Vergelijk 397 verzekeringen van 80 verzekeraars, 100% onafhankelijk!

SNS Bank

Informatie over SNS Bank Verzekeringen

Klantenservice, telefoonnummers, adressen, schade melden, declareren en andere informatie over SNS Bank

iPad actie iPad winnen?
Deel uw ervaring over een verzekeraar en maak automatisch kans op een iPad 3!

Deel zelf uw ervaring
Gegevens SNS Bank

Klantenservice SNS Bank
0900 -18 50 (lokaal tarief)


SNS Bank
Postbus 8000
3503 RA Utrecht

Bezoekadres:
Croeselaan 1
3521 BJ Utrecht

Doelgroep van SNS Bank

De doelgroep van de SNS Bank bestaat allereerst natuurlijk uit iedereen die er ook andere financiële producten afneemt, zoals een hypotheek of een spaarrekening. Daarnaast richt men zich graag op iedereen die op een eenvoudige manier een verzekering af wenst te sluiten, zonder daar een al te hoge premie voor te betalen. Het gemak van een goede verzekering staat voorop, waardoor men zich richt op iedereen die graag niet teveel moeite doet voor een betrouwbare polis. Verder is iedereen welkom bij de SNS Bank en probeert men de doelgroep wat dat betreft zo breed mogelijk te houden, onder andere om veel potentiële klanten aan te spreken.

Prijzen / premie's van SNS Bank

De prijzen en premies van SNS Bank zijn relatief laag, maar halen het aan de andere kant niet bij de stuntpremies van sommige internetaanbieders. Desalniettemin weet men relatief voordelige verzekeringen aan te bieden en daar aan de andere kant een goede service en dekking tegenover te zetten. De prijs-/kwaliteitsverhouding is wat dat betreft uitstekend, waarmee de SNS Bank een interessante keuze voor iedereen die op zoek is naar betrouwbaarheid, maar daar liever niet teveel voor betaalt. Door verzekeringen met elkaar te combineren is het bovendien mogelijk om een aantrekkelijke korting te krijgen, waardoor u nog minder premie betaalt.

Waarom kiezen klanten voor SNS Bank?

Klanten kiezen vooral voor de SNS Bank vanwege het feit dat het er mogelijk is om relatief voordelig en gemakkelijk een verzekering af te sluiten. Daarnaast is het natuurlijk een grote bank en weet men op die manier zeker dat het een betrouwbare partner is, die goede producten ontwikkelt. Het imago van SNS Bank is uitstekend, waardoor ook dit meeweegt in de beslissing van veel klanten om er een van de verzekeringen af te sluiten. Bovenal is het vooral het gemak van het online afsluiten en bijhouden van de verzekering die veel klanten over de spreekwoordelijke streep weet te trekken.

Ons pand Verzekeraar.nl
Vergelijk, kies en bespaar
Contact
Over Verzekeraar.nl:
Zij gingen u voor

Aantal vergelijkingen
door bezoekers in de
afgelopen 7 dagen:

14126
Vergelijk op Verzekeraar.nl o.a.: Monuta ANWB Ohra Inshared Centraal Beheer Achmea Unive Hema