UMC

Informatie over UMC Zorgverzekeraar

Klantenservice, telefoonnummers, adressen, schade melden, declareren en andere informatie over UMC

iPad actie iPad winnen?
Deel uw ervaring over een verzekeraar en maak automatisch kans op een iPad 3!

Deel zelf uw ervaring
Gegevens UMC

Klantenservice UMC
0900-8018 (Lokaal tarief)


Beschikbaarheid klantenservice
Op werkdagen van 8.00 tot 20.00 uur en op zaterdag van 9.00 tot 13.00 uur..

UMC
Postbus 25030
5600 RS Eindhoven

Zakelijke gegevens
  • AFM-nummer:
    12013663
Doelgroep van UMC

De doelgroep van de UMC zorgverzekering bestaat uiteraard uit werknemers die actief zijn binnen de verschillende UMC’s. Deze werknemers hadden onderling al afspraken gemaakt en hebben die met behulp van de specifieke verzekering voort kunnen zetten. Daarnaast gelden de verzekeringen ook voor de gezinsleden van de werknemers. Zo is er een aardige groep verzekerden bij elkaar gekomen die op deze manier afspraken kan maken over de samenstelling van de pakketten die er gelden voor de verzekeringnemers binnen de UMC’s. Dat ook de gezinsleden mee mogen doen met deze verzekering is op zich niet vreemd, aangezien het niet iets is dat alleen binnen de UMC zorgverzekering voorkomt, maar een veel bekende fenomeen is binnen collectieve initiatieven.

Prijzen / premie's van UMC

De prijzen en premies van de UMC zorgverzekering zijn niet de laagste van Nederland, maar wel heel erg interessant voor iedereen die de verzekering af wil, kan en mag sluiten. Dat komt door het feit dat er goed wordt gekeken naar de wensen van de verschillende medewerkers en gezinsleden die de verzekering graag af willen sluiten. Er wordt binnen de UMC zorgverzekering gezocht naar een dekking die goed past bij de risico’s die de verschillende deelnemers lopen. Zo slaagt men erin om een verzekering samen te stellen die een goede balans kent in de verhouding tussen de prijs en de kwaliteit. Dit kan echter wel betekenen dat de UMC zorgverzekering duurder is dan een aantal andere verzekeringen, maar daar aan de andere kant ook uitstekende voorwaarden tegenover weet te zetten. Zo is het prijstechnisch in ieder geval een aantrekkelijke verzekering.

Waarom kiezen klanten voor UMC?

De UMC zorgverzekering is heel aantrekkelijk voor de werknemers van de UMC’s vanwege het feit dat er goed wordt gekeken naar de risico’s die zij specifiek lopen. Anders dan bij een nationale verzekeraar ontstaat er op die manier een pakket dat goed past bij de verschillende werknemers, waardoor ze een eerlijke premie betalen. Met name de op maat gesneden pakketten zijn ontzettend interessant en zorgen ervoor dat veel werknemers er samen met hun gezin voor kiezen om de verzekering af te sluiten. Zo is het met de UMC zorgverzekering mogelijk om op een voordelige manier een goede verzekering af te sluiten.

Ons pand Verzekeraar.nl
Vergelijk, kies en bespaar
Contact
Over Verzekeraar.nl:
Zij gingen u voor

Aantal vergelijkingen
door bezoekers in de
afgelopen 7 dagen:

14829
Vergelijk op Verzekeraar.nl o.a.: Monuta ANWB Ohra Inshared Centraal Beheer Achmea Unive Hema