Vergelijk 442 verzekeringen van 81 verzekeraars, 100% onafhankelijk!

Hondenverzekering

Beoordeling
Hondenverzekering op Verzekeraar.nl
Scoort gemiddeld een 5.9 (21 reviews) en kost € 15,78 p/m.

Vergelijk hondenverzekeringen

Handige links:

Hondenverzekering ervaringen (21)



Sorteer recensies op:
Lokkertje wordt steeds duurder en minder dekking Totaalscore: 4.0
Maandpremie: 5  
Eigen risico: 5  
Dekking: 4  
Klantenservice: 3  
Voorwaarden: 3  
Totaalscore: 4.0
Door Jan op zondag 19 maart 2017 over HEMA Hondenverzekering

Drie jaar geleden mijn pub verzeker Middels is de premie al van 17 naar 21 euro verhoogd en per 1 mei wordt de dekking en het te vergoeden bedrag. Per geval verminderd. Ik ga 25 euro per maand opzij zetten en de kosten en het risico zelf dragen.

De premie schiet al snel de lucht in Totaalscore: 5.4
Maandpremie: 5  
Eigen risico: 5  
Dekking: 5  
Klantenservice: 7  
Voorwaarden: 5  
Totaalscore: 5.4
Door Janine op zondag 2 november 2014 over InShared Hondenverzekering

Sinds enkele weken aan het oriënteren voor een hondenverzekering voor onze nieuwe aanwinst. Inshared leek op het eerste gezicht veruit de meest aantrekkelijke dierenverzekering te bieden. Iets meer onderzoek later blijkt die 6 euro premie dus alleen te gelden voor kosten als gevolg van een ongeluk, terwijl andere zorg (ziekten etc) aanvullend verzekerd moeten worden voor nog eens bijna 30 euro in de maand extra.

Honden boven de 8 jaar kunnen niet verzekerd worden, ook niet als dat ras een gemiddelde leeftijd bereikt van bijvoorbeeld 14, zoals bij onze oudste hond het geval is.

Katten kunnen tot maximaal 10 jaar verzekerd worden.

Klantvriendelijk, rekening wordt snel uitgekeerd, kortom een goede verzekering Totaalscore: 8.8
Maandpremie: 10  
Eigen risico: 8  
Dekking: 8  
Klantenservice: 10  
Voorwaarden: 8  
Totaalscore: 8.8
Door Jacqueline Jeronimus op zaterdag 27 september 2014 over Petplan Hondenverzekering

Ik ben al een aantal jaren zeer tevreden over Petplan. Mijn twee honden en 1 kat heb ik in de basis verzekering. Mijn vorige kat en hond ook. Ik ken dus de tijd nog dat je eigen bijdrage 35 euro per jaar was en dat was het, rekening na rekening werd je vergoedt uitgekeerd. Ik had toen een aantal dieren die later erg ziek werden dus het kon niet op een paar duizend euros werden vergoedt. Eigenlijk ook wel logisch dat er nu een eigen bijdrage van 15% gevraagd wordt , consult 50%, alleen de grote onderzoekingen 50% eigen bijdrage dat valt wel iets tegen maar begrijpen doe ik het wel anders kunnen de verzekeringen ook niet blijven bestaan. Declaraties worden snel uitgekeerd, klantenservice staat je vriendelijk te woord, ik ben zeer tevreden over Petplan en herken de klachten dus niet.

Petplan voor zorg???? Totaalscore: 3.0
Maandpremie: 5  
Eigen risico: 5  
Dekking: 2  
Klantenservice: 2  
Voorwaarden: 1  
Totaalscore: 3.0
Door hans nieuwendijk op donderdag 31 juli 2014 over Petplan Hondenverzekering

De firma Petplan lijkt een beleid te voeren om het zoeken van specialistische hulp voor uw huisdier te ontmoedigen. Zo zijn per 1 augustus een aantal van 40 specialistische klinieken uitgesloten van het feit dat er rechtstreeks gedeclareerd kan worden door de kliniek bij Petplan. Hierdoor moeten, vaak kostbare, specialistische behandelingen en onderzoeken eerst door de klant worden voorgeschoten. Dat is juist bij de hogere bedragen voor veel mensen het probleem.
"de beste zorg voor uw huisdier" lijkt voor Petplan "de goedkoopste zorg voor uw huisdier".

