Salland Verzekeringen

Salland Verzekeringen

De zorgverzekeraar voor Oost-Nederland

Informatie over Salland Verzekeringen

Salland is een onderdeel van Eno, waardoor men terug kan kijken op meer dan 150 jaar ervaring. Ook de merken HollandZorg en Energiek behoren tot dezelfde groep, waardoor men verschillende onderdelen van de markt probeert te bedienen. Men probeert er zo goed mogelijk voor te zorgen dat er toegankelijke en betaalbare zorg beschikbaar is, bij u in de regio. Aangezien men geen winstoogmerk heeft doet men dat op een zo voordelig mogelijke manier. Men slaagt er in om 95% van de premie te investeren in de zorg en op die manier voor een uitstekende dienstverlening te zorgen.

Bezoek de website


Salland Levensverzekeringen

Salland
Zorgverzekering 2017

v.a. € 112,95 p/m
Salland Vakantieverzekeringen

Salland
Reisverzekering

v.a. € 2,49 p/m
waardeloos Totaalscore: 3.2
Maandpremie: 4  
Eigen risico: 6  
Dekking: 3  
Klantenservice: 1  
Voorwaarden: 2  
Totaalscore: 3.2
Door wolf op vrijdag 12 december 2014 over Salland Zorgverzekering

Sinds Salland verzekeringen is overgenomen door ENO is het een chaos. Administratief is het grootste drama. Zo ontvingen we bericht dat we niet langer verzekerd waren en een boete zouden ontvangen, dit alles omdat Salland had verzuimd de juiste gegevens door te geven aan de toezichthouder. overzicht op de betalingen was een groot probleem. Bedragen niet overmaken, andere bedragen dubbel uitbetalen, verkorte betaaltermijnen eigen risico etc. Al met al heb ik er dagen aan moeten besteden om alles uit te zoeken. Dan de ergernis dat Salland , ondanks dat men zelf de fouten begaat, snel een incassobureau inschakelt. Wij hebben god zij dank deze onprofessionele ziektekosten verzekering kunnen verlaten om er ook nooit meer terug te keren. Doe er je voordeel mee, en sluit elders een ziektekostenverzekering af.

Salland kan beter, vooral op het gebied van de klantenservice Totaalscore: 6.8
Maandpremie: 7  
Eigen risico: 7  
Dekking: 7  
Klantenservice: 6  
Voorwaarden: 7  
Totaalscore: 6.8
Door J. de Vrees op zondag 16 november 2014 over Salland Zorgverzekering

Op het gebied van de klantenservice kan Salland nog een hoop zaken verbeteren door beter geïnformeerde medewerkers in te huren of hen beter bij te scholen over de producten. Het is me regelmatig overkomen dat medewerkers achter de telefoon mij een verschillend verhaal vertellen. Ook zijn ze niet erg van het terugbellen, ook al beloven ze dit wel te doen.

Anders dan deze punten, heb ik geen problemen gehad met de zorgverzekering van Salland. Ik heb geen directe plannen om over te stappen, maar ik zal wel even uitgebreid onderzoek doen en vergelijken voor een eventuele nieuwe zorgverzekering in 2015.

Salland helemaal top echte aanrader Totaalscore: 7.0
Maandpremie: 7  
Eigen risico: 7  
Dekking: 7  
Klantenservice: 7  
Voorwaarden: 7  
Totaalscore: 7.0
Door simone op dinsdag 28 oktober 2014 over Salland Zorgverzekering

Voor 2014 heb ik nog nooit iets of iemand gehoort over de verzekeraar salland tot ik hem een kans gaf omdat hij een lage premie vraagt en hij goede afspraken heeft met de zorgdiensten in mijn omgeving in oost nederland. Dit laatste is wel belangrijk voor mij omdat ik regelmatig naar een huisarts of andere zorgverlener moet. Voor 2015 blijf ik nu ook zeker bij salland ookal gaat de premie voor de zorgverzekering wat omhoog. Ik ben gewoon supper tevreden met salland als verzekeraar ze doen bijna nergens moeilijk over en kan het iedereen aanraden om uit te proberen. Helemaal als u in het oosten van het land leeft dan is salland gewoon echt top.

Beoordeling Salland Verzekeringen
Maandpremie: 6.7  
Eigen risico: 6.6  
Dekking: 6.7  
Klantenservice: 6.6  
Voorwaarden: 6.7  
Totaalscore: 6.3
Op basis van 8 ervaringen
 
Ons pand Verzekeraar.nl
Vergelijk, kies en bespaar
Contact
Over Verzekeraar.nl:
Zij gingen u voor

Aantal vergelijkingen
door bezoekers in de
afgelopen 7 dagen:

16076
Vergelijk op Verzekeraar.nl o.a.: Monuta ANWB Ohra Inshared Centraal Beheer Achmea Unive Hema