Vergelijk 397 verzekeringen van 80 verzekeraars, 100% onafhankelijk!

Unigarant

Informatie over Unigarant Verzekeringen

Klantenservice, telefoonnummers, adressen, schade melden, declareren en andere informatie over Unigarant

iPad actie iPad winnen?
Deel uw ervaring over een verzekeraar en maak automatisch kans op een iPad 3!

Deel zelf uw ervaring
Gegevens Unigarant

Klantenservice Unigarant
0528-299999 (Lokaal tarief)
0528-232287 (fax)


Unigarant
Postbus 50.000
7900 RP Hoogeveen

Bezoekadres:
Schutstraat 120
7901 EH Hoogeveen

Zakelijke gegevens
  • KvK-nummer:
    04023408
  • AFM-nummer:
    12011826
Doelgroep van Unigarant

De doelgroep van Unigarant verzekeringen wordt door henzelf omschreven in vier groepen. Zo is de verzekeraar er voor particulieren die een schadeverzekering zoeken op het gebied van mobiliteit, recreatie, vrije tijd en wonen. Daarnaast is Unigarant verzekeringen de marktleider in bromfietsverzekeringen en kortlopende reisverzekeringen. Wat dat betreft bestaat de doelgroep vooral uit mensen die op zoek zijn naar een verzekering voor hun reis of hun bromfiets. Verder wordt er veel zaken gedaan binnen de markt voor fietsen, auto’s, motoren, boten, caravans en recreatie. Zo is Unigarant verzekeringen van een groot aantal verschillende markten thuis en is het mogelijk om er op verschillende manieren gebruik van te maken. De doelgroep van de verzekeraar is verder ontzettend breed, waardoor in principe iedereen er welkom is en gebruik kan maken van de verzekeringen.

Prijzen / premie's van Unigarant

De prijzen en premies van Unigarant verzekeringen behoren niet direct tot de meest goedkope, maar zijn aan de andere kant niet duur. Het bedrijf houdt zich relatief weinig bezig met scherpe prijsaanbiedingen, waardoor een aantal online aanbieders er vaak in slagen om betere premies aan te bieden. Desalniettemin staat de verzekering van Unigarant verzekeringen wel voor een goede verzekering wat betreft de voorwaarden. Zo is de balans tussen de prijs en de kwaliteit in ieder geval in orde en is dat iets waar het de meeste mensen om gaat. Wanneer je op zoek bent naar een goede en degelijke verzekering, waardoor je er in ieder geval niet alleen voor komt te staan is het verstandig te kiezen voor de premies en prijzen van Unigarant verzekeringen.

Waarom kiezen klanten voor Unigarant?

Unigarant verzekeringen heeft met name veel te bieden op het gebied van degelijkheid en professionele verzekeringen. Het bedrijf heeft sinds 1972 een uitgebreide ervaring op weten te doen. Inmiddels werken er ongeveer 500 mensen bij het bedrijf, waarmee het een flink bedrijf geworden is. Door te kiezen voor de verschillende polissen van Unigarant verzekeringen kun je zorgen voor een goede verzekering en heb je de mogelijkheid je te verzekeren tegen risico’s die er echt toe doen. Er wordt, anders dan bij sommige andere aanbieders, goed gekeken naar wat er echt nodig is. Wat dat betreft staat Unigarant verzekeringen voor een zeer degelijke aanpak, die goed gekenmerkt kan worden door de bekende ‘no-nonsense’ uitspraak.

Ons pand Verzekeraar.nl
Vergelijk, kies en bespaar
Contact
Over Verzekeraar.nl:
Zij gingen u voor

Aantal vergelijkingen
door bezoekers in de
afgelopen 7 dagen:

16311
Vergelijk op Verzekeraar.nl o.a.: Monuta ANWB Ohra Inshared Centraal Beheer Achmea Unive Hema