Hans Nieuwendijk
Dierenarts-eigenaar
de Tweede Lijn
Verwijscentrum voor Gezelschapsdieren
www.detweedelijn.nl

misschien iets duurder maar superrrrrrr goed Totaalscore: 9.6
Maandpremie: 9  
Eigen risico: 9  
Dekking: 10  
Klantenservice: 10  
Voorwaarden: 10  
Totaalscore: 9.6
Door marieke de bruijn op donderdag 26 juni 2014 over Reaal Dier & Zorg Hondenverzekering

Wij hebben deze verzekering afgesloten toen wij onze pup kregen helaas is onze hond is maar 8 maanden oud geworden zij had een gezwel in haar luchtpijp dus 5 maanden veel bij dieren artsen geweest veel verdriet en wanhoop maar een zorg minder een verzekering waar je echt op kan bouwen snelle nette afhandeling van declaraties zeer vriendelijke medewerkers die je alle hulp bieden waar nodig zelfs betalen ze mij nog 25% van de premie terug i.v.m. de royal canin actie dit was voor een jaar maar ook nu zelfs begrip voor onze situatie
Het verlies van Donna is groot maar de dankbaarheid aan proteq is er ook

Negatief: verhogen van premies en verminderen van dekking Totaalscore: 2.0
Maandpremie: 1  
Eigen risico: 1  
Dekking: 1  
Klantenservice: 6  
Voorwaarden: 1  
Totaalscore: 2.0
Door Max op dinsdag 22 april 2014 over Reaal Dier & Zorg Hondenverzekering

Door consequent verhogen van maandpremies, verhogen van eigen risico, verminderen van dekking en negatief aanpassen van de voorwaatden, heeft Proteq als maatschappij en de Proteq-honderverzekering in bijzonder volledig afgedaan.
1. Ik ga nooit meer een verzekering afsluiten bij Proteq
2. Ik ben nog "in gesprek" voor mijn laatste declaratie

Hond door verzekeraar als oud vuil aan de kant gezet Totaalscore: 5.0
Maandpremie: 3  
Eigen risico: 7  
Dekking: 8  
Klantenservice: 4  
Voorwaarden: 3  
Totaalscore: 5.0
Door J. Verniers op dinsdag 18 maart 2014 over Reaal Dier & Zorg Hondenverzekering

Op 16 maart ging ik op zondag naar de dierenarts voor mijn pas 2 jaar oude Boxer die inmiddels extreem artrose blijkt te hebben. Dit omdat hij het vanmorgen uitgilde van de pijn. Ik kreeg pijnstillers om even verder te kunnen, nadat verzekeraar Proteq recent eenzijdig de verzekering voor de hond heeft beëindigd….
Sinds augustus zit of zat ik, dat moet nog bevochten worden, met de nieuwe Boxer bij deze firma, de verzekeraar die pretendeert als enige de aandoeningen als HD te vergoeden als er weliswaar een hoge premie wordt geaccepteerd door de klant. Het was mede daarom dat ik van Petplan, na een andere negatieve ervaring aangaande de vergoeding voor een noodzakelijke castratie, in goed vertrouwen overstapte. Daarna is bij mijn pas twee jaar jonge hond recent artrose vastgesteld. In eerste instantie werden de röntgenfoto's vergoed, maar inmiddels heeft deze firma een stok om mijn hond mee te slaan. Als drogreden wordt nu een huidaandoening aangevoerd waar ik ook een declaratie voor stuurde, dat wil zeggen voor de tweede keer, nadat ik de declaratie voor die foto’s instuurde omdat ik na de eerdere declaratie geen reactie daaromtrent kreeg. Ze hebben daarom gegevens bij de dierenarts opgevraagd en zagen dat de hond er al eerder voor bij de dierenarts kwam, voor het contract wel te verstaan. Ik zou deze huidaandoening, die allang over is, aldus bewust verzwegen hebben. Zonder waarschuwing vooraf kreeg ik zelfs zonder een telefoontje een onpersoonlijke aangetekende brief met de mededeling dat ik, vanwege het feit dat ik niet vermeld zou hebben eerder bij de dierenarts te zijn geweest, geen verzekerde meer ben en dat daarom het contract eenzijdig is opgezegd. Ik heb aangetekend geantwoord en kreeg nu aangetekend antwoord. Dat ik al maanden €48 betaalde maakte niet uit, puur het feit dat de huidaandoening speelde voor de aanmelding bij Proteq is hun argument. Als dat wel op dat moment duidelijk was geweest zou Do ook niet geaccepteerd zijn, dus blijkbaar vanwege die huidkwestie….
Pure onzin: de huidaandoening is allang over en dus niet er zake. Ik zou de (huid-)declaratie zelfs kunnen terugtrekken en zo aangeven dat Proteq huidaandoeningen niet (meer) hoeft te vergoeden. Maar nee, Proteq sluit ‘daarom’, weliswaar achteraf door mij ook nog als leugenaar neer te zetten, Do voor alles uit voor allerlei aandoeningen. Waaronder natuurlijk de Artrose hetgeen in geval van een 2 jaar oude hond die wel 12 jaar kan worden natuurlijk heel duur zou kunnen komen te staan voor een commerciële verzekeraar…. Zelfs bij het ‘keurige’ en zogenaamd middels reclame zo ‘veel biedende’ Proteq komt dan de aap uit de mouw!! De firma heeft niet eens het lef om aan te geven dat het werkelijke probleem die artrose is. Hoe laf is die opstelling en hoe vals de mooie reclame alsof ze geen kwalen uitsluiten. Vandaar dat ondanks het door Proteq aan zichzelf toegedichte waarderingscijfer 8, op grond van zogenaamde reacties, Proteq een feitelijke waardering met bijvoorbeeld een 4,6 door klanten krijgt toebedeeld op de webpagina van Zeker.com, waar meningen over verzekeraars worden verzameld, op basis van 42 ervaringen. Blijkbaar is de aan haar zelf gegeven waardering net zo geflatteerd als haar beloftes die ze niet waar maakt!

