Salland

Informatie over Salland Verzekeringen

Klantenservice, telefoonnummers, adressen, schade melden, declareren en andere informatie over Salland

iPad actie iPad winnen?
Deel uw ervaring over een verzekeraar en maak automatisch kans op een iPad 3!

Deel zelf uw ervaring
Gegevens Salland

Bezoek de website


Klantenservice Salland
(0570) 68 74 84


Beschikbaarheid klantenservice
werkdagen van 08:00 tot 17:30.

Salland
Postbus 166
7400 AD Deventer

Bezoekadres:
Munsterstraat 6
7418 EV Deventer

Doelgroep van Salland

De doelgroep van Salland bestaat uit iedereen die er graag voor kiest om zorg in de regio te ontvangen en daar aan de andere kant een scherpe premie voor te betalen. Het is de zorg in de buurt, in de wijk of zelfs bij u in de straat die hoog in het vaandel staat bij deze verzekeraar. De doelgroep van Salland bestaat uit iedereen die er niet op zit te wachten om een lange tijd te hoeven reizen voor goede zorg. Ook de zorg in de buurt is uitstekend en maakt het bovendien relatief eenvoudig om er gebruik van te maken wanneer er wat aan de hand is.

Prijzen / premie's van Salland

De prijzen en premies van Salland liggen relatief laag en zijn daarnaast ontzettend scherp in vergelijking tot de zorg die er aangeboden wordt. Uiteraard heeft u de mogelijkheid om in de buurt te spreken met een van de medewerkers, bijvoorbeeld wanneer u op zoek bent naar advies. Wat dat betreft doet u er goed aan hier een verzekering af te sluiten wanneer u niet teveel wilt betalen, maar u aan de andere kant zorg in de buurt wenst. Salland heeft bovendien geen winstoogmerk, waardoor de eventuele overschotten direct weer terug in de zorg worden gestopt.

Waarom kiezen klanten voor Salland?

Klanten kiezen om verschillende redenen voor Salland, waaronder de uitgebreide ervaring die men heeft op basis van de oprichting van Eno in 1860. Daarnaast is het een verzekeraar die er graag voor zorgt dat de zorg in de buurt kan worden genoten, het liefst in de eigen straat. Verder zorgt men er zowel binnen de merken Salland, HollandZorg als Energiek voor dat men op een frisse manier kijkt naar de zorg die er wordt aangeboden aan de verschillende verzekerden. U ontvangt een goede zorg, terwijl u daar aan de andere kant een scherpe premie voor betaalt.

Ons pand Verzekeraar.nl
Vergelijk, kies en bespaar
Contact
Over Verzekeraar.nl:
Zij gingen u voor

Aantal vergelijkingen
door bezoekers in de
afgelopen 7 dagen:

12296
Vergelijk op Verzekeraar.nl o.a.: Monuta ANWB Ohra Inshared Centraal Beheer Achmea Unive Hema