaak slecht behandeld.
Pas na tussenkomst contra expertise is de zaak opgelost.
Mijn tussen persoon heeft geen toegevoegde waarde in deze gehad.

Beoordeling Reaal Verzekeringen
Maandpremie: 7.3  
Eigen risico: 7.4  
Dekking: 7.3  
Klantenservice: 7.3  
Voorwaarden: 6.9  
Totaalscore: 6.9
Er zijn nog geen ervaringen geplaatst over Reaal verzekeringen
 
Ons pand Verzekeraar.nl
Vergelijk, kies en bespaar
Contact
Over Verzekeraar.nl:
Zij gingen u voor

Aantal vergelijkingen
door bezoekers in de
afgelopen 7 dagen:

15603
Vergelijk op Verzekeraar.nl o.a.: Monuta ANWB Ohra Inshared Centraal Beheer Achmea Unive Hema