Reaal

Informatie over Reaal Verzekeringen

Klantenservice, telefoonnummers, adressen, schade melden, declareren en andere informatie over Reaal

iPad actie iPad winnen?
Deel uw ervaring over een verzekeraar en maak automatisch kans op een iPad 3!

Deel zelf uw ervaring
Gegevens Reaal

Bezoek de website


Klantenservice Reaal
072 - 519 40 00 (Lokaal tarief)

Beschikbaarheid klantenservice
Maandag tot en met vrijdag tussen 8.00u en 17.30u.

Reaal
Postbus 920
3500AX Utrecht

Bezoekadres:
Croeselaan 1
3521 BJ Utrecht

Zakelijke gegevens
  • KvK-nummer:
    30099450
Doelgroep van Reaal

De doelgroep van Reaal verzekeringen is ontzettend breed. Het is mogelijk om er allerlei verschillende producten af te sluiten, van een woonhuisverzekering, tot een uitvaartverzekering, een rechtsbijstandsverzekering en een autoverzekering. Wat dat betreft zou heel Nederland in principe klant kunnen zijn. Veel mensen die klant zijn van Reaal verzekeringen hebben echter een vrij nuchtere kijk op verzekeren. Zij betalen slechts wat nodig is en nemen andere risico’s liever zelf. Wat dat betreft richt Reaal verzekeringen zich impliciet op een doelgroep die voor zichzelf goed nadenkt of bepaalde verzekeringen wel nodig zijn. Alleen wanneer dat het geval is wordt de verzekering op een goede manier afgesloten.

Prijzen / premie's van Reaal

De prijzen en premies van Reaal verzekeringen liggen op een uitstekend niveau. Via een aantal gevolmachtigde agenten is het heel goed mogelijk om een heel voordelige verzekering af te sluiten. Daarnaast zorgt de verzekeraar er graag voor dat er alleen premie betaalt wordt voor het afdekken van risico’s die er ook daadwerkelijk zijn. Reaal verzekeringen is op die manier per verzekering misschien niet altijd de goedkoopste, maar wanneer je kijkt naar het totale pakket aan verzekeringen weet je bij deze aanbieder in ieder geval zeker dat je niet teveel betaalt. Het is om die reden dan ook verstandig om meerdere verzekeringen bij Reaal verzekeringen onder te brengen.

Waarom kiezen klanten voor Reaal?

De voordelen van Reaal verzekeringen liggen vooral in het grote aanbod aan verzekeringen en de nuchtere kijk op de branche. Men kijkt er heel duidelijk naar de kans op bepaalde ongemakken, ongevallen of kosten en hangt daar een bepaalde premie aan. Zo is het voor klanten goed mogelijk om zelf in te schatten of het inderdaad een goed idee is om een verzekering af te sluiten. Wat dat betreft zorgt Reaal verzekeringen voor een heel nuchtere en transparante blik op verzekeringen, iets waar veel mensen op dit gebied behoefte aan lijken te hebben.

Ons pand Verzekeraar.nl
Vergelijk, kies en bespaar
Contact
Over Verzekeraar.nl:
Zij gingen u voor

Aantal vergelijkingen
door bezoekers in de
afgelopen 7 dagen:

16178
Vergelijk op Verzekeraar.nl o.a.: Monuta ANWB Ohra Inshared Centraal Beheer Achmea Unive Hema