Route Mobiel Verzekeringen

Route Mobiel Verzekeringen

Informatie over Route Mobiel Verzekeringen

Route Mobiel verzekeringen is een relatief jonge verzekeraar, die is ontstaan uit de eerste directe concurrent van de ANWB. Net als dat bedrijf heeft men ervoor gekozen om ook verzekeringen aan te gaan bieden en er op die manier voor te zorgen dat klanten binnen een breder scala aan diensten van de frisse aanpak kunnen genieten. Met Route Mobiel verzekeringen weet u zeker dat u aan de ene kant niet teveel betaalt, maar u aan de andere kant toch een uitgebreide service geniet. De verzekeraar is in 2004 op een luidruchtige manier begonnen met het aanbieden van pechhulp en heeft de bravoure van toen gelukkig nooit verloren.

Bezoek de website


Route Mobiel Vervoersverzekeringen Route Mobiel Vakantieverzekeringen
Vast aan Route Mobiel... Totaalscore: 6.0
Maandpremie: 6  
Eigen risico: 7  
Dekking: 7  
Klantenservice: 5  
Voorwaarden: 5  
Totaalscore: 6.0
Door Hans de L. op zondag 22 december 2013 over Route Mobiel Autoverzekering (all risk)

Ik heb een tijdje Route Mobiel al verzekeraar gehad van mijn auto. Ik heb 2 keer schade gehad,en beide keren was de tegenpartij schuldig.

Dit is via Route Mobiel aan mij uitbetaald en verhaald door Route Mobiel bij anderen. Toen ik er voor koos om bij een andere verzekeraar mezelf aan te sluiten werd ik geweigerd. Ik heb toen CIS gevraagd om inzage te doen. Het bleek dat Route Mobiel een opmerking in het CIS heeft gedaan, onterecht van de 2 schades, een erg vreemde zaak.

Zouden ze dit express hebben gedaan zodat je je niet meer bij andere kan verzekeren? En terug moet naar Route Mobiel? Vreemde gang van zaken naar mijn idee. Helaas ben ik op dit moment nog steeds niet weg bij Route Mobiel, omdat ik geen idee heb, wat ik nu moet doen...

1 woord: Super! Totaalscore: 9.2
Maandpremie: 9  
Eigen risico: 9  
Dekking: 9  
Klantenservice: 10  
Voorwaarden: 9  
Totaalscore: 9.2
Door Diana op zondag 27 oktober 2013 over Route Mobiel Reisverzekering

Ik heb al een aantal jaar de doorlopende reisverzekering van Route mobiel. Deze hebben we nu al 3x nodig gehad, en al die keren zijn we echt super geholpen.

De eerste keer waren we met het gezin op vakantie in Frankrijk en moest mijn dochter op de 3e dag al naar het ziekenhuis. ze had namelijk een salmonella infectie. Dit was echt een heel vervelende vakantie voor ons alle 4. Zeker als je nog 2 weken te gaan hebt. Het liefste wil je dan zo snel mogelijk naar huis.

Route Mobiel heeft ons echt keurig geholpen, ze wilde een tolk voor ons regelen, ze hebben gevraagd of we een taxi nodig hadden voor het ziekenhuis en zelfs toen we naar huis gingen hebben ze gevraagd of ze nog iets konden doen voor ons. Het is heel erg fijn als je op je verzekeraar kan steunen. Het lijkt in de eerste instantie overbodig maar dat is het echt niet. En het is zo fijn dat Route Mobiel zo behulpzaam is, ik hoor namelijk ook wel eens andere verhalen over andere verzekeringen.

De tweede keer dat wij Route Mobiel nodig hadden was toen we op vakantie waren in Griekenland. Mijn schoonmoeder was al enige tijd ziek en we werden door familie gebeld met de mededeling dat als we haar nog wilde zien, we snel naar huis moesten komen. Wij hebben meteen Route Mobiel gebeld en alles was zeer snel geregeld. Het ging allemaal zo soepel. Gelukkig waren we ook nog op tijd bij mn schoonmoeder.

Ik kan echt alleen maar tevreden zijn met de doorlopende reisverzekering van Route Mobiel. Alles is zo perfect geregeld en het geeft je echt steun in dit soort tijden. Ik zou zeggen als u een reisverzekering zoekt, kies voor Route mobiel!

Reisverzekering en annuleringsverzekering vergelijken Totaalscore: 7.4
Maandpremie: 7  
Eigen risico: 8  
Dekking: 8  
Klantenservice: 7  
Voorwaarden: 7  
Totaalscore: 7.4
Door HJKvanderMijdeUtrecht op donderdag 19 juli 2012 over Route Mobiel Reisverzekering

Mijn ervaring met Routemobiel is tot nu toe prima. Ik heb een reisverzekering en annuleringsverzekering afgesloten nadat ik deze vergeleken had op prijs en kwaliteit via verzekeraar.nl.
De afhandeling van de verzekering en invullen van het aanmeldformulier was prima, erg heldere communicatie.
Het lijkt me dat er een verzekeraar achter zit maar ik ben er nog niet achter welke partij dat precies is, dit zou achmea kunnen zijn.

Beoordeling Route Mobiel Verzekeringen
Maandpremie: 7.6  
Eigen risico: 8.2  
Dekking: 7.6  
Klantenservice: 7.3  
Voorwaarden: 7.5  
Totaalscore: 7.4
Er zijn nog geen ervaringen geplaatst over Route Mobiel verzekeringen
 
Ons pand Verzekeraar.nl
Vergelijk, kies en bespaar
Contact
Over Verzekeraar.nl:
Zij gingen u voor

Aantal vergelijkingen
door bezoekers in de
afgelopen 7 dagen:

13207
Vergelijk op Verzekeraar.nl o.a.: Monuta ANWB Ohra Inshared Centraal Beheer Achmea Unive Hema