J. Verniers
Arnhem

Uitsluiting oudere hond Totaalscore: 1.2
Maandpremie: 1  
Eigen risico: 1  
Dekking: 1  
Klantenservice: 2  
Voorwaarden: 1  
Totaalscore: 1.2
Door ima op dinsdag 18 februari 2014 over Reaal Dier & Zorg Hondenverzekering

Discriminerend voor klanten (die inmiddels een flink hoge premie betalen elk jaar verhoging) met een oudere hond. Uitgeklede basisdekking. Dus aanvullend verzekeren noodzakelijk. Oudere hond niet meer elders te verzekeren. Dus slikken of stikken. Betaal inmiddels 714 euro op jaarbasis.

acute.baarmoederontsteking niet vergoed.door proteq wel hond bijna dood! Totaalscore: 1.2
Maandpremie: 2  
Eigen risico: 1  
Dekking: 1  
Klantenservice: 1  
Voorwaarden: 1  
Totaalscore: 1.2
Door mary op zaterdag 8 februari 2014 over Proteq Hondenverzekering

Mijn laatste ervaring.met.proteq is zwaar kansloos. Hond bijna dood door baarmoederontsteking. Nu declaratie van 520 euro ingediend krijg ik te horen dat.er.maar.50% van sterilisatie vergoed wordt. Echter het gaat niet om sterilisatie maar leven of dood.al jaren premies.betaald voor 3 honden, heb via fb mijn ongenoegen uitgesproken en telefonisch ook, ik word doodleuk afgescheept met jammer dat u het niet heeft begrepen, en wordt van facebook afgegooit door ze, znder.verdere.reacties over.hoe of wat. Mijn dierenarts vecht.al lang tegen deze uitspraken met.acute.baarmoederoperaties.welke.vergoed horen te.worden, maar.komt er.net als.ik niet.doorheen. wat een schandaal is.dit zeer.ontevreden ben ik over deze.gang van zaken!!

onbetrouwbare graaiers Totaalscore: 1.8
Maandpremie: 1  
Eigen risico: 1  
Dekking: 1  
Klantenservice: 5  
Voorwaarden: 1  
Totaalscore: 1.8
Door jose op dinsdag 28 januari 2014 over Proteq Hondenverzekering

Dit is geen verzekeringsmaatschappij maar een graaimaatschappij.
Polisvoorwaarden worden uitgekleed en de premies stijgen explosief.
Bij proteq gaat het alleen om zoveel mogelkjk winst maken.

Bent u van plan om een hondenverzekering af te sluiten? Dan is het verstandig om ook de ervaringen van andere verzekerden mee te nemen in uw keuze. U zorgt er op die manier voor dat u niet zomaar de meest scherpe premie kiest, maar dat u gebruik maakt van een hondenverzekering waar u daadwerkelijk wat aan heeft. Hoe gaat de verzekeraar om met kosten die u maakt bij uw eigen dierenarts en welke ondersteuning bestaat er op het moment dat uw hond vermist is of u vragen heeft over een eventuele medische situatie?

De hondenverzekering ervaringen geven u aan hoe de verzekeraar met u om zal gaan op het moment dat er een keer wat aan de hand is, iets waar u anders lastig achter kunt komen. U kunt bijvoorbeeld nagaan hoe de verzekeraar om zal gaan met het eigen risico en hoe de communicatie verloopt. Is het mogelijk om de kosten snel vergoed te krijgen, of dient u daar bij de hondenverzekeraar lang op te wachten? Dankzij de hondenverzekering ervaringen kunt u een vergelijking maken van de wijze waarop de verschillende verzekeraars werken en kunt u naar meer kijken dan alleen de premie die u betaalt.

De hondenverzekering ervaringen vormen wat dat betreft een goede aanvulling op de standaard vergelijking die u kunt maken. U kunt zorgen voor meer dan alleen een vergelijking van de premie en de polisvoorwaarden, u kunt gebruik maken van een verzekeraar die u uitstekend van dienst zal zijn. Wat dat betreft is het de moeite waard om de hondenverzekering ervaringen mee te nemen in de vergelijking die u opstelt. Uiteraard kunt u de hondenverzekering ervaringen online raadplegen, bijvoorbeeld met betrekking tot de wijze waarop u contact kunt opnemen met de verzekeraar of hoe u een wijziging in de polis door kunt geven.

Ons pand Verzekeraar.nl
Vergelijk, kies en bespaar
Contact
Over Verzekeraar.nl:
Zij gingen u voor

Aantal vergelijkingen
door bezoekers in de
afgelopen 7 dagen:

14994
Vergelijk op Verzekeraar.nl o.a.: Monuta ANWB Ohra Inshared Centraal Beheer Achmea Unive Hema