Vergelijk 400 verzekeringen van 80 verzekeraars, 100% onafhankelijk!

UnitedConsumers

Informatie over UnitedConsumers Verzekeringen

Klantenservice, telefoonnummers, adressen, schade melden, declareren en andere informatie over UnitedConsumers

iPad actie iPad winnen?
Deel uw ervaring over een verzekeraar en maak automatisch kans op een iPad 3!

Deel zelf uw ervaring
Gegevens UnitedConsumers

Bezoek de website


Klantenservice UnitedConsumers
040-2350560
040-2960460 (fax)


Beschikbaarheid klantenservice
Ma- vr: 08.00- 21.00u | Za: 09.00- 17.00u.

Bezoekadres:
Luchthavenweg 20
5657 EB Eindhoven

Zakelijke gegevens
  • KvK-nummer:
    05057148
  • AFM-nummer:
    12013820
  • BTW-nummer:
    NL 804969693B01
Doelgroep van UnitedConsumers

De doelgroep van UnitedConsumers Verzekeringen bestaat uit iedereen die lid is van de organisatie, of dit graag wil worden. Het kost u niets om te lid te worden, waardoor u er wat dat betreft gemakkelijk voor kunt zorgen dat u ook tot de doelgroep gaat behoren. Uiteindelijk gaat het op die manier om iedereen die er als collectief voor wil zorgen dat het mogelijk is om een hoop geld te besparen. Met behulp van UnitedConsumers Verzekeringen kan de doelgroep er namelijk voor zorgen dat er korting verkregen kan worden op een autoverzekering of een zorgverzekering.

Prijzen / premie's van UnitedConsumers

De prijzen en premies van UnitedConsumers Verzekeringen zijn zo laag mogelijk, aangezien men er alles aan doet om een korting te bedingen. Dit is mogelijk door 500.000 deelnemers samen te brengen en er op die manier voor te zorgen dat er mogelijkheden tot onderhandelen ontstaan. Een verzekeraar biedt graag een aantrekkelijke korting aan, als het op die manier mogelijk is om een grote groep klanten te benaderen. Hier maakt men bij UnitedConsumers Verzekeringen handig gebruik van, waardoor men erin slaagt om de prijzen en premies zo laag mogelijk te houden voor de consument.

Waarom kiezen klanten voor UnitedConsumers?

Klanten kiezen vooral voor UnitedConsumers Verzekeringen vanwege de macht van de massa en aan de andere kant de mogelijkheid tot het uit handen geven van de onderhandelingen. Wanneer er veel mensen bij elkaar komen is men in staat om een aantrekkelijke korting te bedingen. Bovendien heeft u zelf geen omkijken naar de onderhandelingen en hoeft u als het ware alleen maar te profiteren van de korting die er uiteindelijk geboden zal worden. Zo kiezen klanten vooral voor UnitedConsumers Verzekeringen vanwege het gemak, om ervoor te zorgen dat een autoverzekering of een zorgverzekering minder hoeft te kosten, zonder in te leveren qua voorwaarden of dekking.

Ons pand Verzekeraar.nl
Vergelijk, kies en bespaar
Contact
Over Verzekeraar.nl:
Zij gingen u voor

Aantal vergelijkingen
door bezoekers in de
afgelopen 7 dagen:

15494
Vergelijk op Verzekeraar.nl o.a.: Monuta ANWB Ohra Inshared Centraal Beheer Achmea Unive Hema