Vergelijk 442 verzekeringen van 81 verzekeraars, 100% onafhankelijk!

Autoverzekering

Beoordeling
Autoverzekering op Verzekeraar.nl
Scoort gemiddeld een 6.7 (202 reviews) en kost € 19,92 p/m.

Vergelijk autoverzekeringen

Handige links:

Autoverzekering ervaringen (202)



Sorteer recensies op:
Heel fijn geholpen Totaalscore: 8.0
Maandpremie: 8  
Eigen risico: 8  
Dekking: 7  
Klantenservice: 9  
Voorwaarden: 8  
Totaalscore: 8.0
Door jonker op vrijdag 11 oktober 2019 over Centraal Beheer Autoverzekering (all risk)

Zeer correcte afhandeling van het telefonisch contact,erg duidelijke uitleg
over hoe te handelen.Zeer vriendelijk dame.

Autoverzekering net afgesloten met een nette premie en nette e-mail bevestiging. Totaalscore: 9.9
Maandpremie: 10  
Eigen risico: 10  
Dekking: 10  
Klantenservice: 10  
Voorwaarden: 10  
Totaalscore: 9.9
Door Jan Pieter op maandag 15 juli 2019 over VerzekerUzelf.nl Autoverzekering (WA+)

Net een Autoverzekering afgesloten. Verliep soepel. Schadevrije jaren netjes overgenomen. Nette premie. Kortom allemaal heel NETJES. En nou maar erop vertrouwen dat als er een schade ontstaat, dit ook netjes wordt afgehandeld :).

Ditzo een ramp met communiseren. Totaalscore: 5.8
Maandpremie: 7  
Eigen risico: 7  
Dekking: 7  
Klantenservice: 1  
Voorwaarden: 7  
Totaalscore: 5.8
Door |Ruud Scherjon op vrijdag 5 juli 2019 over Ditzo Autoverzekering (all risk)

Mijn autoverzekering bij Generali werd februarui 2018 overgenomen door ASR die de verzekering enige tijd later onderbracht bij Ditzo .
Omzetten van mijn all-risk verzekering naar WA+ werkt bij Ditzo in de praktijk niet. Bij telefonisch contact via Ditzo-klantenservice wordt me een veel hogere premie voorgeschoteld dan via de website. Contact met de klantenservice via chat-kanaal is ook binnen kantooruren buiten werking. Ander contact met Ditzo wordt alleen via sociale media aangeboden en wie geen smartphone heeft valt buiten de boot.
Opzeggen van de autoverzekering via de website gaat ook niet. Reden voor mij om helemaal te stoppen met Ditzo

Regelrechte ramp Totaalscore: 3.4
Maandpremie: 1  
Eigen risico: 5  
Dekking: 8  
Klantenservice: 1  
Voorwaarden: 2  
Totaalscore: 3.4
Door JP. Geuskens op zaterdag 18 mei 2019 over Aon Autoverzekering (all risk)

Rekenen kosten voor beeindigen van 2 autoverzekeringen, ongeveer 23 euro.
AoN is alleen maar uit op geld. Een dure vogel, onvriendelijke klantenservice, chaotische administratie, nauwelijks tot niet bereikbaar, reageren nier op mails, de vertrekkend directeur wordt een pluim in zijn kont gestoken, maar het is één grote janboel daar. Hij laat nu het mes in het varken steken.
Het bedrijf is beslist geen aanrader om je verzekeringen onder te brengen.

De verzekeringswereld is doodziek Totaalscore: 1.4
Maandpremie: 1  
Eigen risico: 3  
Dekking: 1  
Klantenservice: 1  
Voorwaarden: 1  
Totaalscore: 1.4
Door Hans op zaterdag 11 mei 2019 over ANWB Autoverzekering

Hoewel iedere verzekering deze handelswijze hanteert is het een probleem in de markt zelf. Vergelijkbaar met de mateloze arrogantie van banken en grootverdieners. Heb je 2 schades gehad? En je veranderd van autoverzekering? Je wordt genaaid als je denkt dat je 0 schadevrije jaren hebt en je blijkt in de min te staan. Tot wrl 50 euro maandelijks (600 euro per/jr) gedurende 12 jaren betaal je elke schade die je maakt zesvoudig zelf terug. Dat is niet verzekeren, maar wurgkredieten aanbieden

goede service, makkelijk contact Totaalscore: 9.0
Maandpremie: 8  
Eigen risico: 10  
Dekking: 9  
Klantenservice: 9  
Voorwaarden: 9  
Totaalscore: 9.0
Door JG op maandag 1 april 2019 over Interpolis Autoverzekering (all risk)

goede afhandeling autoschade. Alleen jammer dat toegezegd contact door schade-expert ivm waardevermindering na ruim 1 week nog niet heeft plaats gevonden

ZEKUR NIET doen! Totaalscore: 1.2
Maandpremie: 2  
Eigen risico: 1  
Dekking: 1  
Klantenservice: 1  
Voorwaarden: 1  
Totaalscore: 1.2
Door Frits op zondag 6 januari 2019 over ZEKUR Autoverzekering

Vorige maand een autoverzekering bij Zekur afgesloten. Premie leek erg weinig in vergelijking tot de rest. De eerste maand werd het beloofde bedrag a €29,- afgeschreven. De opvolgende maand (januari) was dit bedrag uit het niets met maarliefst !!€10!! verhoogd!

Vervolgens de klantenservice gebeld en maar liefst 56 minuten!! in de wachtrij mogen staan om iemand te woord te kunnen staan. Daar werd mij verteld dat de premie dit jaar met €10 is verhoogd.
Stelletje oplichters zijn het!

