Route Mobiel

Informatie over Route Mobiel Verzekeringen

Klantenservice, telefoonnummers, adressen, schade melden, declareren en andere informatie over Route Mobiel

iPad actie iPad winnen?
Deel uw ervaring over een verzekeraar en maak automatisch kans op een iPad 3!

Deel zelf uw ervaring
Gegevens Route Mobiel

Bezoek de website


Klantenservice Route Mobiel
0800-0504


Beschikbaarheid klantenservice
Ma t/m vr van 08:30 tot 17:30 uur.

Route Mobiel
Postbus 315
1700 AH Heerhugowaard

Bezoekadres:
Umbriëllaan 10
1702AJ Heerhugowaard

Zakelijke gegevens
  • KvK-nummer:
    37056150
  • AFM-nummer:
    12007268
Doelgroep van Route Mobiel

Route Mobiel verzekeringen richt zich voor een groot deel op de doelgroep van de ANWB, waarmee het een partij is die duidelijk interesse heeft in de automobilist, die alles goed geregeld wil hebben. Route Mobiel richt zich daarbij vooral op de meer jongere bestuurders die er aan de ene kant zeker van willen zijn dat alles goed geregeld wordt, terwijl ze aan de andere kant een scherpe premie voor de verzekering betalen. Route Mobiel verzekeringen heeft daarmee een kritische doelgroep die ervoor zorgt dat de verzekeraar in ieder geval scherp blijft en altijd goed op blijft letten om nieuwe kansen te ontdekken.

Prijzen / premie's van Route Mobiel

De premies van Route Mobiel verzekeringen zijn behoorlijk laag, zeker in vergelijking tot veel andere verzekeraars die een uitgebreide en vriendelijke service aanbieden. Het motto van de verzekeraar is dan ook ‘hoge dekking, lage premie’. Route Mobiel verzekeringen laat dat zowel binnen de reisverzekering als de autoverzekering goed zien. Het is daarmee een verzekeraar die zich aan de ene kant richt op de uitgebreide service, terwijl de kosten aan de andere kant laag gehouden worden. Route Mobiel slaagt hier onder andere in door goed op de eigen kosten te letten en daarnaast zoveel mogelijk online te werken.

Waarom kiezen klanten voor Route Mobiel?

Klanten kiezen onder andere voor Route Mobiel verzekeringen vanwege het jonge karakter en de frisse manier waarop de verzekeraar omgaat met zowel de pechhulp als de verzekeringen. Er wordt op een vriendelijke manier met klanten omgegaan, zodat men zich er als het ware echt thuis gaat voelen. Onder andere daarom kiezen steeds meer, vooral jonge, automobilisten ervoor om niet alleen de pechhulp af te nemen bij Route Mobiel, maar daarnaast ook voor een autoverzekering en een reisverzekering te gaan. Zo is Route Mobiel verzekeringen een uitstekende verzekeraar voor iedereen die alles graag goed wil regelen en terug wil kunnen vallen op een vriendelijke service.

Ons pand Verzekeraar.nl
Vergelijk, kies en bespaar
Contact
Over Verzekeraar.nl:
Zij gingen u voor

Aantal vergelijkingen
door bezoekers in de
afgelopen 7 dagen:

14829
Vergelijk op Verzekeraar.nl o.a.: Monuta ANWB Ohra Inshared Centraal Beheer Achmea Unive Hema