UnitedConsumers Verzekeringen

UnitedConsumers Verzekeringen

Korting op uw verzekeringen

Informatie over UnitedConsumers Verzekeringen

UnitedConsumers Verzekeringen maakt onderdeel uit van UnitedConsumers, dat precies doet waarvoor de naam staat. Het zorgt ervoor dat consumenten de mogelijkheid hebben om zich te verenigen, om er op die manier voor te zorgen dat het mogelijk is om kortingen te bedingen. Men bestaat pas een aantal jaren, waardoor het hard is gegaan met deze organisatie. Met behulp van UnitedConsumers Verzekeringen zorgen ze ervoor dat u de mogelijkheid heeft om een voordelige zorgverzekering af te sluiten, of een autoverzekering te kiezen die u niet veel zal kosten.

Bezoek de website


UnitedConsumers Levensverzekeringen
Erg misleidend over de zorgpremie dus pas op Totaalscore: 5.6
Maandpremie: 5  
Eigen risico: 7  
Dekking: 6  
Klantenservice: 5  
Voorwaarden: 5  
Totaalscore: 5.6
Door KJ op woensdag 21 oktober 2015 over UnitedConsumers Zorgverzekering

De voorwaarden en klantenservice van vgz zijn minder goed dan gemiddeld. Unitedconsumers lokt nieuwe klanten naar vgz met een leuke korting van 10% maar laat de klant vervolgens moeilijk doen om die korting ook echt te krijgen, vandaar dat je uiteindelijk ook nog eens de hoofdprijs voor je zorgverzekering betaald als je niet oplet. Ik houd niet zo van zorgverzekeraars en tussenpersonen die kleine lettertjes hanteren, vandaar dat ik deze 2 partijen ook weiger aan te raden. Ik ben er zo snel mogelijk weg...

Dezelfde zorg, dezelfde verzekering maar met 10% korting! Totaalscore: 7.4
Maandpremie: 7  
Eigen risico: 7  
Dekking: 7  
Klantenservice: 8  
Voorwaarden: 8  
Totaalscore: 7.4
Door Karin op dinsdag 13 januari 2015 over UnitedConsumers Zorgverzekering

Prima om via united consumers je te laten verzekeren tegen je ziektekosten. Je bent gewoon bij VGZ verzekerd en je krijgt precies wat je zou krijgen wanneer je zonder united consumers zou krijgen, alleen krijg je nu 10% korting (wat je achteraf uitbetaald kunt krijgen na aanvraag) of een cadeau! Ik doe het al jaren en mijn spaarpotje loopt lekker vol zo!

De korting belandt natuurlijk niet zomaar in je schoot Totaalscore: 6.4
Maandpremie: 6  
Eigen risico: 7  
Dekking: 6  
Klantenservice: 7  
Voorwaarden: 6  
Totaalscore: 6.4
Door Willem op zondag 23 november 2014 over UnitedConsumers Zorgverzekering

Ik wil eerst opmerken dat de 10 procent korting van unitedconsumers speciaal moet worden opgevraagd. Anders ontvang je deze niet omdat deze een bepaalde / beperkte tijd geldig blijft. Veel mensen zien dit dus over het hoofd en betalen niet de 97,15 euro per maand in 2015 maar eerder 107,95 (het standaardtarief van VGZ). Hiermee moet dus goed opgepast worden omdat VGZ met afstand tot de duurste zorgverzekeraars behoort!

Verder worden bepaalde medicijnen niet meer vergoed en worden er goedkopere (slechtere) alternatieven aangeraden. Hier weet ik niet zeker van of dat door unitedconsumers / VGZ komt of door de door de overheid bepaalde wetten voor de zorg.

Dat deze ‘addertjes onder het gras’ aanwezig zijn is niet het hoofdpunt waarom ik in 2015 kies voor een goedkopere zorgverzekering. Ik ben het zat om jaarlijks minimaal 100 euro meer te besteden dan nodig is voor iets waar ik nooit gebruik van maak. De zorgverzekeringen van bewuzt en ditzo zijn ruim tot bijna 10 euro per maand goedkoper zie ik op de vergelijkingen op deze site.

Beoordeling UnitedConsumers Verzekeringen
Maandpremie: 7.3  
Eigen risico: 7.1  
Dekking: 7.4  
Klantenservice: 7.0  
Voorwaarden: 7.5  
Totaalscore: 7.0
Er zijn nog geen ervaringen geplaatst over UnitedConsumers verzekeringen
 
Ons pand Verzekeraar.nl
Vergelijk, kies en bespaar
Contact
Over Verzekeraar.nl:
Zij gingen u voor

Aantal vergelijkingen
door bezoekers in de
afgelopen 7 dagen:

17404
Vergelijk op Verzekeraar.nl o.a.: Monuta ANWB Ohra Inshared Centraal Beheer Achmea Unive Hema