ZEKUT NIET DOEN!!

Ben al jaren bij deze verzekering zonder problemen, heb vrienden geadviseerd Totaalscore: 8.6
Maandpremie: 8  
Eigen risico: 8  
Dekking: 9  
Klantenservice: 10  
Voorwaarden: 8  
Totaalscore: 8.6
Door Martin De la Roij op woensdag 7 november 2018 over Centraal Beheer Autoverzekering (all risk)

Prima verzekering jaren lang goede ondersteuning

Slechte service in het buitenland. praatjes maar weinig actie. Totaalscore: 4.2
Maandpremie: 4  
Eigen risico: 6  
Dekking: 3  
Klantenservice: 3  
Voorwaarden: 5  
Totaalscore: 4.2
Door nvt op zaterdag 20 oktober 2018 over AllSecur Autoverzekering

Totaal geen fan van deze partij als autoverzekeraar. In het buitenland autopech gehad, direct met Allsecur gebeld met de belofte dat alles in notime geregeld zou worden. Wat bleek?? De hulpdienst liet uren op zich wachten, sta je dan langs de weg. Zelf ook nog eens vervoer moeten regelen om terug te komen naar ons verblijf tientallen kilometers verderop. Onze eigen auto bleek uiteindelijk ook langer nodig te hebben om weer rijklaar te worden gemaakt. We hebben onze vakantie nog maar net niet laten verpesten door de onkunde van Allsecur om ook buiten Nederland goede service te leveren aan trouw betalende klanten. Als kers op de taart werd er ook nog een niet gespecificeerde rekening van honderden euros opgestuurd toen we weer thuis waren. Gelijk overgestapt naar een beter beoordeelde en goedkopere verzekeraar voor onze autoverzekering. Naderhand is het niet moeilijk om slechte ervaringen met deze autoverzekeraar te vinden op het internet. Helaas kom je daar pas achter zodra het te laat is, dus voortaan doe ik zeker meer onderzoek voordat ik geld overmaak voor een nieuwe verzekering.

Nieuwe auto bij Ditzo verzekeren onmogelijk!! Totaalscore: 2.6
Maandpremie: 7  
Eigen risico: 1  
Dekking: 1  
Klantenservice: 3  
Voorwaarden: 1  
Totaalscore: 2.6
Door Tom op donderdag 2 augustus 2018 over Ditzo Autoverzekering (all risk)

Het is bij Ditzo (blijkbaar) niet mogelijk om een nieuwe auto te verzekeren! De (volledig nieuwe, GEEN import) auto werd bij de dealer netjes geregistreerd en op naam gezet (bij de RDW), maar voordat het in de systemen van Ditzo bekend is, kan wel enkele dagen duren aldus een medewerker van de klantenservice, pas dan is het mogelijk om een verzekering af te sluiten. Verzekering dus maar bij een andere verzekeraar ondergebracht, want je mag (en wil) niet onverzekerd rondrijden. Ik heb een dag later nogmaals online gekeken bij Ditzo en nog steeds is de auto niet bekend in hun systeem.

U kunt de autoverzekering ervaringen van andere verzekerden gebruiken om na te gaan of de verzekeraar zich inderdaad zo flexibel opstelt als het lijkt, of dat u uiteindelijk toch zelf overal achteraan dient te gaan. Krijgt u bijvoorbeeld direct de groene kaart en een handig mapje met schadeformulieren toegestuurd, eventueel in combinatie met een handig extraatje om een eventuele schade grafisch op papier te zetten? Het zijn deze kleine extraatjes die bepaalde verzekeraars onderscheiden van anderen, u kunt de autoverzekering ervaringen gebruiken om na te gaan welke verzekerden het meest tevreden zijn en waar u kunt rekenen op een goede dekking.

Daarnaast is het een goed idee om de autoverzekering ervaringen te gebruiken om na te gaan welke verzekeraar u helpt een schade te melden op de wijze waarop dit bedoeld is en waar u kunt rekenen op een regelmatige check van uw polis. Past de autoverzekering nog bij de auto die u rijdt, of kunt u bijvoorbeeld prima af met een uitgebreide dekking? De autoverzekering ervaringen geven u aan waar u kunt rekenen op meer dan alleen een scherpe premie, zodat u de mogelijkheid heeft om een goede autoverzekering af te sluiten waar u daadwerkelijk wat aan heeft.

Tenslotte kunt u de autoverzekering ervaringen gebruiken om na te gaan in hoeverre u gebruik kunt maken van online mogelijkheden. Is het bijvoorbeeld mogelijk om online een schade door te geven, uw gegevens te wijzigen of de polisvoorwaarden in te zien? Veel van de verzekeraars maken tegenwoordig gebruik van een online portal. U kunt de autoverzekering ervaringen gebruiken om na te gaan in hoeverre het gebruik hiervan duidelijk en van toegevoegde waarde is. Op die manier zorgen de autoverzekering ervaringen ervoor dat u een goede keuze kunt maken voor een autoverzekeraar, die u een scherpe premie biedt voor een goede polis en eventuele extra's.

1 2 3 ... 10 11 12 ... 19 20 21 Volgende 10 »
Ons pand Verzekeraar.nl
Vergelijk, kies en bespaar
Contact
Over Verzekeraar.nl:
Zij gingen u voor

Aantal vergelijkingen
door bezoekers in de
afgelopen 7 dagen:

14994
Vergelijk op Verzekeraar.nl o.a.: Monuta ANWB Ohra Inshared Centraal Beheer Achmea Unive Hema