Salland Verzekeringen

Salland Verzekeringen

De zorgverzekeraar voor Oost-Nederland

Informatie over Salland Verzekeringen

Salland is een onderdeel van Eno, waardoor men terug kan kijken op meer dan 150 jaar ervaring. Ook de merken HollandZorg en Energiek behoren tot dezelfde groep, waardoor men verschillende onderdelen van de markt probeert te bedienen. Men probeert er zo goed mogelijk voor te zorgen dat er toegankelijke en betaalbare zorg beschikbaar is, bij u in de regio. Aangezien men geen winstoogmerk heeft doet men dat op een zo voordelig mogelijke manier. Men slaagt er in om 95% van de premie te investeren in de zorg en op die manier voor een uitstekende dienstverlening te zorgen.

Bezoek de website


Salland Vakantieverzekeringen

Salland
Reisverzekering

v.a. € 2,49 p/m
Enthousiast dat ik terug kan naar Salland Zorgverzekeringen! Totaalscore: 7.8
Maandpremie: 9  
Eigen risico: 9  
Dekking: 7  
Klantenservice: 7  
Voorwaarden: 7  
Totaalscore: 7.8
Door A.Y. op zondag 12 november 2017 over Salland Zorgverzekering

In 2016 was ik klant van Salland Zorgverzekeringen en besloot ik voor 2017 naar FBTO over te stappen om te besparen op zowel de basis- als aanvullende dekkingen. Mijn ervaring met Salland was opvallend veel positiever dan mijn jaar bij FBTO. Dat maakt mij zeer enthousiast over de 11 euro lagere premie die Salland heeft aangekondigd, in tegenstelling tot de 2 euro hogere premie die FBTO zal rekenen. Dat betekent dat ik in 2018 weer terug kan naar Salland zonder een negatieve impact op mijn maandelijkse lasten. De flexibele modules van FBTO leken op papier grandioos, alleen heb ik er totaal geen gebruik van gemaakt en moeten de twee grootste aanvullende dekkingen (tand en fysio) al aan het begin van het jaar afgesloten worden. Klinkt leuk dus, maar in de praktijk totaal niet nuttig, die modules van FBTO. Salland is echter ook niet voor iedereen, alleen wie in Gelderland of Overijssel woont, kan daar een zorgverzekering afsluiten.

Goed geregelde administratie? Wat is dat? Totaalscore: 5.0
Maandpremie: 6  
Eigen risico: 6  
Dekking: 6  
Klantenservice: 1  
Voorwaarden: 6  
Totaalscore: 5.0
Door Dag op zondag 15 oktober 2017 over Salland Zorgverzekering

De basisverzekering van Salland zou in principe wel ok zijn, als de verzekeraar zelf professioneel was geweest. Dat laatste is echter niet de waarheid.

Hoe het kon gebeuren is nog maar de vraag, dat tijdens mijn overstap naar Salland het verkeerde huisnummer werd meegegeven aan de verzekeraar. Toen ik dit ontdekte in de eerste bevestiging die ik mocht ontvangen, heb ik direct contact met Salland opgenomen om eventueel gezeur te voorkomen. Het moest vervolgens bijna 5 maanden en meerdere telefoongesprekken met de bijbehorende beloftes duren voordat mijn huisnummer eindelijk werd aangepast in de administratie. Ik sluit mij daarom ook aan bij reviews die klagen over hoe slecht Salland de administratie op orde heeft. Echter heb ik geen ervaring met bedragen die niet of te laat overgemaakt worden, aangezien ik niks heb hoeven declareren.

Of ik in 2018 mijn zorgverzekering elders ga onderbrengen? Absoluut, ik ben toe aan een professionele zorgverzekeraar en was Salland in april al spuugzat.

waardeloos Totaalscore: 3.2
Maandpremie: 4  
Eigen risico: 6  
Dekking: 3  
Klantenservice: 1  
Voorwaarden: 2  
Totaalscore: 3.2
Door wolf op vrijdag 12 december 2014 over Salland Zorgverzekering

Sinds Salland verzekeringen is overgenomen door ENO is het een chaos. Administratief is het grootste drama. Zo ontvingen we bericht dat we niet langer verzekerd waren en een boete zouden ontvangen, dit alles omdat Salland had verzuimd de juiste gegevens door te geven aan de toezichthouder. overzicht op de betalingen was een groot probleem. Bedragen niet overmaken, andere bedragen dubbel uitbetalen, verkorte betaaltermijnen eigen risico etc. Al met al heb ik er dagen aan moeten besteden om alles uit te zoeken. Dan de ergernis dat Salland , ondanks dat men zelf de fouten begaat, snel een incassobureau inschakelt. Wij hebben god zij dank deze onprofessionele ziektekosten verzekering kunnen verlaten om er ook nooit meer terug te keren. Doe er je voordeel mee, en sluit elders een ziektekostenverzekering af.

Beoordeling Salland Verzekeringen
Maandpremie: 6.8  
Eigen risico: 6.4  
Dekking: 6.4  
Klantenservice: 6.1  
Voorwaarden: 6.4  
Totaalscore: 6.2
Op basis van 10 ervaringen
Nieuws
 
Ons pand Verzekeraar.nl
Vergelijk, kies en bespaar
Contact
Over Verzekeraar.nl:
Zij gingen u voor

Aantal vergelijkingen
door bezoekers in de
afgelopen 7 dagen:

13207
Vergelijk op Verzekeraar.nl o.a.: Monuta ANWB Ohra Inshared Centraal Beheer Achmea Unive Hema